ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

logan kapıyı açtı kılıcını çekti.'' ayaklarındada ki ipleri kesti ve'' önüme düş sakın bir hareket yapma çıkışa doguru yürü'' tapınagın cıkışına geldiginde elerinideki ipleride keseti''içindeki kötülügü kovan kadar gelme buraya'' dedi ve elfe baktı bişi diye diyecekmisin manasında
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

şaşırmış durumdaki Darkness birden düzelmişti bir şekilde o anın şokundan ve hem üzüntülü hem de sinirli bir şekilde:
-Buası ADALETİN VE BARIşIN TAPINAğI!Bana yaptığınız adaletsizlik.Belki yardım edersiniz diye düşünmüştüm ama ondan bile acizsiniz.Bu şekilde bir dost kaybetmiş oldunuz.Bunu sizden hiç beklemezdim!Bir sözünüzü bile tutamayacaksanız nasıl adaleti savunacaksınız?
Darkness hayal kırıklığı içinde kendi barınağına gitti.Lord Oren'e inanmıştı,güvenmişti.Oysa Darkness'ı itmiş ve kendi karanlığına gömmüştü...
-
Logan
- Kullanıcı

'' seni bu tapınaktan kovduk çünkü burası kutsan içinde zere kadar kötülük olan birisi bu tapınaga girmeyi hakketmez ltf içindeki at yada dışarı cıkar öle gel o zaman kabul edileceksin ltf şimid git zaten az dah senin yüzünden tapınagın kutsalını bozacaktım kan dökecektim zorlama beni zaten kötüyüm'' dedi logan kılıcını sert çe kınını soktu ve arkasına dönü ve içeri dogru yürümeye başladı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
"Ve diyara bir kötü daha kazandırdık.." dedi Vilthas sadece kendisinin duyabileceği bir sesle.. Sonra darknessın uzaklaşmasını seyretti, sanki ona zaman durmuş gibi geliyordu, ama loganın ayak sesini duyunca tekrar kendine geldi.. "Logan bekle beni senden bir isteğim var, kendine hakim ol..." diye bağırdı arkasından ve ona yetişmek için hızını arttırdı.
-
Logan
- Kullanıcı

'' logan elf dostu ne oldu'' biraz yüksek sesle donra durud ''özür dilerim bilmiyorum bana neler oluyor kusura bakma bu son hadisede morelimi bozdu sen ne istiyecektin''
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"tapınakta kızgın bir ses yankılandı... bütün heykeller çığlık atarcasına konuşuyordu. Erkek kadın ve çocuk sesleri..
HAAAAAAAAAYYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR.. Sen kim oluyorsunki bu tapınağa kimin girip giremeyeceğine karar veriyorsun savaşcı, Lord Oren'in öğretilerini ne kadar biliyorsun.....Tapınak herkese açıktır.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa.... Sakın bunu birdaha yapma savaşcı....YOksa......................................
HAAAAAAAAAYYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR.. Sen kim oluyorsunki bu tapınağa kimin girip giremeyeceğine karar veriyorsun savaşcı, Lord Oren'in öğretilerini ne kadar biliyorsun.....Tapınak herkese açıktır.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa.... Sakın bunu birdaha yapma savaşcı....YOksa......................................
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Vilthas, heykellerden çıkan bu çığlığa daha fazla dayanamadı ve dizleri üzerine çöktü.. Kulaklarını elleri ile kapatabildiği kadar kapatarak Lorduna seslenmeye başladı.. "Lordum affedin bizi, siz ki adalet dağıtıcısı, bizim yaptığımızın tapınak için olduğunu görmüşünüzdür.."HAAAAAAAAAYYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR.. Sen kim oluyorsunki bu tapınağa kimin girip giremeyeceğine karar veriyorsun savaşcı, Lord Oren'in öğretilerini ne kadar biliyorsun.....Tapınak herkese açıktır.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa.... Sakın bunu birdaha yapma savaşcı....YOksa......................................
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Oren_Dautry"]"tapınakta kızgın bir ses yankılandı... bütün heykeller çığlık atarcasına konuşuyordu. Erkek kadın ve çocuk sesleri..
HAAAAAAAAAYYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR.. Sen kim oluyorsunki bu tapınağa kimin girip giremeyeceğine karar veriyorsun savaşcı, Lord Oren'in öğretilerini ne kadar biliyorsun.....Tapınak herkese açıktır.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa.... Sakın bunu birdaha yapma savaşcı....YOksa......................................[/quote]
logan heykelerden cıkan seslere dayanamayıp aglamaya başladı '' afedersiniz lordum kendime hakim olamadım bu aralar ban bir şeyler oluyor kendime hakim olamıyorum ama ben sadece tapınakta kötü istemediniz sanıyordum istersenin hemen geri getire bilirim lordum ltf afedin beni'' dedi ve dizlerini üstüne çöktü yere kapandı.
HAAAAAAAAAYYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR.. Sen kim oluyorsunki bu tapınağa kimin girip giremeyeceğine karar veriyorsun savaşcı, Lord Oren'in öğretilerini ne kadar biliyorsun.....Tapınak herkese açıktır.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa.... Sakın bunu birdaha yapma savaşcı....YOksa......................................[/quote]
logan heykelerden cıkan seslere dayanamayıp aglamaya başladı '' afedersiniz lordum kendime hakim olamadım bu aralar ban bir şeyler oluyor kendime hakim olamıyorum ama ben sadece tapınakta kötü istemediniz sanıyordum istersenin hemen geri getire bilirim lordum ltf afedin beni'' dedi ve dizlerini üstüne çöktü yere kapandı.
gunler,haftalar,aylar gecmişti tapınaktan ayrılalı. yagıslı bi gündü. theodorus günlerce yoldaydı kan rengindeki kırmızı cüppesi sırılsıklam olmustu. gecen her saniye homurdanıyordu.aylar önce tapnaktan ayrıldıgı için pişmandı. ama hatasını anlamıstı.dakikalar onun için cok yavas işliyordu.önünü zar zor görüyordu ve sonunda karsısında aylardır görmedigi bir zamanlar yasadıgı tapınak belirivermişti .tapınaktan orenin adaleti kabul ettigi için ayrılmıstı, o kaosu istiyordu ve halada onu istiyor ama adaletide kabullenmek zorundaydı. ve işte o an gelmişti. karsısında dev gibi kapılar wardı ve kapalıydı. theodorus cesaretini topladı ve yuksek sesle" LORD OREN! beni hatırladın mı aylar önce bu tapınaktan ayrılmıstım. ewt bir hata yapmıstım. ama biliosunki hatalar düzeltilmek içindir.ve bende yeniden sana geldim.önümdeki kapıları ac ve bende sana yeniden tüm gücümle hizmet edeyim..."dedi ve ardı ardına öksürdü.yapıcagı tek sey beklemekti...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Vilthas yavaşca ayağa kalktı. Loganın önünde bir anda mavi bir boyut kapısı açıldı ve logan aniden kayboldu.. Vilthas olanlara bir anlam verememişti, ama heralde lordumun bir parmağı var bu işte diye düşündü..
Dışarda biri Lord Orene sesleniyordu ve bu tanıdık bir sesti, Vİlthas'ın eski bir yoldaşıydı.. Hemen kapıları sonuna kadar açtı ve theodorusa sıcak bir gülümsemeyle "Gel içeri dostum.." dedi.gunler,haftalar,aylar gecmişti tapınaktan ayrılalı. yagıslı bi gündü. theodorus günlerce yoldaydı kan rengindeki kırmızı cüppesi sırılsıklam olmustu. gecen her saniye homurdanıyordu.aylar önce tapnaktan ayrıldıgı için pişmandı. ama hatasını anlamıstı.dakikalar onun için cok yavas işliyordu.önünü zar zor görüyordu ve sonunda karsısında aylardır görmedigi bir zamanlar yasadıgı tapınak belirivermişti .tapınaktan orenin adaleti kabul ettigi için ayrılmıstı, o kaosu istiyordu ve halada onu istiyor ama adaletide kabullenmek zorundaydı. ve işte o an gelmişti. karsısında dev gibi kapılar wardı ve kapalıydı. theodorus cesaretini topladı ve yuksek sesle" LORD OREN! beni hatırladın mı aylar önce bu tapınaktan ayrılmıstım. ewt bir hata yapmıstım. ama biliosunki hatalar düzeltilmek içindir.ve bende yeniden sana geldim.önümdeki kapıları ac ve bende sana yeniden tüm gücümle hizmet edeyim..."dedi ve ardı ardına öksürdü.yapıcagı tek sey beklemekti...
theodurus birkac dakika beklemisti ve aniden kapı acılmıstı. kısık bir sesle"sonunda.demek beni kabul ettin.bu sefer hata yok" die fısıldadı kapı tamamen acıldıgında karşısında tanıdık bir yüz görmüstü,karsılasmayalı cok uzun bir süre olmustu. sadece vilthasın duyabilecegi bir sesle" vilthas eski dostum seni görmeyeli cok uzun zaman oldu demek hala buradasın ayrılacagını düsünmüstüm.uzun bir zamn gecti ve yine burdayım..." dedi ve öksürük nöbetine tutuldu.ama arkadasını görmek ona yinede iyi gelmişti.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
"Dostum, artık Lord Oren'in sözcüsüyüm.. Tapınakta ben bulunmayacağım da kim bulunacak.." dedi yavaşça ve üzerindeki kahverengi cüppeyi göstererek "Dostum ben karanlığa ait değilm, ama aydınlığa da ait olmadığımdan eminim.." diye devam etti.. "İstersen odama gidelim, senle konuşacağımız çok şey var.." dedi ve theodorusun cevabını beklemye başladı..