Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''aha!erethan!seni görebilmek ne büyük mutluluk.beni o kadar çok beklettin ki bir ara mechanicus a uzun bir seyahate çıktın sandım.''
iki büyücü de yüzlerindeki tebessümü bastıramadı.ardından Eldarin kahkahayı patlattı.erethan da yüzündeki geniş sırıtışa hakim olamadı.
''biliyor musun erethan hiç değişmemişsin.''
ardından gururla erethan ın cüppesine baktı.
''uzun yıllar geçti dostum.üstad olmana çok sevindim.söyle bakalım tam olarak ne için çağırdın beni.''
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Buraya tek bir üstad yetmediği için dostum...Senden daha uygun biriside aklıma gelmiyor açıkçası"
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''eh belki de haklısındır.''
beyaz cüppesini itinayla düzeltti,yorgun gözlerle etrafına bakındı.
''açıkçası çok yorgunum,açım ve tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.''
ardından masanın üzerindeki ufak bir nota ilişti gözleri.okumaya çalıştı.okuyamıyordu.ardından tekrar erethan a yöneldi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Haklısın kibarlığım nerde kaldı,seni odana götüreyim,yemek hazırlanmasını sağlarım...yoldada ne yapman gerektiğini konuşuruz"...daha sonra havaya konuştu Erethan "Adamı duydun karnı aç"
bunları söyledikten sonra ayağa kalktı ve eski arkadaşının koluna girerek onu odasına doğru götürmeye başladı..."Konseyin kurulduğunu duymuşsundur hedefimiz ilk başta her üç tarikatada bir başkan seçmek ve böylece büyünün tüm temsilcilerini bir araya getirmekti,ama nedense yoldaşlarımın başına hep bir iş geliyor ve şu an lideri olan tek tarikat mensubu olduğum kırmızı cübbeliler,senden Beyaz cübbelilerin başına geçip benimle birlikte konseye önderlik etmeni istiyorum,burada karaları oylama usulü alıyoruz,ve tahminlerim beni yanıltmıyorsa yakın zamanda yeni bir oylamaya daha gebeyiz,Lord Oren'nin bir habercisi daha bugün geldi...bizi bir şeye karşı uyarıyor ama ne olduğu hakkında bir fikir sahibi olmam için tapınağına gitmeliyim sanırım..." tam o esnada bir kapının önüne gelmişlerdi...
"...neyse bunları sonra konuşuruz şimdi dinlen ve karnını doyur"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''hmm...''
Eldarin düşünceliydi.
''tamamdır dostum.bana güvenebileceğini söylememe gerek yok herhalde.bu konseye en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyorum.ama önce karnımdaki şu muzip sese bir son vermem lazım.ve gözlerim de artık emirlerime uymamaya başladı.
her neyse birkaç saat sonra görüşürüz.sanırım bu süre benim için yeterli olacaktır.''
ardından kapıyı hafifçe araladı.gözleri büyülenmiş gibi koca koca açıldı.kocaman bir salon karşısında durmaktaydı ve tam ortasına serilmiş güzel bir yemek sofrası kendisini beklemekteydi.
''ahhhh...'' diye iç geçirdi.
''büyü'' deyiverdi.ardından muhteşem yemek sofrasına oturdu ve yemek yemeye başladı.bir taraftan da erethan ın son dedikleri kafasını kurcalıyordu.lord oren i duymuştu.hakkında pek fazla şey duymamıştı.duydukları da pek hoşuna gitmemişti.
''herneyse'' dedi.
''beklemeden göremeyiz değil mi?'' yanıbaşında beklemekte olan et parçasını ağzına götürdü.enfes tat damağını tatlandırdı...
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Quisatz Haderah Erethan'ın odasına girer. Masada oturan büyücüyü süzer. ve konuşur:
"Efendi Erethan. Merhabalar. şey ufak bir sorunum var. Ormanımda küçük bir kavga çıktı. Kavga edenlerden biri büyücüymüş meğerse. Bir şekilde beni buraya yolladı. Nasıl döneceğimi söylerseniz istediğiniz herşeyi yaparım. Adım Quisatz bu arada. Gerçi siz biliyorsunuzdur. Shinnan'dan geliyorum. şu an neredeyim onu da bilmiyorum ama... Bir Druid'im en azından Shinnan'da burada dualarım çalışmıyor nedense."
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Çalışmakta olan Erethan bakışlarını okumakta olduğu kitaptan kaldırır ve yabancıyı süzer..."Druid olduğunuz kapıyı vurmamanızdan belliydi...,Shinnanmı dediniz hiç duymamıştım,büyülerinizin çalışmamasıda ilginç,hımm...bana geldiğiniz yeri anlatın,ve şu büyücüyü...belki yaptığı büyünün doğasını anlayabilirsek bizde buradan oraya bir geçit açabiliriz,ama bahsettiğiniz bu...neydi,Shinnan oradaki büyünün yapısı ve işleyişi buradakiyle aynımı yada değilse farkları nelerdir anlamamız lazım...buyrun oturun ne içersiniz"
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

"Peki anlatayım. Bir gece yarısı balta sesleri ve böğrümde korkunç bir ağrıyla uyandım. evimin çok değil birkaç metre ötesinde adamlar ağaçlarımı kesiyorlardı. BENİM ağaçlarımı. Herneyse adamlara engel olmaya çalıştım. Boğuştuk biraz. Sonra biri yanıma geldi. Cüppe falan giymiyordu, elinde bir baltayla geldi yetkili olduğunu düşündüm. Kıyafetleri falan daha iyi durumdaydı. Her neyse . Ben sıradan bir oduncu sandım onu da. Sonra elini kaldırdı parmaklarını oynatana kadar anlamadım büyü yapmaya çalıştığını ama çok geç olmuştu. Etraftaki ağaçlar küçüldü ve sonra kendimi Sir Dragonfly'ın evinde buldum. O da bana sizin yardımcı olabileceğinizi söyledi. Shinnan'da sizin elf dediğiniz insanlardan yok bu nedenle bana hep ucube muamelesi yaparlardı. Kulaklarım sivri ve doğayla haşır neşir olduğum için. Güzel bir yerdir Shinnan. Beni küçükken annem bir ormanda bulmuş. Oraya nasıl gittiğimi de bilmiyorum, buraya nasıl geldiğimi de. Ve büyü hakkında hiç bir şey bilmem doğa bana gücümü kullanma şansı veriyordu. Ve içinde yaşadığımdan her tür bitkiyi ve hayvanı tanırım o kadar. Yardım edersiniz umarım?"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin geniş masadan kalktı.yemeğini yemişti ve dinlenmiş sayılırdı.etrafa hafifçe göz gezdirdi.
''oldukça iyi dizayn edilmiş.'' dedi.ardından erethan ın odasına doğru gitmeye karar verdi.
''bakalım,neler yapıyor bizim erethan
umarım geçen onca yılın hikayesini anlatmaktan çekinmez.''
ve yavaş adımlarla erethan ın odasına doğru ilerlemeye koyuldu.
''pekte fazla çırağımız yok sanırım.kule birkaç kişi dışında bomboşa benziyor.erethan ın burada çıldırmıyor olması şaşırtıcı.neyse gideyim de yemeklerin harikulade olduğunu,bunu hangi büyüyle yaptığını sorayım.açıkçası uzun süredir pek bir araştırma yapmadın Eldarin;seni tembel.bu büyü senin için iyi bir başlangıç olabilir.''
odaya varmıştı.geniş kapı sonuna kadar açılmış duruyordu.içeriye doğru ince bir bakış fırlattı Eldarin.ve ilerde hararetle konuşan Quisatz_Haderah ı gördü.
'aha!kim acaba bu arkadaş.pek te kaliteli bir giyimi yok açıkçası.belki de bu onun tarzıdır.erethan niye bu kadar sıkıntılı duruyor acaba.' diye içinden geçirdi.içeri girdi ve konuşmaya başladı.
''selamlar erethan.dostumuzla tanışabilir miyim?eski üyelerden mi,yoksa yeni bir büyücü dostumuz mu katılıyor aramıza.''
Quisatz ın bir kartal edasıyla keskin gözlerle kendisine bakışını karşıladı Eldarin.
''selamlar sana.Adım Eldarin.''
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Quisatz gülümseyerek elini uzatır: "Merhaba size de Eldarin. Ben de Quisatz, Quisatz Haderah. Adetleriniz hakkında pek bir fikrim yok nasıl selamlaşırsınız bilmem. Aranıza katılmakla neyi kasdettiniz?"
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Dostunun görüntüsü Erethanı bir an için dertlerinden uzaklaştırmıştı..."Ah...Eldarin,daha iyisindir umarım,bu dostumuzun bir problemi var Shinnan diye bir yerden geldiğini belirtiyor...bir büyü sonucu,kendisi bir druid'miş ancak büyüleri burda çalışmıyormuş,geri dönmenin bir yolunu arıyor..."...daha sonra Quisatz'a döndü Erethan,meseleyi hala kafasında tarttığı belliydi..."...Anlattıklarınız bana pek yardımcı olmuyor...ama büyülerinizin işe yaramıyor oluşunu açıklıyabilmenin tek bir yolu var,Shinnan'da doğanın işleyişi buradakinden farklı,diyarın druid'leriyle görüştünüzmü,bu olayı nasıl açıkladınız?"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''selamlar Quisatz.''Eldarin elini uzattı ve karşısındaki druid in elini sıktı.
''demek büyünü artık kullanamıyorsun.ilginç.''
şimdi Eldarin de düşünceler içindeydi.
''erethan haklı.diyarın druid i _ki sanırım dragonfly oluyor _ ile konuştunuz mu hiç.bunun dışında doğanın sesinizi duymayışının birkaç nedeni olabilir.Shinnan daki büyü işleyişi ile buradaki büyü işleyişi arasındaki farklılık bunlardan birisi.''
tekrar düşüncelere daldı Eldarin.aklına birsürü soru geliyordu.ardından tekrar druid e döndü.
''şu Shinnan'' erethan a dönmüştü.
''tam olarak nerede biliyormuyuz dostum.umarım içerikli bir haritamız vardır.açıkçası orası oldukça ilgimi çekti.
ve Quisatz oradan buraya nasıl geldin biraz bahseder misin?''
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

"Dragonfly'a bunu söyledim ama o da bir çözüm bulamadı. düşündüğüm kadarıyla buraya yabancı olmamla ilgili bir durum bu. Büyü işleyişi hakkında bir fikrim yok. Beyim ben ormanda şans eseri keşfettim güçlerimi. Teorik olarak nasıl yaptığımı bilmiyorum. Aklımdan geçirince oluyor. Hem yoldayken tanımadığım ağaçlar gördüm... Belki onlar da beni tanımadı. Doğa etrafında olması gerekenleri -ve etrafta olmaması gerekenleri- farkeder bildiğiniz gibi. Nasıl geldiğim de anlatayım tekrar:
...
İşte bu kadar. şimdi buradayım. Yalnız büyücünün cüppe giymemesi beni şaşırttı. Ve de iriydi biraz Shinnan'daki diğer büyücülerden. Shinnan bir tek adadan oluşan bir yer. Kimse adanın dışına çıkmaz yani bir kaç kişi denedi ama sadece biri geri döndü. Tayfalarını ve aklını kaybetmiş şekilde. Biz de böyle kabüllendik. Büyücüleri çok sevmez halkımız. Doğaya hükmeden tek bir yaratıcı vardır: Rena adında bir tanrıça.
Bana gelince ben Manyar denilen bir krallıktan geliyorum. Ben ormanda doğmuşum. Yani ailemin anlattığına göre beni bir ağacın altında bulmuşlar. Dağda. Garip bir sembol varmış beşiğimin bulunduğu yerde Bunu bana 18 yaşıma geldiğimde anlattılar ama. Babam madencilikle uğraşıyordu ve anladığım kadarıyla ailem beni gerçekten seviyordu." Gözleri uzaklarda bir noktaya kitlenir Quisatz'ın. "Gerçekten iyi insanlardı. Neyse. Hatırlıyorum da benim fazla arkadaşım yoktu. Nedeni ise kulaklarım ve Shinnanlılar gibi olmayan farklı görünüşümdü. Ben de kendimi doğaya adadım. Sonra bir kaç numara öğrendim doğanın da yardımıyla yapabildiğim. Hayvanlarla konuşmak, ağaçları büyütmek gibi. Taa küçükken farketmiştim bunları. Yani insanlar genelde benden uzak dururlardı. Yalnızca tek aşkım vardı benimle ilgilenen, adı Kirkis. Ama kaybettim. Benimle samimi diye, şey." Quisatz duygularını kontrol altına almaya çalıştı ve toparladı kelimelerini: "Bundan bahsetmek istemiyorum bayım. İnsanlarımız pislik..."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin tamamen düşüncelere boğulmuştu.neler anlatıyordu bu druid,varolmayan bir yerden bahsediyordu kendisine.Diyarlar dolaşmış beyaz cüppeli Shinnan ı nasıl olmuştu da görmemişti.
''bu konuda sir Dragonfly ile birlikte hareket etmemiz ne kadar ileri götürür sence bizi erethan.bu işi halledebilecek bir büyün var mıdır?açıkçası benim aklıma pek birşey gelmiyor.''
Cüppesi hışırdayarak Quisatz a döndü Eldarin.
''dostum şimdilik aileni düşünmeyi bırak.bu kadar da duygusal olmamalısın.''
ardından düşünceler onu tekrar içine çekti.acaba Dragonfly la karşılıklı olarak bu meseleyi tartışsaydı bi sonuca varabilir miydi?
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

Merhaba kadim büyücüler!Benim karanlık büyüyle ilgili yardıma ihtiyacım war.Yardım ederseniz sewinirim!!
:roll:
Post Reply