Sizce gelmiş,geçmiş en iyi şARKI ne???
-
Firble
- Forum Yöneticisi
Türkçe şarkılardan bahsedeceksek....
Aklıma ilk gelenler...
Yalnızlar Rıhtımı
Mihriban
Kol düğmeleri
Domates Biber Patlıcan
Bunlar ilk aklıma gelenler daha bayağı bir vardı... Ama çoğu aklımda değil......
Aklıma ilk gelenler...
Yalnızlar Rıhtımı
Mihriban
Kol düğmeleri
Domates Biber Patlıcan
Bunlar ilk aklıma gelenler daha bayağı bir vardı... Ama çoğu aklımda değil......
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Kharon
- Kullanıcı

-
Firble
- Forum Yöneticisi
Fear Of The Dark ı dinlemedim.. İngilizce şarkıların isimleri konusunda benim de sorunum var...
Belki bir kaç film müziği de ekleyebiliriz. Ben geleceğe dönüşün müziğine hep hayran olmuşumdur. Ama izlediniz mi bilmem. Düğme savaşları ve gizli bahçe (filmin modern versiyonu 50lilerde çekilmiş gibi duranı değil) isimli iki filmin müziklerine de hayran olmuştum.
Belki bir kaç film müziği de ekleyebiliriz. Ben geleceğe dönüşün müziğine hep hayran olmuşumdur. Ama izlediniz mi bilmem. Düğme savaşları ve gizli bahçe (filmin modern versiyonu 50lilerde çekilmiş gibi duranı değil) isimli iki filmin müziklerine de hayran olmuştum.
HARBE GİDEN
-
f(e+e)
- Kullanıcı

bence dee yaaaa....Kharon wrote:Abi kesinlikle FEAR OF THE DARK yani ötesini düşünebiliyor musunuz?
düşünen varsa her konuya açığım... :p
bi de hazırlıktayken bize ingilizce dersinde guns n roses ın don't u cry ı vardı bi tanecik...
ikisi derim başka demem
-[bu sırada metalllica nın nothing else matters ı aklıma gelir pişman olurum
-
Qalme-Tari
- Kullanıcı

-
Slach
- Gölge Ustası