magic the gathering

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
kocakafa
Kullanıcı
Kullanıcı

magic the gathering

Post by kocakafa »

Bazı frpciler bu inanılmaz kart oyununa sırt çevirdi. Buna neden olarakda artık bu oyunda parası çok olanın kazandığını çünkü sürekli kart aldıklarını gösterdiler. sizce bu doğryu mu? birde bu kartlarda en iyi kartlar avatar kartları mı diye sorucaktım şimdiden tesekkürler.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bazı Frpcilerin bu oyuna sırt çevirmelerinin sebebi bu oyunun RP ile hiç bir alakası olmamasıdır, oynadıkları oyunda RP bulmak isteyen kimseler pişti gibi bir oyunla karşılaşınca haliyle o oyundan soğuyor, yani kısacası FRP bir yana Magic bir yana.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bende bu konuda thlyrotel e katılıyorum.bu olayın yegane sebebi role play olabilir(tabi biraz da zenginolmak gerekiyor o ayrı).mesela hiç kendi kendine sordun mu fifth age bu kadar çok tutuluyor da neden MtG ye ilgi bu kadar az.halbuki iki oyunda kartlarla oynanıyor.Bence bu konuya böyle yaklaşmak daha mantıklı olur.
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Magic:The gathering'in turnuvaları nerde yapılıyor?
Bilenler bana söyleyebilir mi?
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

ülkemizde amatörce yani herkes kendi arasında turnuva yapıyor sanırım.Ama yurtdışında (amerika vs..) herkese açık turnuvalar mevcut.Yanılıyorsam düzeltin.
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Türkiye'de de turnuvalar yapılıyormuş.Ama nerde,bilmiyorum!
wizard_of_darkness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wizard_of_darkness »

Magic konusunda wizard'a katılıyorum.İstanbul'da turnuvaları olduğunu ben de duydum.
Lazarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lazarus »

magıc tamamen kendı kurguna gore bır oyun yanı cok kart alan degıl kurguyu ıyı yalayan kazanır soyle bır ornek vereyım gecen turnuvanın bırıncısı dırek aldıgı 60lık paket varya (ısmını unutum :P) ona cok az bı degısıklık yaparak bırıncı oldun. ondan oncekı turnuvanın 2. ısnın toplam kart malıyetı 35 dolar cıvarında bırıncısı 300 doların uzerınde ve ıkı deck ı de bız satın aldık ve yaptıgımız oyunların %90 ını 2. olan yendı
yanı bu tamamen sıze kalmsı bır sey tabıkı paket alarak yapmak cok zor onun ıcın ınterneten kar alarak ayrlamak daha kolay en bastan baslıcaksan bır serıye

ben bursalıyım ve bursada bu oyunla ılgılenen bır gurup var ve bır kafede toplanıp kendı aramızda trade ler veya turnuvalar yapıyoruz eger bursada olur magıcle ılgılenenler varsa beklerız ....
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

ya esasında uzun yıllar magıc oynamıs ve artık maddı konularında etkısı ıle bu oyundan emeklı olmus bır oyuncu olarak kendı acımdan magıcdekı rp yi yakaladıgıma ınanıyorum tmm bı masaustu ad&d kadar fazla deıl ama zaten onunla yarısması ıcın yapılmıs bıe seyde deıl kı...

bu arada ıstanbulda olan gerekli şeyler dükkanına gidebilir yerini bilmeyen google'dan gerekli şeyler die aratıp adresi bulabılır

not:Magıc ayrı bır zevktır yaşadım pişman deılım 8)
You can not change your fate!!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Konu Agora'ya taşınmıştır.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Post Reply