ISTANBUL BULU$MASI 07/11/04 ``
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ben listeye isim yazıyorum.
Gelecekler aşağıdaki linkte simlerini bulabilirler.
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 5e23184616
Gelecekler aşağıdaki linkte simlerini bulabilirler.
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 5e23184616
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
bende varııımm da birkaç ricam var
1. 29 ekim in olduğu haftasonu olmasın benim sınavlarım başlıyo
2. benim dershane var 1 de bitiyo anca 1.30 da taksimde olurum gitcenniz yerlerin bi planı olsun sizi oralarda yakaliim ya da geçtiğiniz yerlere ip ucu bırakın koklaya koklaya buliim
eğer bu şartlara uygun bi uluşma planlarsanız siz kardeşlerimle buluşmaktan çok mutlu olurum
1. 29 ekim in olduğu haftasonu olmasın benim sınavlarım başlıyo
2. benim dershane var 1 de bitiyo anca 1.30 da taksimde olurum gitcenniz yerlerin bi planı olsun sizi oralarda yakaliim ya da geçtiğiniz yerlere ip ucu bırakın koklaya koklaya buliim
eğer bu şartlara uygun bi uluşma planlarsanız siz kardeşlerimle buluşmaktan çok mutlu olurum
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ulfgar üzülerek söylüyorumki 10 kişinin anlaşıp kararlaştırdığı bir tarihi değiştirmeyiz.
Lütfen diğer arkadaşlarda bu tarihe uyuyorlarsa olumlu mesaj atabilir hatta ek fikir verebilriler ama fikir diyorum bunu tarih değişikliği anlamında kullanmayalım.
şimididen sonra tarih değişikliği yapamayız bundan sonrada bu tarz mesajlar olmasın kesinleşen bir tarihi böyle mesajlar ile sallamayalım.
Ve ulfgar sözlerimi sakın yanlış anlama ve mesajın örnek olması açısından da sana çok teşekkür ederim.
Lütfen diğer arkadaşlarda bu tarihe uyuyorlarsa olumlu mesaj atabilir hatta ek fikir verebilriler ama fikir diyorum bunu tarih değişikliği anlamında kullanmayalım.
şimididen sonra tarih değişikliği yapamayız bundan sonrada bu tarz mesajlar olmasın kesinleşen bir tarihi böyle mesajlar ile sallamayalım.
Ve ulfgar sözlerimi sakın yanlış anlama ve mesajın örnek olması açısından da sana çok teşekkür ederim.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Selam arkadaşlar bende istanbula gele bilebilirm belki hatırlamsınız ama uzun zamandı hastaydım 17 gün beyninden dolayı hiç birşeyi hatırlayamıyorum okuma ve yazmayı bilmiyorum dersaneye gidemicem bende bu yüzden istanbula gideyim diyorum eğer sizin için birşey yokse bende gizi görmeye geleşim sizin için olmassa.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Green geçmiş olsun.. benim ilk buluşmam olacak bu nedenle arkadaşlardan gömleklerinin cebi için kırmızı gül olayına girmelerini isteyeceğim
:D şaka tabii en azından ellerinde bulundursunlar
:D ehuhe.. yine şaka..
arkadaşlar 12 diye kararlaştırmıştık hatırladığım kadarıyla eğer programda bir değişiklik olduysa ben bilmiyorum haberiniz olsun. 
Only God can Judge me!
7 kasım bana hakikaten de uyar bu arada kimseye alınmadım kolay kolay alınamam merak etmeyin de genede 12 de gelemem gitceğiniz yerleri kararlaştırında oralarda arıım sizi ama dersenizki olmaz biz rüzgarın savurduğu yere gideriz o zaman da siz bilirsiniz
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..