Hiç mi yoktur bundan?
Hiç mi yoktur bundan?
Öff ya. Ankara"da frp oyun aksesuarı satan hiçbir yer yok mu? O kadar arandım kural kitapları, zar, macera modülü falan bulayım diye. Gene de yok. Yok işte! Aranızdan birisi sevaba girip bunları satan bir dükkan açmaya gönüllü olabilir mi? Böylece tüm Ankaralı frpciler de o dükkana hücum edebilirdi. şu çıkan Türkçe macera seti her yerde satıyor, ona da güzel değilmiş diyorlar. şöyle orijinal İngilizce bir şeyler olsa alsak değil mi? Ben bunları bilgisayardan okuma zorunda kalmaktan sıkılıyorum yani. Ekranın karşısında saatlerce durup elini klavyeye bile değdirmeden ot misali ekranda kural kitabı seyretmek kötü bir şey doğrusu. Eline alacaksın, kitabı hissedeceksin. Yatmadan önce okuyabileceğin şekilde başucu kitabı yapacaksın belki. Otobüste, minibüste giderken falan ne zaman canın isterse okuyabileceksin öyle zevki çıkar bunun. Sanki kendimi kural kitabımdan randevu alırmış gibi hissediyorum böyle. İkimiz için de uygun bir saat kararlaştırıyoruz onu okumam için.
Sizin de başınıza gelmiştir, yolda yürürken bir şey merak ediyorum, ama açıp bakamıyorum eve dönene kadar. O zamana kadar da aklımdan uçup gidiyor. Sonra yarın yeniden geliyor o zaman da bakamıyorum. Kötü bir şey, çok kötü bir şey kağıda basılı bir kitabının olmaması. Bulsam hemen alacağım okumak için.
Sizin de başınıza gelmiştir, yolda yürürken bir şey merak ediyorum, ama açıp bakamıyorum eve dönene kadar. O zamana kadar da aklımdan uçup gidiyor. Sonra yarın yeniden geliyor o zaman da bakamıyorum. Kötü bir şey, çok kötü bir şey kağıda basılı bir kitabının olmaması. Bulsam hemen alacağım okumak için.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Walla Ankara'da yüksel kırtasiye ve bilimum kitapçılarda kural kitapları vs. var...
Ama 2nd ed. veya first edition istersen internetten açık arttırmaları öneririm...
Aaah ah! Eskiden Abyss imiz wardı ne güsel...
Nise, kapılıp gitmeyelim...
Eger özellikle istediin bişi warsa söle temin etmeye çalışırız... Bendeki bazı kitapları satabilirim misal... Artık ezbere biliyorum hepsini zaten...
Ama 2nd ed. veya first edition istersen internetten açık arttırmaları öneririm...
Aaah ah! Eskiden Abyss imiz wardı ne güsel...
Nise, kapılıp gitmeyelim...
Eger özellikle istediin bişi warsa söle temin etmeye çalışırız... Bendeki bazı kitapları satabilirim misal... Artık ezbere biliyorum hepsini zaten...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Bu arada benim gerçek hayatta üst köpek dişlerim aşırı uzundu küçükkene... Birini düşüp kırdım ucunu diğerini de simetrik olsun diye dişçi kısalttı
Quel-Shinde vampirim diye geziniyor ortalıkta,belki bu vampirin dişleri bile yoktur ya,hiç baktınızmıbenimkiler halen uzun. 18 i bekliyodum özelliklerim ortaya çıksın diye çoktan geçti. mutasyon olamadım bi türlü