BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor gücü hissetmeye ve yeniden doğuşunu izlemeye koyulmuştu artık her şey değişiyor zamanın çarkı yeniden işliyordu tek farkı KARANLIK adına işlemesiydi...
karanlık bulutlar kaplarken diyarın dört bir yanını ölüm haberleri yayılıyordu bir destan gibi her ken bunu konuşuyor gücü hissedenler tapınağa geliyor diğerleri ise ölümleri ile karşılaşacakları günü bekliyorlardı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor tapınaktan çıktı ve bir ine yöneldi büyük ayin başladığında efendisi yeminer tarafından oraya teleport edilecekti ve hemen konseye yöneldi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer kendi düzlemini düzenlemekle meşguldü uzun zamandır.. Orayı her tür kötülüğün merkezi yapmaya çalışıyordu...
Yeminer cehennemdeki eski ortaklarını izledi.. Onlar için zamanın yaklaştığını biliyordu...

"Hazır olun dünyaya benim hükmümü yaymak için gireceğiniz zaman yaklaşıyor..."
Ve Yeminer tapğınağına göz attı...
"Sensei.. goblinlerle ilgili çalışmalarına hız ver... " diye bir ses duydu Sensei...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Sensei efendisinin sesini içinde hissetti. Gerçekten çalışmalar çok yavaşlamıştı, goblinler ve orclar yavaş çalışıyorlardı hemde bu kadar kesin hedefler varken bu yavaş çalışma... Sensei goblinlerin ve orcların çalışmalaını izlemek için oradan ayrıldı. Hepsinde bir durgunluk,bitkinlik vardı. Bu duruma hemen son verilmeliydi. Sensei çalışanları konrol edenlerden iki kişi yanına çağırdı. Meydana girdi ve bir etrafa bağırdı.
--Hey , sizi gidi işe yaramaz pislikler ya hızlı çalışırsınız yada...

Sensei iki kişinin boynunu eliyle kırdı ve onları yere doğru fırlattı. Ölü bedenlerinin üstüne çıktı...

--şimdi herkes işine ve bir daha yavaş çalışırsanız daha fena şeyler gelir başınıza.

Dedi ve yerdeki ölü bedenlere tükürüp oradan uzaklaştı...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor büyücülük kulesinden geri dönmüştü...
İçinde büyük bir öfke vardı kulede efendisinin odasına girmiş ama bir büyü tarafından geri çevrilmişti efendisinin evraklarını almayı ve onları tapınağa geri getirmeyi incelemeyi çok istiyordu ama başarısız olmuştu..
Findor Tapınağın devasa Kapılarından içeri bünyesinin heybeti ile girdi..
Etrafında çalışan orc ve goblinleri görüyordu...
Fark ettiği Tek şey ise onların yavaş çalıştığı idi ve seslendi
"Asalak yaratıklar biraz daha çabuk olun zamanı iyi kullanın aptallar "diye sesi güledi tapınağın içinde ama ordan bir ses çıkıverdi...
"sendesss kimsinizzz cübbeli kişişşşşş" findor geri döndü ve asasını havaya kaldırdı asayı direk devasa orc un kalbine sapladı..
"salak ben senin efendinin temsilcisiyim benim kim olduğumu öğrenmek isteyen varsa şimdi gelsin " dedi ve bir kahkaha attı
burda içini karanlık iyice kaplıyor ve karanlığın ateşi alev alev yanıyordu..
Gerçek gücü içinde hissetmeye başladı..
Tapınağın üst noktalarında bir yere konuçlandırılan tahtına gitti ve oturdu orda sensei yi bekliyordu..
ve efendisine seslendi " Efendim Ben burdayım bunu biliyorsunuz zaten emirlerinizi yerine getirmeye hazırım Baş Rahiplik Görevini bana vermenizi büyük bir gurur ve heycanla bekkliyorum " dedi

etrafta koşuşturan orc ve goblinleri görüyordu onlara seslendi
"emeğinizin karşılığını yaşamınızı bağışlayarak vericem " dedi ve kahkaha attı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis sonunda istediği sesi duymuştu.
Kısık sesle -findor dedi ve sesin geldiği yere doğru gelmeye başladı...
No one hears him cry so he turns to evil...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor adının anıldığını hissetti..

ve o tarafa doğru baktığında eskilerden olan calis i gördü..

" evet sana nasıl yardımcı olabilirim calis " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bütün bunlar olurken karanlıkta korkmadan emin adımlarla herşeye ve herkese meydan okurcasına yürüyen bir kadın vardı...Bazı şeyleri sezen ama daha tam emin olmayan...Birşeyler değişmişti bunu farketmek mümkündü.Artık karanlıklar bir başka karanlıktı.Keşke yanımda Findor olsaydı diye geçirdi içinden."Ne savaşlar kazanmıştık ne kötülükler yapmıştık." Miria tekrar içinden geçirdi eski dostunun adını "Findor..."
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis en yakın dostların dan findor un sorusuna
-karanlığı yaymama yardım cı olabilirsin dedi kurnazca bi gülümseme ile :twisted:
No one hears him cry so he turns to evil...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor bir yerlerde bir sesin eski bir dost sesinin onu andigini hissetti ve sese karsilik verdi "karanligin tapinagindayim eski dostum buraya gelmeni istiyorum birlikte eskisi gibi olmak istiyorum omuz omuza gücümüze güç katmayi istiyorum karanliklara katilmani istiyorum Miria " diye bir telapatik mesaj gönderdi ve gülümsedi

o sirada calis in sorusu karsisinda irkildi"karanlığı yaymama yardım cı olabilirsin" demisti
findor
"ahh eski dostum ahh çok şeyler değişti üstümde başka görevler var iken şu durumda sana fiziksel olarak yardımcı olamam ama başka bir isteğin varsa memnun olurum yerine getirmekten.." dedi ve gülümsedi

karanligin gücü saatler ilerledikçe dahada artiyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

bu ses bir aldatmacamıydı yoksa Findor'un ta kendisimi...? Ne olursa olsun herşeye razıydı. Findor'un olup olmadığını ilmek istiyordu. Ya Findorsa...Herşey eskisi gibi olurdu.Ama ya değilse olsun varsındı.Ölümü göze alamay değerdi ve seslendi Miria "geliyorum"
Yola koyuldu Miria kısa bir zaman sonra karanlığın tapınağına varmıştı seslendi Findor'a... "geldim"
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

uzun saatler salak orc ve goblinlerle uğraşan findor calis in vereceği cevabı beklerken
içeride findor un zihninde bir ses yankılandı. tek kelime " geldim " bu onun sesi idi
eski dostunun findor tahtından fırladı ve kapıya doğru yöneldi. Trollere devasa kapıyı açmalarını
emir etti ve kapılar gıcırdayarak yavaşça açıldı açılırken içeriden dışarı savrulan karanlık
dalgası civarı dehşete düşürüyordu.
kapı açılmaya devam ettikçe parlak zırhı pelerini ve kılıcı ile bir kız belirdi..
findor gözlerine inanamadı işte o dedi kendi kendine ve seslendi
" gel buraya eski dostum " diyerek kollarını açtı her ne kadar karanlığa hizmet etsede
eski dostlarını unutmamıştı ona karşı beslediği güven sevgi ve kardeşlik duyguları
bir çağlayan gibiydi çok sevinmişti gözleri kızıldan buz mavi bir renge döndü..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

tapinagin kapisina geldi ve seslendi " burdayim "
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Findor.. başrahibim... Diyarları gelişim için hazırlayın. Kötülüğü ulaştırabileceğiniz her yere ulaştırın. Bunun için hiçbirşeyden çekinmeyin. Güçlenin ki bana da güç veresiniz. Zayıfların benim yolumdaki cezası ölümdür. Korkakların da...

Sen ve seçilmişim Sensei... Ne gerekiyorsa yapın. Gerektiği zaman akıl gerektiği zaman kaba kuvvetle.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor sesi duymuştu ve söylendi " işte gösteri başlıyor " diye efendisinin emirlerini açık ve net almıştı findor artık Karanlığın baş rahibi idi bu ona gereken güçleri vermişti tanrısının Diyarlar üzerindeki iki temsilcisinden biriydi... Bir diğeri ise seçilmiş olan Sensei idi onunla beraber karanlığı diyarların üzerine yayma niyetli idi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Locked