ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
"Beni takip edin, odam bu konuları konuşmak için en iyi yer.." dedi ve yavaşça avludan ana binanın girişine doğru ilerlemeye başladı.. Adaletin sembolüyle süslü kapıyı açarak başbüyücünün geçmesine izin verdi ve sonra tekrar mavi ışıkla aydınlatılmış koridorda ilerlemeye başladı.. Kordiorun sonuna gelince aniden durdu, kapıyı açtı ve başbüyücü erethana girmesi için bir işaret verdi.. Sonra da erethanın arkasından odaya girdi ve yavaşça kapıyı kapadı.. Odada eski ahşap bir yatak, çalışma masası, bir kitaplık ve birkaç sandalyeden başka birşey yoktu.. Küçük bir pencereden giren ışık çalışma masasını aydınlatıyordu, ama gerisi karanlık.. Vilthas küçük bir el hareketiyle masanın üzerindeki bir tahtanın odayı aydınlatmasını sağladı..
"Bu daha iyi sanırım.. Buyrun oturun bir sandalyeye.. İçecek ne isterdiniz?" dedi kitaplıktaki bira ve şarap şişelerine bakarken..
"Bu daha iyi sanırım.. Buyrun oturun bir sandalyeye.. İçecek ne isterdiniz?" dedi kitaplıktaki bira ve şarap şişelerine bakarken..
-
Logan
- Kullanıcı

logan aya kalktı köşde masada bir testi su ile bardak duruyordu su içmeye başladı su içerken bile bogazı yanıyordu...
ne oldu bana düşünürken bir tür lanet altında olabilirmiyim dedi kendi kendine hayır dedi acele ile lordum oren buna izin vermez...
vermez heralde acaba bir şeymi yaptım da ceza cekiyorum...
tanrım beni yalnız bırakmaz...
dedi yine kendi kendine bir ana önce gün agıması için bekledi ve ua eti işallah her gece böle geçmez diye...
ne oldu bana düşünürken bir tür lanet altında olabilirmiyim dedi kendi kendine hayır dedi acele ile lordum oren buna izin vermez...
vermez heralde acaba bir şeymi yaptım da ceza cekiyorum...
tanrım beni yalnız bırakmaz...
dedi yine kendi kendine bir ana önce gün agıması için bekledi ve ua eti işallah her gece böle geçmez diye...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"Mükemmel.." dedi bir şişe şarap ve iki kadeh alırken raftan.. Sonra kendine bir sandalye çekti ve kadehlere şarap doldurmaya başladı. Daha sonra başbüyücüye dönerek "Evet konumuza dönelim, sizi yaklaşan kötülük hakkında uyarmak için görevlendirildim, daha doğrusu bütün diyarı demeliyim.. Evet belki tahmin edebilirsiniz eski lich, şimdi bir tanrı olan Yeminerden bahsediyorum.." dedi ve şarap kadehinden bir yudum aldı.. "şimdiden birçok yandaş toplamaya başladı.. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi denge olmadan hiç birşeyin değeri olmaz, buna büyü de dahil, ki bu en az sizi ilgilendirdiği kadar da beni de ilgilendiriyor.. Peki sizin bir fikriniz yada duyumunuz var mı yeminer hakkında?" diye devam etti konuşmasına ve erethanın cevabını beklemeye başladı..
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel odasından çıktı ve kendini saran o garip duyguya dogru yöneldi.''Evet'' dedi kendi kendine birşeyler oluyordu.Ne oldugunu açıklıyamadığı birşeyler..
Koridorda ilerledikçe karanlıklar arasından cübbeler içindeki bir adamı farketmeye başladı.Biraz silik görüyordu ama bunu dün akşamki uzun uykusuyla bagdaştırdı.
Yaklaştı yaklaştı..Bir yandan tedirgindi.Cüppeli adamdan yayılan derin bir güç vardı.Bunu kemiklerine kadar hissedebiliyordu.Sonra gözünü kısarak adama baktı..
Kemikler..
edit by Oren= kemikler oalrak kastettiğin nedir??? hiçbirimiz anlayamadık??
Koridorda ilerledikçe karanlıklar arasından cübbeler içindeki bir adamı farketmeye başladı.Biraz silik görüyordu ama bunu dün akşamki uzun uykusuyla bagdaştırdı.
Yaklaştı yaklaştı..Bir yandan tedirgindi.Cüppeli adamdan yayılan derin bir güç vardı.Bunu kemiklerine kadar hissedebiliyordu.Sonra gözünü kısarak adama baktı..
Kemikler..
edit by Oren= kemikler oalrak kastettiğin nedir??? hiçbirimiz anlayamadık??
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Erethan sözcünün söylediklerini dikkatle dinledi...'tahmin ettiğim gibi' diye geçirdi içinden,bu sırada şarabını süzüyordu,bir yudum aldı..."Yeminer'i tanıyorum...Kendisi eski ortağımdı...Siyah cübbelilerin lideri,sonra yokedildi...tabiki bir lich bu kadar kolay yokedilemezdi,ama dönüşünün bir tanrı olarak olmasını bende beklemiyorum...sanırım bunda Lord Oren'in onu yok ederken kullandığı güç etkili olmuştur...Denge konusunda söyledikleriniz kesinlikle doğru..." bu esnada Erethan'ın yüzünde bir tebessüm belirdi "...neden sözcü seçildiğiniz belli,kime ne söylemeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz...size şu kadarını söyleyebilirim,eğer Yeminer'in davranışları büyüyü birşekilde etkiliyecek olursa bunu konseyin görüşüne sunar ve tepkimizi veririz...aksi takdirde konsey bir birlik olarak tepki vermeyecektir,bireylerin kendi düşünceleri bu olaya nasıl tepki vereceklerini belli edecektir,buna bende dahil ama net bir karar vermeden önce Yeminer'ide dinliyeceğimden emin olabilirsiniz...gerçi sanırım bunu sizde tahmin ediyorsunuzdur"
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Vilthas'ın yüzünde hafif bir gülümseme oluştu.. "Tabiki konseyin her kararına saygılıyımdır, yeterki akıllıca olsun.." Vİlthas burayı özellikle vurgulamıştı.. "Ayrıca bir zamanlar konseye üye bir büyücü olarak konseyin yegane amacının büyünün güçlenmesi olduğunun da farkındayım, lordum.. Yalnız Lord Oren'in şu hükmünü" devam etmek için bir yudum alır kadehinden, "size hatırlatmak isterim: Gereksiz savaş yapılmamalıdır... Ve yeminerin de çıkaracağı savaş 'gereksiz' sıfatına uygun düşer sanırım.. Ve ayrıca tekrar hatırlatırım, dengenin olmadığı yerde özgürlük, yani biz büyücüler için çalışma alanı hiçbir şekilde var olamaz.. Bu, saf iyiliğin hüküm sürdüğü zamanı da saf kötülüğün hüküm sürdüğü zamanı da içine alır.." dedi yavaşça ve konseydeki günleri geldi aklına..
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

"Birkaç hatanız var sayın sözcü...öncelikle Konseye bir zamanlar üye olmak diye birşey yoktur...eğer büyü kullanıyorsanız bu konseyin bir üyesisiniz demektir ve tabiki yapılacak oylamaya gelmeniz beklenmektedir bu görüşlerinizi ordada belirtmek istiyeceğinizi düşünüyorum...Denge dediğiniz gibi korunmalıdır,yokluğu sonun başlangıcıdır...ancak dengenin bir gerekliliğide iki tarafıda dinlemekten geçer,öncelikle Yeminer'in tarafınıda dinlemeyi ve bu savaşın gerçekten gereksiz olup olmadığına kendim karar vermeyi tercih ederim"
İsim:Erethan Aereos
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Adama başını kaldırıp bir daha baktıgında adamın orada olmadıgını fark eden Horcoel ansızın kendini yanındaki duvara yasladi.Derin bir nefes aldı.Rahatlamıştı..
''Sanırım hayalgücüm gereginden fazla güçlü'' diyerek kendini sakinleştirdi.Sonra kendini doğrulttu ve sözcünün odasına dogru ilerledi.İçeriden sesler geliyordu.Bir an için kapıyı tıklayıp içeri girmeyi düşünsede''Önemli olabilir rahatsız etmeyim diyerek geri çekildi.Odasına dogru ilerliyordu ve kafası hala karışıktı.
''Sanırım hayalgücüm gereginden fazla güçlü'' diyerek kendini sakinleştirdi.Sonra kendini doğrulttu ve sözcünün odasına dogru ilerledi.İçeriden sesler geliyordu.Bir an için kapıyı tıklayıp içeri girmeyi düşünsede''Önemli olabilir rahatsız etmeyim diyerek geri çekildi.Odasına dogru ilerliyordu ve kafası hala karışıktı.
"Benim de demek istediğim bu zaten, sanırım kendimi iyi anlatamadım.. şunu demek istiyorum ki, ben her zaman konseyin kararına saygılıyım, ve konsey ne kadar bilgi edinebilirse o kadar sağlıklı bir karar alınır, ki buna iki tarafı da dinlemek dahildir, sizin dediğiniz gibi.." diye cevap verdi sakince Vilthas.. "Ve düzeltmeniz için teşekkürler, mutlaka konsey oylamasında bulunacağım.." diye ekledi bir yudum şarap aldıktan sonra..
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

Bir an içinde bir kötülük hissetti.Etfafındakjileri sanki ilk defa görüyordu.
Nerde oluğunu bilmiyordu ve kendini tutamıyordu ama derinliklerindeki iyilik onun bir süre daha sakin durmasını sağlıyordu.O an yerde yatıyordu ve tipinde fazla belli olmayan bir değişme olmuştu.O an "Real Darkness"
oluvermişti...
edit by Oren: arkadaşım napıyosun öyle kendi kendine ayılıp bayılıp dönüşüp evrim geçirip fln?? bize de açıklasan da anlasak??