öss saçmalığı...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

sayısalsan ne tercümesi ne alaka :)

şimdiki aklım olsaydı meslek lisesine girerdim çok şanslısınız olm ya...bn de öss derdiyle uraşıyorum..uğruna gitarı bıraktım,bakalım değicek mi :cry:

odtü ye değer yaa adamlar stadyum yapmış o ne öle odyü stadyumu adı cezbediyo
<div>she belied her own words</div><br />
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

bizim zamanımızda öys vardı hey bea çok yaşlanmışız çok bu erethannan,burockta bilir.Bakmayın siz onların frp oynadığına dede oldular amca oldular artık.
Ben olmadım ama :P
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: öss saçmalığı...

Post by Ares »

astarte wrote:sayısalsan ne tercümesi ne alaka :)

şimdiki aklım olsaydı meslek lisesine girerdim çok şanslısınız olm ya...bn de öss derdiyle uraşıyorum..uğruna gitarı bıraktım,bakalım değicek mi :cry:

odtü ye değer yaa adamlar stadyum yapmış o ne öle odyü stadyumu adı cezbediyo
ikisinede cevap;

ilk olarak meslek lisesi olayına gireyim şimdi daa öncede dediim gibi ben bir ANADOLU TRKNİK LİSESİ öğrencisiyim(yani resmii olarak)ve bölüm olarak OTOMATİK KUMANDA adında türkiye'de sadece 6 veya 5 yerde olan bir bölüm(anlatırken çok havalı bişi)herneyse bölüm dersleri olarak;

1-Elektronik
2-Rlektrik
3-Bilgisayar
4-Torna-Tesviye
5-Makina
6-Hidrolik
7-Pnomatik
ve hangi bölümün olduunu bilmediim PLC ve Micro Computer(işlemci programlama falan)derslerini görüyoz!ama eeyle bişi ki sadece Elektronik Ã?öretmeni olabiliyoz :vamp :vamp bu açıdan bölüme giren tüm yeni öörencileri aabileri olarak(ee okulda sınıfta kalmadan 4. senemiz)hemen postalamaya çalışıyom!bu açıdan çok kötü bişi helede benim gibi biri için.

Gelelim ikinciye şimdi benim gibi ööretme özürlü birisi tutupta ööretmen olamaz veyahut şeeyle açıklayayım OLMAZ!"sevmediim bir işi yapmaktansa sevdiim bir işi yaparım daa iyi"sözünden yola çıkaraktan bende tercümanlııa karar verdim *açıklayıcı oldu mu?*
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ã?ss ye günde 15 dakika zor çalıştığım halde şu anda günde 5-6 saat ders çalışıyorum. Ama kimse beni zorlamıyor. Hatta bunun 6 da biri ile çok rahat 4 senede bölümümü bitirebilirim ama ben bölümümü seviyorum. O saçma sınav, sadece sevmediğim için çalışmadığım o saçma sınav beni başka bir bölüme gitmeye zorlasaydı sizce mantıklı birşey mi olurdu? hayatta bundan saçma şey duymadım. Tamamen yanlış boş bir sistem. Nice yetenekleri dahileri yıkıp götürüyo. Atın bu sistemi gitsin.. (ah ah sakalımız yok ki lafımız dinlensin :P)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben bile çalışmaya başladım valla açıkçası güzel bir yer okumak istiyorum...

Ã?SS'yi değştirmemiz mümkün değil çünkü 1.800.000 kişiyi alacak başka bir sistem yok...

En iyisi; Ã?ALIşMAK... Bu kadar...

Saygılarımla...
Türklider...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Çalışın arkadaşlar kaybetmezsiniz. Açıkcası üniversiteye gittiğinizde emin olun daha fazla çalışıyorsunuz çoğu yerde ama bundan zevk alıyosunuz. Sizi yepyeni bir hayat bekliyor orada. Tabi bu hayata başlayabilmek için geçmeniz gereken engellerin hepsi mantıklı değil. Hatta çoğu mantıksız ama bir şeye ulaşmak için istemediğiniz şeyler yapabilirsiniz kimi zaman.

Yine de çalışın diyorum. Kaybetmezsiniz. :? :wink:
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

arkadaşlar şimdi ben ünv. yeni bitiren biri olarak diyorum. ünv. bir kapak atın gerisini sallayın. öyle yada böyle bitiyor.

ben hacettepe iktisat okudum 4 senede bitirdim ve gururla söylüyorum asla inek olmadım. tabi mühendis olacak arkadaşlar lütfen bu tavsiyelerimi dinlemesinler. onlara en kutsal acımalarımı iletiyorum :P

neyse müh. yad tıp dışında bişeye kapak attıysanız burakın okul bitene kadar hayatın kralı siz olun

size iyice salın hiç çalışamayın demiyorum çalışın ama abartmayın. eğer yurtdışında devlet imkanıyla mastır 8O düşünmüyorsanız ortalamaya önem vermeyin

bakın ünv.de karşınıza çıkıp ortalama yapmaya çalışan gerzekler olacak onlara uymayın. çünkü mezun olduktan sonra bir işe girmek için gerekenler
1- İyi bir torpil
2-iyi bir torpil daha
3- mümkünse iyi bir torpil daha
(eğer torpillerin yeterince iyi değilse bol miktarda rüşvet için para 4-10 bin euro falan tabi işine göre)
4-ingilizce
5-biraz bilgisayar yeter word excel falan
6-birazda karizma(yani görünüş giyim falan kısacası kendini biraz satacaksın)

yani sizinde anlayacağınız gibi bunların hiçbiri üniversitede kazanılmaz (tabi kendinize üniversiteden sonra tüm gireceğiniz sınavlarda full çekip bir işe girecek kadar güvenmiyorsanız)

sonuç olarak hayatınızı yaşayın keratalar sizi :P
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

söylemeyi unuttum eğer devlette işe girmeyi planlıyorsanız torpininiz ne kadar iyi ise gerekenler listesini o kadar kısaltabilirsiniz. :evil:

bu işte haksızlık varmı?

evet var ama kurallar böyle ve siz yaşamak zorundasınız malesef bazı hakedenlerin hakkını yiyerek :cry:
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

İşte olayın temel amntığını kapmış bir arkadaş...

Ama malesef biz mühendisler onun da dediği gibi çalışmazsak hiçbi şey yapamayız. Torpille en iyi şirkete girersin ama bi makina senin bilgisizliğinden kullanılamaz olursa ya da koca şirketin hesap sistemi çökerse sizin babanızın başbakan olması anca olayı kurtarır...

Ayrıca şuna da dikkat.. Kazandığınız üninin de adı yetmez... Ã?ünkü onu sadece ilk kez işe girdiğinde önemsiyolar. Adam gibi işini yapan müh. hangi üniden mezun olduğuna çook bakmazlar.

yani mühendisler ve olacaklar.. yumulun kitaplara :) size güç veriyorum... kaleminizi kaldırın havaya ve bağırın:

"ineklerin gücü adınaaaaaaa!!!
güüüüç bende artııık!!!" diye ve yumulun kitaplara..
artık 10 inek gücündesiniz... kimse sizi tutamaz

haaa.. bu arada lise 3 de matematikçinizi adam gibi dinleyin ve türev integrali öğrenin sonra çok kafanızı taşa vurursunuz.. ya da integralin o yamuk çizgisine :p
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

gerçekten çok haklısın ben iktisat okumama rağmen bizede türev integral gösterdiler. hemde epeyce uğraştırdılar ve ilk 3 sene boyunca lisedeki matematik öğretmenimin sanki kahkahaları kulağımda çınlıyordu. Türev anlattığı derslerde - hoca bu öss de çıkmayacak dediğimizde ünv. girince o zaman anlarsınız deyip duruyordu. girdim hatta iktisat bölümüne ama genede türevden integralden kurtulamadım :???:

yav yeminer sen ne kadar haklı bir adamsın böyle :P
yani diğer konuda da haklısın şimdi çalıştığım şirkette mühendisler var değişik ünv. bitirmişler. dediğin gibi mühendis için önemli olan işini iyi yapması o zaan bir elek-elektronik mühendisi yada bir bilg mühendisi bin dolarlarla ölçülen paralar alabiliyor.

ama salaklık bende sen fen lisesi oku iyi puan al git iktisata gir :evil:

ah salak kafam ahhhhh :cry:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

valla ben üni ye gireli 5 yıl oldu.ama bu öss muhabbeti daha farklı boyuta getirilmeli...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

çilek 5 yıl ha gireli doktorlukmu okuyorsun yoksa uni yi salamıyormussun???
:D

val öss geçen sene girdim açıkta kladım
bu sene tekrar deniyece ama saçmalık bence bu Ã?SS
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

valla ben spor akademisinde okuyorum o kadar kolay bi blm de değil yani...ama okulun uzamasında tabii benimde payım var...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

okuyun arkadaşlar elnizden geldiği kadar uzatın :!:

bize bu tip laflar çok dendi hiçbirinide sallamadık ama şimdi keşke bir sene daha bekleseydim diyorum uzatan arkadaşlar şimdi her vizeden her finalden sonra biyerlere kaçıyorlar istedikleri gibi geziyorlar bende bir masanın başında pinekleyip ay sonuna ne kadar kaldınığı hesaplıyorum :mad:

gerçi şuda bir gerçek ki nekadar tadını çıkarmaya çalışsanda bu ünv. öyle bişeyki mezun olduktan iki hafta sonra hemen özlemeye başlıyorsun ve keşke biraz daha okusaydım diyorsu

ben okurken çok eylendim daha öncede dediğim gibi hiç inek olmadım (tamam doğruyu söylüyorum sadece vize ve final zamanları bikaç gün :oops: )
okurken yapmak istediklerimin hepsini yaptım ama geldiğim noktada hala keşke diyorum.

ilerde sizde diyeceksiniz ama şimdiden bu keşkeleri azaltmanız hiç fena olmaz :wink:
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

valla ben Telmor'a katılmıyorum herşey kapak atmayla olmaz.

Yok yeteneğin olan bir bölümse ve seviyorsan o ayrı çalışmana gerek yok.
Ama benim gibi bir sözel manyaanın(sayısalımda iyidir ama sevmem)tutupta bir Elektronik mühendisliinde ne işi var?Ama okul Elektronik ööretmenliğine puan veriyo ve oraya gönderiyo yeteneim de yok deil ama sevmiyom ben şimdi bu bölüme gitsem çalışmadan biter ama başka bir sayısalcı yiyosa çalışmadan Elektronik Ã?öretmeni olsun elini öperim bea :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Post Reply