BEYLER LÖTFEN CEWAP!!!
- hayaletxxx
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi tabiki büyü olacak bence ama şu sayfa konusu siz yazın abi bence kitabın sonunu herşeye açık bırakın ki millet merak etsin şöle 300-500 sayfalık 2-3 cilt güzel olurdu mesela ama üslup biraz dikkatli yazılmalı bi kitap okumuştum (şimdi ismini hatırlamıom kitabı direk elimden attım) o kadar düz ki üslubu bi büyücüye göre böğğkk oldum yani şöle eski türkçe falan ii olabilir tabi fazla deil 10 sayfaya 1 tane (siparişle kitap oldu bu da
)

Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Walla bu cevaba ne denir: AZ ve ÖZ olmuş.findor wrote:büyü..
Dediim gibi millet öyle kolay deil.Ztn daa adamların denemeyi sevcekleri de garanti deil ki.Yani biz oturur 1000 sayfa yazarız adam beğenmedik die atar çöpe.Ztn kabul ederse bu ankete sonucunu ve yardım için mesaj da atarım,siz merak etmeyin
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Black_Rider
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Evet millet,deneme nerdeyse bitti.Ama ben denemeden ayrıldım.Artık sadece tıkandıkları yerlerde yardım ediyorum çünkü en son bir gün gelmediğimde resmen kitabın içine etmişler.Ama bu herşeyin sonu değil,hatta hiçbir şeyin sonu değil,ve hatta son bile değil.şu denemeyi bi bitirsinler,anket sonucuna göre büyüyle ilgili bir kitap yazacağız ama bu sefer bensiz elletmiycem.Artık ilki biraz kısa olcak ama eğer beğenilirse(yani destek çok olursa) cilt olayına girişebiliriz belki de.Bu destek de ille de gidin alın kitabı biz para kazanalım değil.Alıp başkasından okuyun ama en azından okuduktan sonra benim aççağım başlığa fikirlerinizi yazarsanız felakete yol açmayız.

-
winterwolf
- Kullanıcı

Eğer çok ciltli bir şeyler yazmayı planlıyorsanız, ya bütün ciltlerin ana ayrıntıları daha şimdiden oluşturun, ya da kitapların sonunu öyle bir bırakın ki, yeni ciltleri çıkarmaktan vazgeçsenizde iş yarım kalmasın.
Kitapların çok sayfalı olması içinse hiç kasmayın bence. Zaten eğer, tasvirlere önem verir, ortamları, karakterleri yeterince anlatabilirseniz, kitap yeterince uzun olacaktır. Zaten bin sayfa felan olan kitaplar, yoğun masrafları yüzünden olukça pahalı çıkıyor satışa. Eh, hitap edeceğiniz okur kitlesinde bir yığın harçlığa tabi şahıs olduğunu düşünürseniz, makul kalınlıkda bir kaç kitap bu okuyuculara daha rahat ulaşacaktır.(Gerçi bu tip detayları, yayın evleriyle tartışmak daha mantıklı. Onların pazarlama teknikleri konusunda uzman çalışanları var ne de olsa
)
Kitapların çok sayfalı olması içinse hiç kasmayın bence. Zaten eğer, tasvirlere önem verir, ortamları, karakterleri yeterince anlatabilirseniz, kitap yeterince uzun olacaktır. Zaten bin sayfa felan olan kitaplar, yoğun masrafları yüzünden olukça pahalı çıkıyor satışa. Eh, hitap edeceğiniz okur kitlesinde bir yığın harçlığa tabi şahıs olduğunu düşünürseniz, makul kalınlıkda bir kaç kitap bu okuyuculara daha rahat ulaşacaktır.(Gerçi bu tip detayları, yayın evleriyle tartışmak daha mantıklı. Onların pazarlama teknikleri konusunda uzman çalışanları var ne de olsa
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
betimleme ağır bassın derim.onun dışında herhangi bir alana yüklenebilirsiniz.birde savaş sahnelerini uzun uzun anlatmayın sıkar adamı.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
- Merenwen_Helyanwe
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Walla dediklerinizin hepsini bi kenara not ediyorum.Ama şu an yapabilceklerim bunlarla sınırlı çünkü sınavlar bastırıyor bi yandan.En yakın zmnda başlıycaz ve bol betimlemeli,çok uzun anlatılmayan savaş sahneleri gibi yazdıklarınız göz önünde bulundurcam.Artık ne diim,rastgele 
Hadi bakalım Amras,umarım güzel birşeyler çıkarırsınız,bizde övünürüz böyle bir arkadaşımızın olmasıyla
.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Hevesinizi kırmak istemem ama daha 15 yaşında hayat hakkında bir görüşünüz yokken, deneyiminiz yokken sadece fantastik kitap okuyarak özgün bir şey yazamazssınız. Fantastik edebiyatta ün yapmış adamların hemen hepsi 30 lu yaşlarda doruğa çıkıp okunan kişiler. Bence şimdiden boşuna uğraşmayın biraz zaman lazım size.
Kitap deyince bence hepsi harmanlanmalı. Bunun içinde en az 3 kitaplık bir seri gerekir.
Kitap deyince bence hepsi harmanlanmalı. Bunun içinde en az 3 kitaplık bir seri gerekir.
peki sana amatör ruh diye birşeyden bahsetsem wissago
.
Ocakbaşı Hikayeleri ve Kulaktan Kulağa bölümlerinde şimdiye kadar okuyup okuyabildiğin birçok ünlü yazarın yazmış olduğu kitaplardan daha kaliteli(heyecan,fantezi,eğlence vs vs vs...) yazılara ulaşabilirsin.
Ocakbaşı Hikayeleri ve Kulaktan Kulağa bölümlerinde şimdiye kadar okuyup okuyabildiğin birçok ünlü yazarın yazmış olduğu kitaplardan daha kaliteli(heyecan,fantezi,eğlence vs vs vs...) yazılara ulaşabilirsin.