walla bostancıya gelmek benim için çok zor. Düşünsene avrupa kıtasından asya kıtasına geçiyorum. uçak masrafları falan çok yüksek ama taksim olayı çok uygun. c.tesi günleri 2'ye kadar doluyum. hafta içi full doluyum. Pazar benim için en ideal gün...
bakın şimdi taksim olacak o ayrı ama biz birde anadolu ekibi olarak bostancıda bu çarşamba buluşalım diyoruz aslında dediler bende balıklama daldım anlayacağınız olay bundan ibaret
bakın şimdi kesin herkezin bir şekilde işi olacak bugün onun, başka gün benim , bunlar genelde olur... Ben derim ki bir şekilde gelebilen gelmeye çalışsın ama yok genelde herkezin bir işi varsa o zaman herkez kesin bir tarihte anlaşalaım o zaman
Bu arada bizim kokoreçlerde soğumadan yenir. Ben kesin bir yanıt bekliyoırum gelebilecek olan arkadaşlardan ...
Bir dahaki sefere ben sadece ESEN i davet ediyoum.
Onca yolu hiç üşenmeden geldi ama ben telefonumdaki arıza nedeni ile mesajı alamadım ve Onu beklemedim.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
ben gelemeyeceğimi söylemiştim zaten dostum. bu arada esen'e yazık olmuş bea Esen taksime bekliyoruz mutlaka.. *Esen taksim'e gelir yaklaşık 2 saat takıldıktan sonra kimsenin gelmediğini görünce oradan boynu bükük bir halde ayrılmaya karar verir* şaka yapıyorum esen. taksimdeki organizasyona herkesi bekliyoruz..
ya aslında ben hiç olmadı bir iki kişi gelir diye düşündüm ama kısmet değilmiş . Kendimi kek gibi hissettim. Ama bir dahaki sefere herkezin geldiğinden emin olduktan sonra gelirim şimdiden söyleyeyim