neyse okuyan eden bilen?? lestat delisi olan birileri yokmu buralarda??
anne rice??
anne rice??
neyse okuyan eden bilen?? lestat delisi olan birileri yokmu buralarda??
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
...
bu dünyada geçiyo...hatta vampire chronicles dan birinci ve üçüncü kitapların filmleri dahi var;interview with the vampire ve the quenn of the damned...
'Ard arda yazdığı vampirli kitaplarının ulaştığı başarıyla vampir edebiyatını bütün dünyada yeniden hortlatan anne rice'ın bu kitabı,tuhaf bir biçimde her şeyi sarmalayıp kuşatan erotik anlatımı,ustaca kurulmuş atmosferi,baştan sona hiç düşmeyen bir tempoyla sağlanmış gerilimi sayesinde soluk soluğa okunuyor.
vampirleri ve vampirliği kaba bir metafor olarak değerlendirme kolaycılığına düşmeden,yarattığı karakterlerin derin iç dünyaları ve sağlam çizilmiş portreleri sayesinde insanlığın en eski varoluş sorunlarına ustaca eğilme başarısını gösteren rice, bir yanıyla sentetik,bir yanıyla klasik bir tat katıyor.'(vampire chronicles-interview with the vampire'ın arka kapağı)
'Ard arda yazdığı vampirli kitaplarının ulaştığı başarıyla vampir edebiyatını bütün dünyada yeniden hortlatan anne rice'ın bu kitabı,tuhaf bir biçimde her şeyi sarmalayıp kuşatan erotik anlatımı,ustaca kurulmuş atmosferi,baştan sona hiç düşmeyen bir tempoyla sağlanmış gerilimi sayesinde soluk soluğa okunuyor.
vampirleri ve vampirliği kaba bir metafor olarak değerlendirme kolaycılığına düşmeden,yarattığı karakterlerin derin iç dünyaları ve sağlam çizilmiş portreleri sayesinde insanlığın en eski varoluş sorunlarına ustaca eğilme başarısını gösteren rice, bir yanıyla sentetik,bir yanıyla klasik bir tat katıyor.'(vampire chronicles-interview with the vampire'ın arka kapağı)
Needed elsewhere
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
...
kesinlikle eğer filmleri beğendiysen kitaplara hayran kalırsın...
Needed elsewhere
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
en son kan ve altın çevrildi bildiğim kadarıyla.istiklalde bulabildiğim tek kitapçı istavrit.finale 2 gün kala almıştım ve o iki gün dünyayla bağlantımı kesip sınavda da çaktım bi güzel
özellikle kan ve altını mutlaka mutlaka okuyun.karanlığın yaratıklarının yaşama ve aydınlığa övgüsünü dinleyin..yeaah
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Kali kardeşim,
İdeefixe'de arattım biraz önce, dört kitap buldum; Vampirin şarkısı, Vampirle Görüşme, Vampir Vittorio, Kan ve Altın. Son ikisinin çıktığından haberim yoktu, sayende bunları öğrenmiş oldum, sana teşekkür ederim; ama istavrit?
Böyle bir kitap mı var gerçekten yoksa latife mi ediyorsun? Açıklarsan beni bahtiyar edersin 
Bir de, bilgisayarının tarih ayarları falan mı bozuk yoksa forumunki mi? 17 Kasım'da yollamışsın diye geçiyor mesajı da bugün 16sı
İdeefixe'de arattım biraz önce, dört kitap buldum; Vampirin şarkısı, Vampirle Görüşme, Vampir Vittorio, Kan ve Altın. Son ikisinin çıktığından haberim yoktu, sayende bunları öğrenmiş oldum, sana teşekkür ederim; ama istavrit?
Bir de, bilgisayarının tarih ayarları falan mı bozuk yoksa forumunki mi? 17 Kasım'da yollamışsın diye geçiyor mesajı da bugün 16sı
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

bilgisayarın tarih ayarı konusunda haklı olabilirsin ben biraz teknoloji özürlüsüyüm de
diğer olayı kendin çözmüşsün zaten
istavrit hoş bir isim olabilirdi hakikaten
vampir vittorio vampir kronolojilerine dahil değil , bağımsız ööle vittorio diye bir vampirle ilgili.onu tavsiye etmem ben pek sevmedim.ama illa vampir olsun içinde dersen oku yani
bir de kitapların basım sırası kronolojiye uymuyor kafalarına göre takılıyor arkadaşlar sağolsunlar.biz de olayı çözeceğiz diye kasıyoruz.burada ingilizce kitap okuyabilenlere selam ediyorum 
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

valla 3 kitabını okudum( merrick,vampire lestat, kan ve altın) ve vampirle görüşme filmini izledim. hepside süper....
özellikle world of darkness oyunlarından hoşlananlar mutlaka okumalı, inanılmaz fikirler ve tasvirler verior....
özellikle world of darkness oyunlarından hoşlananlar mutlaka okumalı, inanılmaz fikirler ve tasvirler verior....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...