kayseriden biraz zor olur ama içinde çilek varsa ben var1m her zorluga katlanmaya
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
yani abicim olsa veririm ama bende öğrenciyim bide kayseriden çıkıp gelicem düşün ??
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Yukarıdaki mesajı yazarken söylemeyi unuttum ama çilek, biz her haftasonu saat 12:00'da dıgıl kafe'de buluşuyoruz... İstersen gelebilirsin... Mert filan da geliyor...
Arada da izmir tayfasının diğer üyeleri de geliyor... Takılıyoruz...
Çok kolay. Kapının karşısında, kafenin en baş köşesinde (yerden yüksek ve köşe olur orası) garip garip tipler görürsen onlar biziz. Kafenin o bölümü bize tahsis edilmiştir. Tipler:
*Bağıra çağıra ve çoğunlukla ayakta oyunu anlatan bir DM (Ben)
*Grubumuzun cleric'i ve babacan adam Rıfat abi, hep sessizce, en kenarlarda durur. Uzun saçlı bir elemandır. At kuyruğu yapar hep.
*Saçı sakalına karışmış, bonus kafa, topsakal palabıyık bir deli. (Can)
*Kel ve yarım-ork tiplemenin biri. Genelde bizi onunla dalga geçerken bulursun. (Serdar)
*Topsakallı, az saçlı, iri yarı elemanımız Mert'i tanıyormuşsun sanırım...
*Uzun boylu, zayıf, pörtlek gözlü eleman da Tevfik.
Genelde herkes geç kalır. O yüzden saat 4 gibi gelirsen herkesin yerleşmiş olduğunu görürsün. Oyunun doruk noktası filan olur o civarlar. O zaman kesin bizi tanırsın.
Pazar günleri çünkü herkes sadece pazar günleri uygun olabiliyor. Hem öyle kararlaştırıldı bizim aramızda. Artık pazar günleri başka kimseye randevu vermiyoruz biz... Eğer geleceksen bu pazar sen de verme
bende gelicem yer bulurum ama para ayarlamayta çalışıcam büyük buluşmaya anasını satayım gelecem kararlıyım leyynn çok kararlıyım..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...