BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ
"Tapınağımız Gerçek Kötülere Açıktır Eğer içinde bunu hissediyorsan yaymalısın ki ben bunu sende bunu görüyorum" dedi findor miria ya ve odadan ayrıldı..
Tapınaktan atı ile ayrıldı ve çok uzakta olmayanbir köye doğru harakete geçti..
Çok zaman geçmeden köyün girişine ulaştı onu buraya getiren bir ses ti bir çocuğun 19 undabir çocuğun sesi idi hayata yakarış sesi idi.
direk köyde çocuğun yaşadığı eve gitti ve kapıdan içeri girdi..
evde sadece cocuk vardı çocuğa yaklaşarak " Senin için geldim Acılarını ve kinini biliyorum Benimle gelirsen Huzura kavuşacaksın içindeki nefreti büyüterek yayarak bana hizmet ederek efendimi onurlandıracaksın nefretin bizimle beraber karanlıkla büyüyecek ve yeşericek görüceksin intikam günü gelicek Geliyormusun ? " dedi findor çocuk bir şey sormadan söylemeden cübbesini giydi ve dışarı çıktı atın yanına gitti..
Findor da birşey demedi atınabindi ve çocuğuda aldı hızla ilerlemeye başladı tapınağa...
Tağınağın kapısına gelince durdu yere indi bir şeyler fısıldadı ve kapılar açıldı içeri girdiler..
Tapınağın dillere destan olabilecek güzelliği her seferinde findorun karanlık ruhunu etkiliyordu çocukta bundan etkilenmişti findor ona
" git gez ve gör nefretini burda büyüt gün gelince ben seni alıcam "dedi...
Tapınaktan atı ile ayrıldı ve çok uzakta olmayanbir köye doğru harakete geçti..
Çok zaman geçmeden köyün girişine ulaştı onu buraya getiren bir ses ti bir çocuğun 19 undabir çocuğun sesi idi hayata yakarış sesi idi.
direk köyde çocuğun yaşadığı eve gitti ve kapıdan içeri girdi..
evde sadece cocuk vardı çocuğa yaklaşarak " Senin için geldim Acılarını ve kinini biliyorum Benimle gelirsen Huzura kavuşacaksın içindeki nefreti büyüterek yayarak bana hizmet ederek efendimi onurlandıracaksın nefretin bizimle beraber karanlıkla büyüyecek ve yeşericek görüceksin intikam günü gelicek Geliyormusun ? " dedi findor çocuk bir şey sormadan söylemeden cübbesini giydi ve dışarı çıktı atın yanına gitti..
Findor da birşey demedi atınabindi ve çocuğuda aldı hızla ilerlemeye başladı tapınağa...
Tağınağın kapısına gelince durdu yere indi bir şeyler fısıldadı ve kapılar açıldı içeri girdiler..
Tapınağın dillere destan olabilecek güzelliği her seferinde findorun karanlık ruhunu etkiliyordu çocukta bundan etkilenmişti findor ona
" git gez ve gör nefretini burda büyüt gün gelince ben seni alıcam "dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Miria çocuğu gördü gözlerindeki nefreti de..Yanına yaklaştı ve usulca "hoşgeldin" dedi.Bu arada kurulan göz teması çocuğun hoşuna gitmişti çünkü Miria'nın gözlerinde de nefreti intikamı görmüştü.Yanında birilerinin olması hoşuna gidiyordu çocuğun.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ã?ocuk miria ile girdiği göz temasından güç almıştı ve "umarım hoşbulmuşumdur kimsin sen " dedi sert bir tavırla
findor çocuğun ve kızın yanından ayrıldı çocuktaki gizli saklı olan gücü hissediyordu miria ile onları yanlız bıraktı ve ordan ayrıldı.
*çocuğuda ben oynatıcam bir süre
findor çocuğun ve kızın yanından ayrıldı çocuktaki gizli saklı olan gücü hissediyordu miria ile onları yanlız bıraktı ve ordan ayrıldı.
*çocuğuda ben oynatıcam bir süre
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Ben Miria.Bu kapıdan içeri girebildiğine göre seçilmiş sayılırsın ve burda iyi ağırlanacağından emin olmalısın"diye sürdürdü konuşmasını Miria.Hadi gel öc vakit öc alma vaktidir dedi ve çocuğun yanından geçip gitti
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
çocuk bir kenara oturmuş elindeki ufak bıçağı ile oynuyordu ama gözlerinden alev fışkırıyordu findor onu yanlız bırakmanın iyi olacağını düşündü..
Findor ilerleyen saatlerde çalışmalarına tam gaz devam etti ve senseiyi bekliyordu calisten haberler kuşlar tarafından getiriliyordu ama onun bundan haberi yoktu..
Findor ilerleyen saatlerde çalışmalarına tam gaz devam etti ve senseiyi bekliyordu calisten haberler kuşlar tarafından getiriliyordu ama onun bundan haberi yoktu..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Findor Efendisinin Ã?ağrısını duydu ve mırıldandı "Efendim Her türlü göreve hazırım benimle birlikte yola çıkacak olan kişi Adarmin adlı arkadaşımdır ( hoptirik ) bu yolda bana eşlik edecek biz hazırız ve emirlerinizi bekliyoruz.." dedi
Findor Adarmin e yeni yapılanma aşamasında olan karargaha gitmesini ve işlere yardımcı olmasını istedi Adarmin onaylayarak tapınaktan ayrıldı ve karargaha doğru harakete geçti...
Findor Adarmin e yeni yapılanma aşamasında olan karargaha gitmesini ve işlere yardımcı olmasını istedi Adarmin onaylayarak tapınaktan ayrıldı ve karargaha doğru harakete geçti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Miria bu görevden çok memnun kalmıştı.Görevin ne olduğunu öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyordu.Biran önce kötülüğü daha da kötü bir şekilde yaymaya can atıyordu...Ve görev için bekleyiş başladı.
Gideceğin yer diyarların içlerinde olan büyük bir mağra findor. Oraya giderken birçok engelle karşılaşacaksınız ve asıl engel de o mağarada olacak.
Bu mağranın girişi 10 kasaba yakınlarındaki karanlık orman olarak bilinen ormandadır. Orasını mağaramı koruması için ve insanların yerleşiminden uzak tutmak için pis varlıllarla doldurdum ve ayrıca orada bir salgın var. Buna karşı dikkatli olun. Gerekli şeyleri alın ve o ormana gidin. Ormanda mağaranın girişini bulun ve oradan içeri girin. Sana vereceğim bu haritada gideceğiniz yer kabaca işaret ediliyor fakat gerçekten orayı bulmak için mağaralarda karşılaşacağınız karanlık kişinin sözüne uyun. Ama dikkatli olun. Her zaman doğru söylemez.
*Findor elinde bir parşömenin belirdiğini fark eder, bu parşömende kabaca bi harita ve bira daha ayrıntılı bir orman haritası vardır.. Findor yer altındaki tünelleri gösteren haritaya bakar ve takip etmeleri gereken yolun bu olduğunu anlar.*
Bu mağranın girişi 10 kasaba yakınlarındaki karanlık orman olarak bilinen ormandadır. Orasını mağaramı koruması için ve insanların yerleşiminden uzak tutmak için pis varlıllarla doldurdum ve ayrıca orada bir salgın var. Buna karşı dikkatli olun. Gerekli şeyleri alın ve o ormana gidin. Ormanda mağaranın girişini bulun ve oradan içeri girin. Sana vereceğim bu haritada gideceğiniz yer kabaca işaret ediliyor fakat gerçekten orayı bulmak için mağaralarda karşılaşacağınız karanlık kişinin sözüne uyun. Ama dikkatli olun. Her zaman doğru söylemez.
*Findor elinde bir parşömenin belirdiğini fark eder, bu parşömende kabaca bi harita ve bira daha ayrıntılı bir orman haritası vardır.. Findor yer altındaki tünelleri gösteren haritaya bakar ve takip etmeleri gereken yolun bu olduğunu anlar.*
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ben
Ã?ilek
ve hoptirik
Rp ye bundan sonra tapınak kısmında bulunan " karanlık mağaranın gizemi " adlı başlıktan devma edicez kolay gelsin...
Ã?ilek
ve hoptirik
Rp ye bundan sonra tapınak kısmında bulunan " karanlık mağaranın gizemi " adlı başlıktan devma edicez kolay gelsin...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Findor yolcularının yanından ayrılıp sensei nin olduğu yere doğru haraket eder..
Ve ilerdire bir kenardadışarı bakarken onu görür.Yanına yaklaştığında onun bir tür güç kullanarak telepatide olduğunu fark eder.
"Ah sensei yine nele planlıyorsun" der kendi kendine..
ona yaklaşarak bir şeyler mırıldanır asasının uzunda bir tür enerji toplanmıştır ve asayı senseiye değidirir asanın içindeki elektirik onu sarsmıştır onun tepkisini merak ederve bakar
Ve ilerdire bir kenardadışarı bakarken onu görür.Yanına yaklaştığında onun bir tür güç kullanarak telepatide olduğunu fark eder.
"Ah sensei yine nele planlıyorsun" der kendi kendine..
ona yaklaşarak bir şeyler mırıldanır asasının uzunda bir tür enerji toplanmıştır ve asayı senseiye değidirir asanın içindeki elektirik onu sarsmıştır onun tepkisini merak ederve bakar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...