Hoş Geldiniz!!
ehehehe Anchorite goblin farklı biraz tabi senin kendi zevvkin ama soramadan edemeyecem.
neden goblin?
neden goblin?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Yav.. Aslında bir berber oynayım dedim önce... sonra baktım berberle RP yapacak gibi degil Sitede RP sekil itibariyle... Sonra sisko bir hancı dedim... Onada yer yok gibi geldi... Bende Avatar'ıma baktım.. Bir goblin oynamıstım yıllar önce hep içimde kalmıştı.. bir deniyeyim sansımı dedim... Ayrıca aramızda kalsın hep içimde bir goblin yasadıgını düsünürüm..Drekkar wrote:ehehehe Anchorite goblin farklı biraz tabi senin kendi zevvkin ama soramadan edemeyecem.
neden goblin?
Not: Neden normal class/ırk degilde toplumda deger almıyan birilerini canlandırdıgımı merak edersen: "Tam RP" Mud oynuyorum Online bir tane... Noble oynuyorum "bir eli yagda bir eli balda" tipli bir züppe.. 14 * 24 saat falanda oynadım son 3 ayda. Toplumun takdir etmedigi tipler daha cazip geliyor RP olarak..
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Baktım herkes buraya hoş geliyo,ben de geliyim dedim.Ã?ooooooooook eski değilim,ancient hiç değilim ama olsun yine de tüm yeni gelenler hoş gelmişler.
"Bu arada beni de bağrınıza basın.Evde 13 çocuk var artık ekmek değil sakız bile bekleyemiyorlar.Hadi abiler size muhtacım
" dersem yalandan ölen ilk kişi olurum
.
"Bu arada beni de bağrınıza basın.Evde 13 çocuk var artık ekmek değil sakız bile bekleyemiyorlar.Hadi abiler size muhtacım
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas