Kimin RP sini beğeniyorsunuz
Kimin RP sini beğeniyorsunuz
Bu kısımda forumlardaki Rp lere baktığınızda en beğendiğiniz kullanıcının kim olduğunu ve nedenini belirtelim.Böylece bir rp de olması gerekenleri ortaya çıkartabiliriz.Lütfen kendinizi örnek göstermeyin.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Burock un oren rahibiyken yaptığı rp ler ve sensei rplerini beğeniyorum.
Sensei tam bir chaotic evil oynatıyor ve iyi derecede fiziksel tasvir yapıyor.Burockun gerek fiziksel betimlemeleri gerekse o anlık konuşmaları ve yaptığı büyüler dnd kurallarına ve cleric rp sine uygun.
Sensei tam bir chaotic evil oynatıyor ve iyi derecede fiziksel tasvir yapıyor.Burockun gerek fiziksel betimlemeleri gerekse o anlık konuşmaları ve yaptığı büyüler dnd kurallarına ve cleric rp sine uygun.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Ehem bende uzun bir liste var sıradan yazalım..
En başta Eldarin demeliyim, onun anlatımı her zaman çok düzgündü zaten, bir Lich'ide onun kadar iyi oynatabilecek bi Yeminer vardır sanırım
sonra Erethan derim.. tam bir başbüyücü otorite ve karizma..
Eh Ereshin'ide unutmamak gerek onun yazılarını okurken kolay sinirlenen iyi yürekli bir adamın tasviri oluşuyor zihnimde..
torpil yaptığımı düşünmeyin sakın
En başta Eldarin demeliyim, onun anlatımı her zaman çok düzgündü zaten, bir Lich'ide onun kadar iyi oynatabilecek bi Yeminer vardır sanırım
Eh Ereshin'ide unutmamak gerek onun yazılarını okurken kolay sinirlenen iyi yürekli bir adamın tasviri oluşuyor zihnimde..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
FrpWorld forumlarındaki rp lere katılmayan birinin görüşelerine de yer var mı
Ben bir dönem burada rp lere katılan Vanva Elen in oyununu çok begendim ama artık ne yazıkki pek katılmıyor.
Benim listemde ikinci sırada "squan" yer alıyor. Özgün ifade ve sade yaklaşımı en güzel şekilde cümlere dökmeyi başaran ve gelecegin nadir rp oyuncularından olacagına inandığım kişidir. (abartısız)
Tekrar listemize bakıyoruz veee Eldarin
bu arkadaşında rp lerini yakından takip ediyorum. karakterinin hakkını tam anlamıyla veriyor ve ayrıca forum dahilinde ders vermesi gereken oyuncular olduguna inanıyorum.
bunlar da benim nacizane yorumlarım..
Ben bir dönem burada rp lere katılan Vanva Elen in oyununu çok begendim ama artık ne yazıkki pek katılmıyor.
Benim listemde ikinci sırada "squan" yer alıyor. Özgün ifade ve sade yaklaşımı en güzel şekilde cümlere dökmeyi başaran ve gelecegin nadir rp oyuncularından olacagına inandığım kişidir. (abartısız)
Tekrar listemize bakıyoruz veee Eldarin
bunlar da benim nacizane yorumlarım..
Only God can Judge me!
-
Eldarin
saol Thlyrotel beğendiğin için yazılarımı,sende iyi yazıyorsun onu da unutmamak gerek(bi de şu ormanı ayarlayabilseydinThlyrotel wrote:Ehem bende uzun bir liste var sıradan yazalım..
erethan da iyi yapıyor rp(kısa ve öz).
sanada minnettarlığımı sunarım Kentaky.forum dahilinde ders verme konusuna gelince bu konuyu kimsenin fikrine ihtiyaç duymadan sırf kendi doğrularını başkalarının üzerine uygulatarak çözebileceğini sanan birisi var zaten sitemizde.Tekrar listemize bakıyoruz veee Eldarin bu arkadaşında rp lerini yakından takip ediyorum. karakterinin hakkını tam anlamıyla veriyor ve ayrıca forum dahilinde ders vermesi gereken oyuncular olduguna inanıyorum.
bu işi ilk üye olduğum sıralarda elimden geldiğince yapıyordum fakat bu ve bunun gibi birkaç arkadaş yüzünden bu işten vazgeçtim.şu anda rp lere katılmak beni daha çok memnun ediyor.
-
Eldarin
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Ben Lysana'yı da beğeniyorum. Bir önceki mesajımda onu belirtmememin sebebi katıldığı rp leri okumamamdır. Bence Cleric oynatmak herkesin yapabileceği birşey değildir. Lysana'nın bunu başarıyla yaptığını görüyorum. Tabii ufak tefek hatalarda olacaktır ama kim 4/4 lük rp yapıyor ki zaten. Neyse ben Lysana'nın başarılı olduğunu ve bu başarının gözardı edilemeyecek kadar iyi olduğunu belirtmek istedim.
Only God can Judge me!
-
Shadowmaster
- Kullanıcı