Bilgisayar sorunları..!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Adsl fiyatları düşmüş arkadaşlar gözümüz aydın :)

Bknz: http://turk.internet.com/haber/yazigost ... ziid=11148
Only God can Judge me!
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

benim bir sorunum var

internetten bir dial-up bilgisayara inmiş adwere taratıyorum bişeyle buluyor siliyorum bir süre sonra bilgisayarı kapatık açtıktan sonra (her zaman olmuyor bazen) yeniden ortaya çıkmış tekrar bağlanmaya çalışyor.
buna çözüm ne olaki.

yalnız (amerikan filmlerinde geçen klişe laflardan biri) "bana bunu 6 yaşında vir çocuğa anlatır gibi anlat" :P
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Telmor, Ad-aware işe yaramadıysa SpyBot'u dene. Sorununu büyük ihtimalle çözecektir. Eğer o da olmadı bir daha görüşelim. Oké..
Only God can Judge me!
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Telmor daha önce Findor içinde tavsiyelerimi yazmış idim aşağıdaki sayfada.

http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... d2ddf9d1e6

Lakin artık bir çok spyware, kayıt defterinin ve Msconfig'in açılmasını engelliyor. Eğer sen de böyle bir sorun yaşarsan, yine güvenli modda açmayı dene
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

KenTaky dediğini denedim spybot da bir işe yaramadı. durum aynı

winterwolf daha önce yazdıklarına baktım ilk önerini zaten yaptım bişey bulamadım, ikincisi benim sorunum değil.

güvenli modda çalıştırmayı bu akşam deneyecem inşallah işe yarar kesinlikle format çekmek istemiyorum

bu arada ikinizede teşekkürler. :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Hmm.. Anladım Telmor sana son olarak bu yazılımı önereceğim: Registry Mechanic 3.0 Eğer ki bu da işe yaramazsa artık işin iyice derinine ineceğiz..

Kolay gelsin.. :)

edit by Oren: Forumlarda bu tür yasal olmayan şeylerin yayınlanması doğru değildir.. iletişim için başka yöntemler bulun. mesela P.M.
ya da hızlı msj
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Telmor arkadaşım, Oren haklı galiba birşeye ihtiyacın olursa p.m den yaz sana yollarım oké..
Only God can Judge me!
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Tamam KenTaky bu programıda bir denerim olmazsa P.M. den başını ağrıtırım dahada olmazsa bana bir format yolu gözüküyor galiba :cry:

Yardım için çok sağol
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yaw arkadaslar benim yine bi sorunum war :!: kentaky iyice kafayı yedi zaten benim sorunlarla urasmaktan :wink: bilgisayar ın power dügmesine basıorum bilgisayar acılıo fakat ne cd-rom ne disket i okuyo ayrıca mönitörde acılmıo sadece yesil bir ısık yanıo bilgisayarın calıstıgına dair :!: . arada sırada yine reset dügmesine falan basıorum(arada sıradamı acılmadıgı zaman hep basıorum) ve bazen acılıo ama acılsa bile bezen kendi kendine resetlio ve ben buna gıcıııkkk kapıorum ölecem yaa :evil: . bi kac kişiye sordum virüs falan dedi. virüs programına virüs scan ettirdim virüs bulamadı :!: . (ayrıca kentaky abicim disketin güç kaynagı kablosunuda taktım öle düsün yani :wink: )
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Theocum şimdi öncelikle bios'a bi varsayılan ayarları uygulamayı deneyelim. Bilgisayar açılırken sürekli DEL (Gerçi bu biligisayardan bilgisayara değişir ama genelde DEL'dir) tuşuna bas taa ki mavi ekran görününceye dek. sonra orada tam olarak hatırlmıyorum ama default settings ya da optimized settings diye bişi olacak.. tam olarak hatırlamıyorum bakmam lazım.. neyse default settings le ilgili olanı seçip "Y" ye bas ve enter'la. daha sonra Exit'e gel ve kaydederek kapat.. bakalım bu floppy ve cd-rom ile ilgili problemini çözecek mi.. monitör için şunu söyleyeceğim.. monitor fazla bozulacak bir şey değildir bu nedenle önce ekran kartını yuvasından çıkarıp tekrar tak sonra bi açmayı dene eğer olmazsa ve imkanın varsa başka bir monitor getir dene eğer açılırsa demek ki eski monitörün için yapılacak tek şey teknik servise götürmek yok eğer ikinci getirdiğin monitör de açılmadı o zaman ekran kartın uçmuş demektir.. bunları bi dene bakalım theocum.. hadi kolay gelsin :)
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

yanlız uyarıyorum optimized defaults her zaman iyi sonuç vermez sırf bu yüzden yeni grafik kartımı kullanamadım günlerce. Ã?are olmazsa bir bilgisayarcının yakından görmesi gerekebilir. Bu arada virüs taraması yapmadan güncellemeyi yapmışsındır umarım belki güncel bi virüstür belki düşük bi ihtimal ama göz ardı etmemek lazım.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

WMP nin en son sürümü olan Windows Media Player 10'u indirmek için TIKLAYIN (Türkçedir)

Türkçe Windows Xp Sp 2'yi yüklemek için burayaTIKLAYIN

İngilizce Windows Xp Sp 2'yi yüklemek için burayaTIKLAYIN
Only God can Judge me!
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yaw arkadaslar yine kafa yedirten bi sorunum war :( :( .bilgisayar tamirden yeni geldi ve geldigin gunden beri 2-3 kere formatladım bil.i fakat sorun hala gecmedi. sorunda su: netteyken ikidebir certificate diip sitelerin bazınalarına sokmuo+frpworldde login olamıorum :!: :( . login diip şifremi yaızorum fakat sayfa görüntülenemioooooo. sonra geriye basıorum bakıorumki üstte log out theodorus yazıo fakat sagda kimlerin nette oldugunu göstermio kayıt ol falanda dio ve bunu hergün yapıorum anca böle grebiliyorum frpworldde.lütfen birisi yardımcı olsun :?
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hmm geriye basacağın yere yenile'ye basmayı dene.Eğer gene olmuyorsa başka şeyler düşünebiliriz..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

o sitelerin bazılarına sokmama olayı güvenlik ayarlarındandır browser'ın özelliklerine gir. internet explorer'da:
araçlar>internet seçenekleri>güvenlik güvenlik düzeyini ayarla oradan.
sonra sp2 indir netframework olması lazım ama emin değilim. olmazsa ayrıca indir. veya hepsini boşver mozilla kullan :D
Post Reply