Eğer Tanrı Olsaydınız Ne Yapardınız?
Eğer Tanrı Olsaydınız Ne Yapardınız?
Arkadaşlar neler yapmak istediğinizi yazın hayal gücünüzü görelim.Ama yok savaşı yoksulluğu engellerdim gibi şeyler olmasın yaratıcılığınızı kullanın.
Mesela ben Tanrı olsaydım tüm gezegenlere hayat verirdim ve dünyaya yeni ırklar yaratırdım...
Mesela ben Tanrı olsaydım tüm gezegenlere hayat verirdim ve dünyaya yeni ırklar yaratırdım...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
valla tanrı olsam yapacak iş çok diğer tanrıları keserim direk niyeti o zaten bunu bilen şahsiyetler beni tanrı yapmıyorlar zaten ejderha larla kapışırım koaşrım yüzerim
:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Tanrı olsam ne mi yapardım.. Çok tanrılı sistem mi yoksa tek tanrı ben miyim? Ona göre değişir.
Ama ne bileyim öyle özel bir planım yok.. Ama sanırım peygamber yollardım kesin ve inancımı böylece kendi yaşam felsefemi yaymaya çalışırdım.
Ama ne bileyim öyle özel bir planım yok.. Ama sanırım peygamber yollardım kesin ve inancımı böylece kendi yaşam felsefemi yaymaya çalışırdım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
kendime eylenebileceğim dünyalar yaratır çoğu zaman orada yaşardım. Düşünsenize kendime belgarion'un dünyasını yaratıp orada Keldar olurdum tanrısal güçlerimi bir insan yaşamı süresince kenara bırakıp o dünya o zeki hırsız olarak yaşardım. yada kendime Tolkien'in dünyasını yaratır miğfer dibi savaşını en yakın kayalığın üzerinde kendi yarattığım bol yağlı patlamış mısırlarımı yiyerek canlı olarak izlerdim. Sonra gene miğfer dibinde surun üstünde ok atan bir elf olur ve kaçtane adamı indirdiğimi hesaplardım nede olsa ölmek yok ölünce canımın istediği başka bir savaşcının bedenine bürünürdüm meselagelen ork sürüsüyle göğüs göğüse çarpışan bir savaşcının açı hissedecem ama ölmek yok açı çok dayanılmazsa ölür başka birinin bedenine bürünürüm. Yanlız zaten varolan insanların değil o an için bir insan yaratır ve onun bedeniyle dövüşürüm. mazisi olmayan biri olması lazımki ölümü sadece benim sorumluluğumda olsun. Tanrıyız ama kalpsiz değiliz
hayatta sıkılmazdım herhalde istediğim dünyaları yaratır ve istediğim hayatları yaşardım. Ama anrı değilim ve yapamam
. Neyse belki iyi bir insan olursam cennette bunu yapmama izin verebilirler tabi hayalide olsa insan kesmemi savaşmamı nasıl karşılarlar onu bilemem 
hayatta sıkılmazdım herhalde istediğim dünyaları yaratır ve istediğim hayatları yaşardım. Ama anrı değilim ve yapamam
ve insanlarda insan olmazdı o zaman...Thlyrotel wrote:İnsanların içinden hırs denen duyguyu söker alırdım...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

cezayı ölmelerini beklemeden verirdim...
emirlerimi duyurmak için sözcü degil kendim giderdim....
her şey için bir yardımcı yaratırdım denizlere, toprak ana savaş tanrısı filan falan
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Seni insan yapan Hırsmıdır? eminim yanına pekçok şey daha gerek, biliyorum hırs insanların amaçlarına ulaşması için bir araçtır, ama en büyük kötülükleri yapmalarını sağlayan bir tetikleyicidir aynı zamanda, o ayrı bir mesele...Eldarin wrote:ve insanlarda insan olmazdı o zaman...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
beni insan yapan hırs değil tabii ki erdinç dostum.beni insan yapan duygularımdır.hırsın kötülükleri yapmada bir araç olabileceği belki doğru olabilir,ama bi düşünsene hırs olmasaydı her insan saf ,iyi mi olacaktı.ve birşey daha;insanın saf iyi olması sence doğru mu?ben derim ki ;insan iyisiyle kötüsüyle vardır.herkes iyilik düşkünü olacak diye birşey yok.Thlyrotel wrote:Seni insan yapan Hırsmıdır? eminim yanına pekçok şey daha gerek, biliyorum hırs insanların amaçlarına ulaşması için bir araçtır, ama en büyük kötülükleri yapmalarını sağlayan bir tetikleyicidir aynı zamanda, o ayrı bir mesele...Eldarin wrote:ve insanlarda insan olmazdı o zaman...
bu benim aklıma sadece bir robotlaşma evresini getiriyor.tüm insanlar amaçsız...
ayrıca insanı başarıdan başarıya ulaştıran hırs değil de nedir birisi açıklasın bana?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ben tanrı olsaydım benden once olan butuncanlıları oldurur kendı kafama gore bı dunya yaratıdım kendıme gore canlılar koyardım sadece bana ınanan sora eger var sa dıer tanrıların ustune yarattıgım mukemmel canlılarla yuruurdum onalr yokoldukca yenılerı muthis biheyecan her olen bı yenısını her yenı baska bi olumu haber verecek.....
sonucta eger yaenılırsem yok edebıldıım kadar sey yok edıp gıderım maksat adım duyulsun ve en sonun hem en cok yaratıp hem en cok olduren ben olurdum
sole bı ırk yaratırdım
cuceler kadar sınırlı elf ler kadar ırfan sahıbı
ınsanlar kadar guclu orclar kadar şirret
bide uzaa goren duyan hıc yellenmeyen falan bole ıste
bence kımse yapmaya calısmasın tanrıcılık oynamaya calısmak zor sey
sonucta eger yaenılırsem yok edebıldıım kadar sey yok edıp gıderım maksat adım duyulsun ve en sonun hem en cok yaratıp hem en cok olduren ben olurdum
sole bı ırk yaratırdım
cuceler kadar sınırlı elf ler kadar ırfan sahıbı
ınsanlar kadar guclu orclar kadar şirret
bide uzaa goren duyan hıc yellenmeyen falan bole ıste
bence kımse yapmaya calısmasın tanrıcılık oynamaya calısmak zor sey
hmm tanrı olsam insanların kendisini kanıtlamaları için fırsatlar verirdim ve her seferinde hezimete uğrardım (öyle değilmi şu anda?) ama yılmazdım hep yeniden denerdim elçi üstüne elçi elçi üstüne elçi gönderirdim inanırdım kalbimin bi köşesinde bir gün bütün insanlar gerçeği görecek insanlara seçme şansı verirdim kaderlerini belirleme şansı özgür irade verirdim onlara kendimden bir parça verirdim ki yaratma kabiliyetleri olsun ama dünya üzerindeki hiç bir canlıyı yargılamazdım şimdi olduğu gibi dünyanın bir sınav dünyası olarak kalmasını isterdim ve dünyayı (ve evreni) öyle ince bir çizgide yaratırdım ki bilen ve araştırmak isteyenler bu ince çizgiyi en büyük ve en küçükteki (atom sistemi ve güneş sistemi) müthiş benzerliği görmelerini ve ufakta olsa bana verdiğim niemtlerden ötürü teşekkür etmelerini isterdim. bütün canlıları belli bir sisteme göre yaratırdım hercanlının avantajları ve dezavantajları olurdu öldürecekleri ve ölecekleri bir zaman gelirdi ama bir tek sınava tabi tutacağım canlılara özgür irade verirdim diğer canlılar sadece proglamlı bir şekilde çalışırlardı çünkü özgür iradeye sahip canlılar kendi zevkleri için bu dengeyi bozacaklardı ve bunun düzeltmek bu zavallı hayvanlara kalırdı belki ozaman insanlar bazı gerçeklerin farkına varıp özgür iradelerini doğru şekilde kullanırlardı. KISACASI BEN TANRI OLSAM:
DÃ?NYA şU ANKİNDEN FARKLI OLAMZDI...
DÃ?NYA şU ANKİNDEN FARKLI OLAMZDI...