Fantastik Sinema

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben filmin dört ya da beş saatlik hayvani bir versiyonunu izledim. Verdiğim yarım saatlik aralarla film bittiğinde gün doğuyordu.. Ve tek kelime ile muhteşemdi. (Sonu özellikle) Ama belki filmin bir bbölümünde magazinvari bazı yerler sen ve bazı arkadaşlar için sıkıcı olmuş olabilir. Ama sanırım siz de film bittiğinde o heyecanı hissetmişsinizdir.
En sonunda yeryüzündeki tanrıçanın meryeme dönüşmesi özellikle.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Hellboy'u izledim geçen. Çizgi roman uyarlaması bildiğiniz gibi, sanırım fantastik sinema kategorisine giriyor. Belki de çizgi romanını okumadığımdan filmi iyi bir uyarlama olarak buldum. Genel olarak izlenebilir bir film. Boş bir vaktinizde seyredin derim.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Konusunu bir parça olsun anlatsana abi ben hiçbir şey bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Frible al sana konu: Kötülerin korkulu rüyası Hellboy.. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur :)
Only God can Judge me!
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

haha kentaky doru sölemiş bi slagonunda kötülere cehennemi yaşatın felan diyodu...ama hoş ya ben beğendim doğrusu ince espiriler felan var.zevkle izlenen bi film
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Filmin genel konusu şu abi. İkinci Dünya savaşı sırasında almanlar savaşı ne pahasına olursa olsun kazanmak için cehennemle dünya arasında bir boyut kapısı açıyorlar. Fakat boş zamanlarında genelde dünyayı kurtaran amerika kapı açıldıktan belli bir süre sonra bu planı bozuyor. Kapı sadece saniyeler süresince açık kalıyor fakat bu süre içinde içeri bir mahlukat girmeyi başarıyor. Bu da Hellboy denen arkadaş. Amerikalı bilim adamı bu arkadaşı yetiştiriyor ve de Amerika onu doğaüstü yaratıklarla mücadelede kullanıyor falan fıstık.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ah ne kadar şirin ne bileyim çok hoşuma gitmedi. Hellgirl olsa bir yere kadar.
En azından ikinci dünya savaşında geçse idi film bari.
HARBE GİDEN
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

hoş film gerçekten,denk gelirse izleyin
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Bilimkurgu veya korku dışında fantazi içerikli şimdiye kadar çekilmiş bütün filmleri saydık heralde (mitoloji içeren klasikler hariç) film kalmadı başka varsa söyleyin izleyelim.
Ha bi de Yüzüklerin Efendisi serisi var izleyin fena diil
8O
:?
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bende Hellboyu vizyona ilk girdiğinde izledim ve acaip hoşuma gitti. Özellikle tavırları falan...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Fantazi deyince Peter Pan vardır .. Ã?nce onu anmadan geçmeyelim. Sonraunicorn un yolculuğu var ki o da çok güzeldir bunlar aklıma gelenler.
HARBE GİDEN
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bilmiom yazan oldumu ama King Rthur'da benim hoşuma gitti açıkçası, bana sparhawk'ı hatırlatıo o karakter..

fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin

Post by Eldarin »

G.O.R.A ...
giden var mı?nasıl buldunuz?o da fantastik sayılır bi nebze :lol: :lol: :lol:.
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Bi açıdan ewet ama Cem Yılmaz yapınca da farklı olur frp dimi.Ã?rneğin büyücü büyüsünü yaparken araya komedi sokar ve ii gırgıra getirir.Zaten amaç da reyting almak.Ondan adı G(güzel)O(olmazsa)R(reyting)A(almaz)
Wessago
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wessago »

Filmin açılımı malesef Güzel Olmazsa Reyting Almaz değil. Kendisi söyledi Cem Yılmazın, Hikayenin geçtiği gezegen adı.
Post Reply