HIRSIZLARIN ZAAFLARI! :)
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

hmm.. şimdi sadece yapmaktan zevk alanların sanat dediği bir şeyi gerçekten sanat adı altına alabilir miyiz.. kendilerini o işi yapmakla sanatkar sayan ancak diğer hiçbir insanın takdirini kazanmayan bir sanatçı mı düşün diyosunuz bana şimdi...
.... iyi o zaman sustum 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Bir hırsızın biçok duygusu işleyişi diğer insalardan farklıdır. Gerek görürse canını sıkan birisine sinsice yaklaşmak ve kürek kemikleri arasını güzel keskin bir bıçakla süslemek bir hırsız için sorun olmadığına göre bu duyguların farklı işlediğinin kanıtıdır.
Bu nedenle bir hırsızın kalbini çalıp onu acizleştirecek tek kişi (tabiki karşı cinsten) ondan daha iyi bir hırsızdır.
Özülerek söylüyorumki kadın hırsızlar için aynı şey her zaman doğru değildir.
Bu nedenle bir hırsızın kalbini çalıp onu acizleştirecek tek kişi (tabiki karşı cinsten) ondan daha iyi bir hırsızdır.
Özülerek söylüyorumki kadın hırsızlar için aynı şey her zaman doğru değildir.
Para,para ve daha fazla paradır.
Hırsızlığa bütün tutkusunun sebebi paradır ve büyük ihtimalle ölümünün sebebi de para olacaktır.
Ayrıca büyülü eşyalar'da hırsızların gereğinden fazla ilgi gösterdikleri şeylerdendir.
Ama asla şöhret değildir.
Hiçbir hırsız sokaklarda tanınmak istemez.Gizlilik çok önemlidir.
Hırsızlığa bütün tutkusunun sebebi paradır ve büyük ihtimalle ölümünün sebebi de para olacaktır.
Ayrıca büyülü eşyalar'da hırsızların gereğinden fazla ilgi gösterdikleri şeylerdendir.
Ama asla şöhret değildir.
Hiçbir hırsız sokaklarda tanınmak istemez.Gizlilik çok önemlidir.
sadece para demek yanlış... belki de kendi kendşne beceriksiz biri olmadığını kanıtlamak istiyordur.. belki insanların kendisini anlamamasıyla alay ediyordur.. bir hırsızın niçin hırsızlık yaptığı genellemesine varılamaz... para... bence son sıralarda yerini alır... sokaklarda tanınmak istemezse de becerisiyle lonca arasında nam yapmak ister.. ya da ne biliyim pekala nefsini okşayan başka bir amacı olabilir.. para.. son sıralarda yer alır...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Zaknafein_cak
- Kullanıcı

Hırsızların belli bir zaafı yoktur bildiğim kadarı ile. Daha önce de belirttiğim gibi genelde hırsızlığı seçenler hayatta kalabilmek için seçerler.. Tabii daha ilerde bundan farklı amaçlara sapanlar vardır. Ufak bir azınlığında farklı amaçlarla bu yetenkleri kazandığını varsayabiliriz. Ancak çoğunluk ellerindeki az müktardaki gücü yaşamlarını en iyi şekilde devam ettirebilmek için kullananlardır. Sadece hayatta kalmaya uğraşanların zayıf yanları gerçekten çok azdır. (fiziksel zayıflıklar dışında tabii)
Ancak gerçek hırsızlarda bu bile kontrol ediliyor olsa da nisbeten fazla rastlanan bir zayıflık kime ne zaman güveneceğini bilmeme olabilir. Ancak bunun bile daha ileride hırsız tarafından kontrol altına alınması beklenir.
Ancak gerçek hırsızlarda bu bile kontrol ediliyor olsa da nisbeten fazla rastlanan bir zayıflık kime ne zaman güveneceğini bilmeme olabilir. Ancak bunun bile daha ileride hırsız tarafından kontrol altına alınması beklenir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
beni yönettiğim hırsızların çoğu halfling chaotic neutral oluo nedense we genellikle de rplerimde aşk olayına girmem ancak dm beni mecbur ederse de öle salak aşık rolüne soyunmuorum sadece onun mutluluğundan mutlu olan we kendi işlerine karışmasına izin wermeyen bir aşık oluyorum bunun yanında allah beni o şu anda ismini hatırlamadığım güzelliğiyle büyüleyebilen we 18 atman gereken yoksa öldüğün yaratıktan uzak tutsun
öf ya bir oyunda killer dm daha lvl 14 idiyken ki oyuna 12 başladık karşımıza bundan çıktı öf yahu nasıl acı çektim zara tapacam nerdeyse 18den yüksek atayım die tanrıya dua ederken salladım zarı yuwarlandı yuvarlandı tam 4 gelirken 18e dönüwerdi ben yes die çığlık atarken kölesi olduğumu söleyen dm 1 aylık bir süre zarfında köle olarak geçirdikten sonra bir şekilde çıktığımda sinirden ne halde olduumu düşünürsünüz sanırım
öf ya bir oyunda killer dm daha lvl 14 idiyken ki oyuna 12 başladık karşımıza bundan çıktı öf yahu nasıl acı çektim zara tapacam nerdeyse 18den yüksek atayım die tanrıya dua ederken salladım zarı yuwarlandı yuvarlandı tam 4 gelirken 18e dönüwerdi ben yes die çığlık atarken kölesi olduğumu söleyen dm 1 aylık bir süre zarfında köle olarak geçirdikten sonra bir şekilde çıktığımda sinirden ne halde olduumu düşünürsünüz sanırım
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Just_wiN"]bazen de hırsızların bu paraya düşkünlükleri başlarına büyük dertler açabilior bir troll kingin hazinesini çalmak senin neyine ey hırsız[/quote]
sende par düşkünü olsan sende yaparsın
güç bu insalara nerle yaptırıyor
verilmedik güçleri var sayıyorlar
hehhe
hırsızda öle işte
sende par düşkünü olsan sende yaparsın
güç bu insalara nerle yaptırıyor
verilmedik güçleri var sayıyorlar
hehhe
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Güzel Bir Hatun için değil loncayı dünyayı satar benim iyi Hırsız diyebileceğim şahıs gerçi gene bildiğini yapıp hatun için çok güzel gerdanlıklard aşırılabilir 
herkes yalnız ölür by donnie darko...
http://turkishengineering.blogspot.com/
http://turkishengineering.blogspot.com/
- HenrichMiller
- Kullanıcı

Benim oynattığım her hırsız (ırkı ne olursa olsun) chaotic neutraldir ve değil bir kadın için, tanrısı için bile istemediği sürece kılını kıpırdatmaz. Vahşi kediler gibi... Kadın karakterimi cezbederse, alacağını alır ve sonra atar.
Not: Gerçek hayatta da böyle olsa bir...
Not: Gerçek hayatta da böyle olsa bir...
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
(Human - 7 Rogue)