ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
-
Logan
- Kullanıcı

logan artık sıkılmıştı içinde bir sıkıntı vardı yatagını yanından kılıcını kalkanını aldı ve avluda dolaşmak için dışarı cıktı birz dolaştıktan sonra yer yıgılmış birini gördü önünde durdu adam ayaga kalktıgında adamın kötü bir varlık oldunu anlamıştı yüzündeki ufak ayrıntılardan ve gözlerindeki ifadeden logan adamın üzerine kılıcını çekti...
''burası adeletin tapınagı lord orenin tapınagında böle şeylere izin verilmez''
diye yüksek sesle adama dogru yürümeye başladı...
''burası adeletin tapınagı lord orenin tapınagında böle şeylere izin verilmez''
diye yüksek sesle adama dogru yürümeye başladı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"Bekleyin size tapınağın çıkışına kadar eşlik edeyim.. Ayrıca eklemek isterim, tapınağımız her türlü büyücüye açıktır, hangi cüppeyi giyerlerse giysinler..." dedi başbüyücünün arkasından.. Hızlı adımlarla koridoru geçerek avluya çıktılar ve yavaş yavaş kapıya doğru ilerlediler.. SOnunda kapıya vardıklarında Vİlthas konuşmaya başladı:
"Teşekkür ederim bu konuyu konuşmak için geldiğiniz için.. ve mümkünse konsey toplantısı için beni haberdar etmeyi unutmayın.." diye bitirdi ve erethanın uzaklaşması izledi bir süre.. Sonra yüzünü avluya döndürdü ve orda loganla darkwizardın savaştığını gördü.. Ne oluyor burda, nasl görmemişim onları diye geçirdi içinden heyecanla.. "Hey durun, size sesleniyorum, ikiniz aynı tapınak için savaşıy..." ama cümlesini bitiremeden darkwizard'daki değişimin farkına vardı ve yavaşça onu uyutacak büyünün sözlerini söylemeye başladı...
"Teşekkür ederim bu konuyu konuşmak için geldiğiniz için.. ve mümkünse konsey toplantısı için beni haberdar etmeyi unutmayın.." diye bitirdi ve erethanın uzaklaşması izledi bir süre.. Sonra yüzünü avluya döndürdü ve orda loganla darkwizardın savaştığını gördü.. Ne oluyor burda, nasl görmemişim onları diye geçirdi içinden heyecanla.. "Hey durun, size sesleniyorum, ikiniz aynı tapınak için savaşıy..." ama cümlesini bitiremeden darkwizard'daki değişimin farkına vardı ve yavaşça onu uyutacak büyünün sözlerini söylemeye başladı...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel odasına doğru giden koridorda ilerlerken birden aslında dönüp dolaşıp aynı yere geldigini fark etti.Bir güç odasına gitmesini engelliyordu..
Burada kapana kısılıp kaldım dedi Horcoel.Ama Lordum Oren buna izin vermez.Hem de kendi tapınağında..Burada böyle birşey oluyorsa ancak onun iradesi ve kararı ile olur diyerek arkasındaki duvara yaslandı.Tam karamsarlığa düşerken içinden bir ses duydu ''Sana verecek bir görevim var genç şovalye''diye belirtti.''Lord Oren''dedi genç şovalye gülümseyerek.Duydugu sesi anlatması zordu.Direk aklının içinde yankılanıyordu.''Doğanın tapınağına git ve orada Doğa yarıtanrısı Dragonfly ın huzuruna çık.Onu gelecek kötülüğe karşı birlik olmaya çağırdığımı ilet.Ona da sana verdiğim bu yüzügü göster.
Horcoel şaşırmıştı.Tam da hangi yüzük diyecektiki elinde bir yüzük belirdi.Yüzügü avucuna alarak avucunu sıktı ve yüzügü işaret parmağına taktı.Yüzük tam oturmuştu.
Horcoelin gözleri kısıldı ve sanki tanrısı önündeymişcesine eğilip selam verdi.Sonra kafasını doğrultup ileriye baktı.Söylediklerinizi aynen yerine getirecegim Lordum dedi.Bunu demesiyle beraber kendini tapınağın dışında atını bağladığı yerde buldu.Biraz şaşırdı ama şaşkınlığı kısa sürdü.Sessizce ata doğru yöneldi.Atın iplerini çözdü ve kafasını okşadı.Anlaşılan o yokken ata iyi bakılmıştı.Büyük bir ustalıkla ata bindi ve atın kulagına doğru yaklaşıp bir söz fısıldadı.
-Gidiyoruz..
Burada kapana kısılıp kaldım dedi Horcoel.Ama Lordum Oren buna izin vermez.Hem de kendi tapınağında..Burada böyle birşey oluyorsa ancak onun iradesi ve kararı ile olur diyerek arkasındaki duvara yaslandı.Tam karamsarlığa düşerken içinden bir ses duydu ''Sana verecek bir görevim var genç şovalye''diye belirtti.''Lord Oren''dedi genç şovalye gülümseyerek.Duydugu sesi anlatması zordu.Direk aklının içinde yankılanıyordu.''Doğanın tapınağına git ve orada Doğa yarıtanrısı Dragonfly ın huzuruna çık.Onu gelecek kötülüğe karşı birlik olmaya çağırdığımı ilet.Ona da sana verdiğim bu yüzügü göster.
Horcoel şaşırmıştı.Tam da hangi yüzük diyecektiki elinde bir yüzük belirdi.Yüzügü avucuna alarak avucunu sıktı ve yüzügü işaret parmağına taktı.Yüzük tam oturmuştu.
Horcoelin gözleri kısıldı ve sanki tanrısı önündeymişcesine eğilip selam verdi.Sonra kafasını doğrultup ileriye baktı.Söylediklerinizi aynen yerine getirecegim Lordum dedi.Bunu demesiyle beraber kendini tapınağın dışında atını bağladığı yerde buldu.Biraz şaşırdı ama şaşkınlığı kısa sürdü.Sessizce ata doğru yöneldi.Atın iplerini çözdü ve kafasını okşadı.Anlaşılan o yokken ata iyi bakılmıştı.Büyük bir ustalıkla ata bindi ve atın kulagına doğru yaklaşıp bir söz fısıldadı.
-Gidiyoruz..
...ve bir avucundaki kum ile diğer avucundaki gül yapraklarını yavaşça darkwizard serpti. Darkwizard bir saniyeden kısa bir sürede bilincini kaybetmeye başladı ve biraz yalpaladıktan sonra yere yığıldı.. "şimdi bu nerden çıktı.." dedi yavaşça ve logana döndü.. "Bana ne olduğunu anlatır mısın dostum?"[/quote]
-
Logan
- Kullanıcı

logan karşısındaki adamın yere yıgıldını görünce şaşırdı ve ardından gelen sesle irkildi ''bana neler oldunu anlatırmısın logan'' logan elfe döndü kılıcı ile adaı göstererek ''uyuyamadım dışarı cıktım avluda bununu gördüm kötü oldunu hisetmedim sadece anladım'' ve ardında ''sadece anladım''
logan kılıcını adamın boynuna dayadı ''bence böle bir çift kişlikli bir kişi bu acaıyı cekmemek için ölmeli yada böle bir kişi tapınakta barındırılmamalı çünkü az daha tapınagın kutsalını bozacaktım kan dökecetim kan''
ardında logan durdu kılıcını adamın boynundan cekti
''iyiki geldin dostum iyiki geldin''
logan küçük bir çocuk gibi elfin yanına gitti ve elfe sarılmak istedi en başta elf biraz tedirgin olmuştu ama sonrda elfte sarıldı.
''sagol dostum'' dedi kendini toparlıyarak adamı işaret eti ''ne yapcagız bunu ''
logan kılıcını adamın boynuna dayadı ''bence böle bir çift kişlikli bir kişi bu acaıyı cekmemek için ölmeli yada böle bir kişi tapınakta barındırılmamalı çünkü az daha tapınagın kutsalını bozacaktım kan dökecetim kan''
ardında logan durdu kılıcını adamın boynundan cekti
''iyiki geldin dostum iyiki geldin''
logan küçük bir çocuk gibi elfin yanına gitti ve elfe sarılmak istedi en başta elf biraz tedirgin olmuştu ama sonrda elfte sarıldı.
''sagol dostum'' dedi kendini toparlıyarak adamı işaret eti ''ne yapcagız bunu ''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"Hiç önemi yok, dostlar ne güne vardır.." dedi yavaşça ve darkwizarda ne yapacağını düşünmeye başladı.. "Bence yine kötü tarafı iyi tarafına üstün gelebilr, emin olamayz, en iyisi zincire vuralım.." diye devam etti derin bir nefes aldıktan sonra.. "Sonra da Oren'e danışalım, başka yapacak birşeyimiz var mı??" diye tepkisini beklemeye başladı loganın..
-
Logan
- Kullanıcı

logan durdu düşündü '' bunu yapmaya hakımız yok o ii bir adam ama aynı zamanda kötü bir adam evet en iyisi baglıyalılım
ama bu iş yapmamıyacak kadar cılızsın bunu ben halederim'' dedi logan ve yerde hala uyuyan adamı kaldırdı ''sen sadece yolu göster elf dostu''
ama bu iş yapmamıyacak kadar cılızsın bunu ben halederim'' dedi logan ve yerde hala uyuyan adamı kaldırdı ''sen sadece yolu göster elf dostu''
-
Logan
- Kullanıcı

elfin gösterdigi yolu takip eti logan küçük bir odaya girdiler.odada ip buldu logan iple bagladı ve odada duran tek yataga yatırdı adamı dışarı cıktı ve üstüna kapıyı kitleyen logan'' şimidi bir şey yapamaz bu seferde bir şey olursa '' dedi ve susutu logan elfe döndü ve ''şarabın kaldımı biraz sahbet edelim mi?''
"Tabiki dostum, ben de şaraptan bol ne olabilir.." dedi ve sessizce ekledi "dert dışında...".. "Gel dostum benim odamda oturalım biraz sakin yerde oturmaya ihtiyacım var." diye ekledi ve yavaşça koridorun sonundaki odaya girdi. Odada hemen kitaplıktaki bir şişe şarabı masaya koydu ve sade iki kadeh çıkardı çekmeceden.. Sonra kadehleri doldururken "Dostum hala kendini kötü hissediyor musun, dünkü gibi" diye sordu.. Sesinde endişeli bir ton vardı..
-
Logan
- Kullanıcı

''kötümü kendimi iyi hisediyorum ama aynı zamandagarip bu kadar uykusuluk ve bu adamı taşımak biraz beni yorması lazımdı ama iiyi hisediyorum yorgun degilim...'' ardında kadehtteki sarabı tek dikişte bitirdi ve elfe baktı'' ne oluyor cidi cidi ya cok iiyi bir şey oludu yada çok kötü ama kötü bir şey olmasına lord oren izin vermez dimi ??''
ardında elerini kafasının arasına koydu...
''bana bir şeyler var ne oldunu bilmiyorsun dimi ??''
ve logan elfin gözlerine baktı
ardında elerini kafasının arasına koydu...
''bana bir şeyler var ne oldunu bilmiyorsun dimi ??''
ve logan elfin gözlerine baktı
Dostum, ah bi ne olduğunu sana söyleyebilsem dedi içinden ama logan sadece onun düşünüyor olduğunu görüyordu.. "Keşke dostum bilsem de sana söyleyebilsem.." dedi aniden ve tekrar düşüncelere daldı.. Lordum ona ne zamn haber vereceğiz diye geçirdi içinden ve sonra loganın bardağının boş olduğunu gördü.. Yavaşça bardağı tekrar doldurdu ve loganın gözünün içine bakarak "Bana inanmak zorundasn, eğer bilseydm elimdn geln herşeyi yapardm bu garipliğini yenmen için... şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua etmek..." dedi fısıltı halinde...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

Yavaş yavaş sakin kafayla düşünmeye başladı.Kapalı bir odaydı ve bağlıydı.Duvara dayanarak ayağakalkmaya çalıştı,ama yapamadı.Tüm gücüyle seslendi:
-Vilthas!Ã?ıkar beni!
Aslında farkındaydı.Eğer foyası belli olursa,sonu gelirdi.Karanlık Mühür'le mühürlenince sonsuza dek yokolurdu...Bu yüzden seslendi:
-Vilthas!Ã?ıkar beni!
-
Logan
- Kullanıcı

'' bilsen eminim sölerdin ama bilmiyorum ya'' o ada Vilthas!Ã?ıkar beni!
diye bir ses duyud logan ''bu bizm kötü çift kişilikli degilmi ne diye bagrıp çarıyor şunu yanıda bir gidelimi ?''
elf tam şarap koyerken elfi durdurdu '' nede olsa tat almıyorum''
diye bir ses duyud logan ''bu bizm kötü çift kişilikli degilmi ne diye bagrıp çarıyor şunu yanıda bir gidelimi ?''
elf tam şarap koyerken elfi durdurdu '' nede olsa tat almıyorum''
"Tamam bir bakalım belki iyi tarafı gelmiştir.." dedi ve logan önde vilthas arkada odadan çıkarak darkwizardın bulunduğu odaya ilerlemeye başladılar.. Kapıya ulaştıklarında vilthas durmaları için bir işaret yaptı ve yavaşça Lord Oren'e kısa bir dua okudu.. Sonra "Darkwizard naslsn? Bunu yapmak z.." derken birden belki hala kötü tarafının ağır basabileceği aklına geldi ve duraksadı.. "..neyse şimdi giriyoruz içeri.." dedi ve yavaşça logana girmesi için bir işaret verdi..