TÖYAP KİTAP FUARI
TÖYAP KİTAP FUARI
Tüyap Kitap Fuarı'nda sakın ola ki Arkabahçe standını ziyaret etmeyi ihmal etmeyin... böylelikle büyük sürprizi de kaçırmamış olursunuz... 
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Ben de TÃ?YAP kitap fuarı hakkında şöyle genel bir bilgi vereyim o halde:
Fuar 23 Ekimde yani bu cumartesi başlıyormuş arkadaşlar. 31'ine kadar da sürecekmiş. TÃ?YAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşicek yine. Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğuma göre Zaman Ã?arkı serisi yazarı Robert Jordan da fuarda olacakmış. Beylikdüzü çok sapa kaldığından ve de ay sonu olduğundan ben maalesef katılamıyacağım fuara, fırsat bulan herkesin gitmesini tavsiye ederim.
Fuar 23 Ekimde yani bu cumartesi başlıyormuş arkadaşlar. 31'ine kadar da sürecekmiş. TÃ?YAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşicek yine. Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğuma göre Zaman Ã?arkı serisi yazarı Robert Jordan da fuarda olacakmış. Beylikdüzü çok sapa kaldığından ve de ay sonu olduğundan ben maalesef katılamıyacağım fuara, fırsat bulan herkesin gitmesini tavsiye ederim.
-
the reaven
- Kullanıcı

Evet fuara gittim fakat aradığım gibi bir arkabahçe fuarı bulamadım... Ankira ile birleşmiş koca bir stant kurmuşlar. İki tane kitap aldım ikisi 20 milyona
karlıydı yani. Birçok kitapta indirim yapıyorlar set halinde alırsanız. Ama bunun dışında çok da güzel değildi bu seneki fuar. Konuşmacılar çok hoşuma gitmedi ve konular da pek kaliteli değildi. Tabi bu benim dinlediklerim içingeçerli. belki kaliteli konferanslar da olmuştur ama ben hiçbirine rastlamadım.
Ama yine de bir gidin derim. Bilgisayarın başında geçen birkaç saatten daha iyi bir zamandır.
Ama yine de bir gidin derim. Bilgisayarın başında geçen birkaç saatten daha iyi bir zamandır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
yeminer yaptın yine yapacağını... ankirayla arkabahçe yanyana bile değillerdi ki
... aslında ankirayı görmedim desem daha doğru olur.. arkabahçede ise gayet uygun kitaplar aldık
.. tabii serilerin hepsini almaya muvafık olamadık... norticus.. kulağın çınlasın...

you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
ya abi ben mi yanlış yere gittim yoksa siz mi? Siz şu tüyap kitap fuarından bahsetmiyor muydunuz? ya ben ona gittim hatta kralsız diyar adlı kitabın 2ve 3. ciltlerini aldım ama o kadar aradığım halde arkabahçe yayınlarını bulamadım (belki tanıdık birisine rastlarız dedim ama nerdeee.. bikaç ilkokul çocuğundan başka kimse yoktu neredeyse fuarda.) neyse neyse.. scythe cım.. cacnım arkadaşım benim.. hangi kitapları aldın bak ben söyledim söyle bakiim
paylaşalım kitaplarımızı değil mi?? dostluk bu günler için
haha
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
yeminerim canım dostum sen drizzt serisini bitirmedin di mi?.. yoksa yanlış mı hatırlıyorum... tüyap a uğramış ve gücü bütün kitapları almaya yetmemiş bütün istanbullu dostları kitap alışverişine davet ediyorum
... norticus tekrar kulağın çınlasın 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
- biluanders
- Kullanıcı

demek ankira ile arkabahçe bir standta he.. ne kadar ilginç... hmmm... biz niye görmedik böyle bir şeyi.. neyse..
gerçekten kitap almak istiyenler için süper bi fırsat.. gidenlerin eli boş döneceğini sanmıyorum..
ve scythe..yüklenme bakim norticusuma.. olay ondan çıktı artık.. bizde dört gözle bekliyoruz kitabı..
hadi kalın sağlıcakla..
gerçekten kitap almak istiyenler için süper bi fırsat.. gidenlerin eli boş döneceğini sanmıyorum..
ve scythe..yüklenme bakim norticusuma.. olay ondan çıktı artık.. bizde dört gözle bekliyoruz kitabı..
hadi kalın sağlıcakla..
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ablamın yoğun ısrarı üzerine bende fuara gittim,ıkına sıkıla ama beklediğim gibi olmadı..l
Ã?ncelikle,İthaki de Robert Jordan dan imzalı bir adet 'zaman çarkı' aldık indirimli hemde hehe
sonra ara ara arkabahçeyi bulduk.bir de kimi görelim Ali Seval(pyros)ve bize bir güzellikle 3 kitabı 20 milyon a verdi
gayet karlı ve güzel bir gündü yani,herkese hayırlı olsun
Ã?ncelikle,İthaki de Robert Jordan dan imzalı bir adet 'zaman çarkı' aldık indirimli hemde hehe
sonra ara ara arkabahçeyi bulduk.bir de kimi görelim Ali Seval(pyros)ve bize bir güzellikle 3 kitabı 20 milyon a verdi
gayet karlı ve güzel bir gündü yani,herkese hayırlı olsun
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Eveet gittik sonunda.Çok istediğim Bram Stoker's Dracula kitabını aldım 8-J Robert Jordan amcamızıda gördük ve hemmen imzalı bi kitabını aldık
araya araya Arkabahçe'yi de yüksek görüş yeteneğimle buldum ve Pyros'lada tanıştım
güzel bi gündü yani.gitmeyenler yarın son haberiniz olsun hee 
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
yaaaa!!!!
Yaaaaa! Ya ben evde oturayım siz keyfinize bakın!!
Orda olmayı ya da gidebilmeyi çok isterdim. Sizlerle tanışmayı falan..
Neyse, bir kaç yıl sonra önümde kuyruk oluşur artık;
-Hadi Night, imzala şunu iki saattir dikiliyorum burada!
-Ã?yle olsun galadrilim al sana en fiyakalısından bi imza. SIRADAKİ!!!
-Sen benim en sevdiğim yazarsın!
-Ciddi misin Pyros abi?? Ne hoş ne hoş al sana imza, bak altına da drow çizdim. SIRADAKİ!!
-İşte kitaplar bir imza lütfen.
-Sen ha Norticus? Hemen eve gidip kitap çevir, koş!
İşte böyleee.
Orda olmayı ya da gidebilmeyi çok isterdim. Sizlerle tanışmayı falan..
Neyse, bir kaç yıl sonra önümde kuyruk oluşur artık;
-Hadi Night, imzala şunu iki saattir dikiliyorum burada!
-Ã?yle olsun galadrilim al sana en fiyakalısından bi imza. SIRADAKİ!!!
-Sen benim en sevdiğim yazarsın!
-Ciddi misin Pyros abi?? Ne hoş ne hoş al sana imza, bak altına da drow çizdim. SIRADAKİ!!
-İşte kitaplar bir imza lütfen.
-Sen ha Norticus? Hemen eve gidip kitap çevir, koş!
İşte böyleee.