Prince of Persia 2
-
necroyunus
- Kullanıcı

Benim de cok sevdigim ve hala eskilerini oynadigim bir oyundur PoP.Ozellikle PoP 2: The Shadow and The Flame ($u eski olan hani,bi zamanlar disketteydi oyunlar,o zamanlardan
) muthi$ konusu ve mukemmel bilmeceleriyle cok guzel vakit gecirmi$tir bana.Hala da gecirir gerci 
$oyle bi tarihine bakarsak PoP'un,broderbund firmasi ilk 2 oyunu yapan firmadir.Hatta ilk oyunda,oyunu yazan ki$i karde$inin hareketlerini ornek alarak yapmi$tir prensimizi.2 oyun cikardiktan sonra Broderbund Software'i Ubisoft satin alir.Ardindan da PoP 3D isimli oyunu cikarirlar.Serinin 3. oyunu olmasina ragmen,fanlari bu oyunu hic begenmeyip boyle bir oyunun varligini inkar ederler.Burda hemen eklemek isterim ki,ilk 2 oyunu yapan Broderbund Software'in kurucusu olan PoP takimi 3. oyunda kadroya dahil degildir.
Daha sonra Ubisoft 4. bir PoP oyunu yapilacagini haber verir ve bu sefer Broderbund'un eski cali$anlari da kadroya dahildir.Hepimizin severek,koltuklarimiza cakili kalarak oynadigimiz Sand of Time gelir.Ubisoft tarafindan da,fanlar tarafindan da bu oyun serinin 3. oyunu olarak kabul edilir.Yani diyebiliriz ki yeni cikacak olan oyun serinin 4. oyunu olacak..
Yine Broderbund kadrosu oyunu yapiyor,yine mukemmel bir oyun olacak.Artik muzikler daha sert,ortamlar daha karanlik,prensimiz bir olum kalim mucadelesi veriyor ve daha acimasiz.
Oyun 25 Kasimda cikiyor websitesine gore.Sabirsizlikla bekledigimi hemen soyleyebilirim
$oyle bi tarihine bakarsak PoP'un,broderbund firmasi ilk 2 oyunu yapan firmadir.Hatta ilk oyunda,oyunu yazan ki$i karde$inin hareketlerini ornek alarak yapmi$tir prensimizi.2 oyun cikardiktan sonra Broderbund Software'i Ubisoft satin alir.Ardindan da PoP 3D isimli oyunu cikarirlar.Serinin 3. oyunu olmasina ragmen,fanlari bu oyunu hic begenmeyip boyle bir oyunun varligini inkar ederler.Burda hemen eklemek isterim ki,ilk 2 oyunu yapan Broderbund Software'in kurucusu olan PoP takimi 3. oyunda kadroya dahil degildir.
Daha sonra Ubisoft 4. bir PoP oyunu yapilacagini haber verir ve bu sefer Broderbund'un eski cali$anlari da kadroya dahildir.Hepimizin severek,koltuklarimiza cakili kalarak oynadigimiz Sand of Time gelir.Ubisoft tarafindan da,fanlar tarafindan da bu oyun serinin 3. oyunu olarak kabul edilir.Yani diyebiliriz ki yeni cikacak olan oyun serinin 4. oyunu olacak..
Yine Broderbund kadrosu oyunu yapiyor,yine mukemmel bir oyun olacak.Artik muzikler daha sert,ortamlar daha karanlik,prensimiz bir olum kalim mucadelesi veriyor ve daha acimasiz.
Oyun 25 Kasimda cikiyor websitesine gore.Sabirsizlikla bekledigimi hemen soyleyebilirim
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Oyun tek degil cift cd. Hicte kisa degil tahminen 30 saat uzerinde oynama suresi var ve $u an oynuyorum muhte$em mutluyum. Sandsof time en begendigim oyunlardan biri olmu$tu gecen sens bu oyun ondan daha iyi gercekten art work u olsun karakterlemeler olsun action u olsun cok iyi olmu$.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
20 saatte ilk kez bitirdim ve 10 saatte secret ending icin kastigim vakitte bitirdim. Cok gaz bir oyun olmu$ ve sands of time i sollami$. Evet konu baglantisi hemde cok var. Ozellikle secret endingle bitirmenizi tavsiye ederim. Bu arada oyun sonu 3 unde sinyallerini veriyor. Yani 1 yil icinde "warrior within" i yaptilar 1 yil icinde de yeni bir POP yapabilirler. Feci gaz oldum. Duvardan duvara ko$up kar$idan gelen du$manlarimi bicmek ve ya$am sava$i ugruna kaderimi degi$tirmek istiyorum. Gercekten muhte$em bir oyun. Dahakka'nin kovalamalarinda "i stand alone" calmasi ise ayri bir gaz. Her an FR de acmayi du$undugum oynu Arrabian Nights a cevirip bir POP party si kurabilirim. Hatta $imdi settingi bulup okumak lazim.
Neyse oyundan 1-2 alintiyla bitireyim yazimi.
"-You can not change your Fate. No man can ."
"-For the first time in my life i affraid.
-And you will die."
Neyse oyundan 1-2 alintiyla bitireyim yazimi.
"-You can not change your Fate. No man can ."
"-For the first time in my life i affraid.
-And you will die."
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
yaw arklar bende bi sorun war arkadastan aldım cd yi yükledik ve actık fakat oyun acılırken ekranda sadece create die bi sık war ve oraya tıklandıgında sadece your profil yazıo altındada sadece OK die bi şık. sadece bunlar war baska hiçbirsey yok
. aklımın karıstıgı nokta ise arkta herseyi normal göstermesiydi. yani bi türlü baslayamadım
. bi yardım eli uzatırsanız hani...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.