Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

biraz yanlış anlaşılmışım galiba

evet fırsat yaratamamak konusunda kabahat ben de ama olaydan uzaklaşmamın tek sebebi benim cesaretsizliğimden çopk cesaretimin çeşitli sebeplerden dolayı kırılması

bak yine yemini bozduk

ben donmekten pek memnun olmadım. donmus de saymıyorum kendimi. sonucta sadece burada bulduğum rahat frp ortamının da yalan olduğunu gördüğümden kaynaklanıyor. benim için cesaret kırıcı deneyimlerden biri daha işte.

her neyse ben yine sizi kendi halinize bırakıyım. kendi yağınızla kavrulun.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Belki yanılmışsındır bunu düşündün mü yada kurduğun iletişimde bazı bozukluklar vardı. Ben gene kendi adıma konuşayım burdaki ortam sanal olabilir ama sağlam iletişim kurduğun zaman yada doğru insanlarla -ki burda çok fazla yanlış insan olduğunu sanmıyorum- iletişim kurduğunda bence bu fikirden vazgeçersin. Ben burdaki kişlerin çoğuyla ya günlük yaşamda da bir araya geliyorum -İzmir için geçerli bişey- yada uzakta olanlarla da tlfn aracışığıyla görüşüyorym şu ana kadar da hiç bir sorun yaşamadım bunun msn si de var tabi..

Ama tabi senin yaşamın senin doğruların kimse sana bişey diyemez ben sadece burda kendi görüşlerimi belitmek istedim...Yanlış anlaşılmasın
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Squva yaşadığın hayal kırıklıkları için gerçekten ügünüm. Ben de hayal kırıklığı yaşadım. Neyse şimdi kendi yaşadıklarımı seninkilerle karşılaştırmak istemiyorum. Ama insan her yerde bunları yaşıyor. Açıkçası ben eski Squvadan devam etmesini beklerdim. Ama dediğim gibi seni suçlamıorum. (sadece başka bir hayal kırıklığı)
Rahat ortamı biz yaratırız Squva hep beraber.. Hiçbir zaman bu ortam bizim tarafımızdan kontrol edilemeyen bir güç tarafından oluşturulmaz.
Eğer biz mücadele etmeyi bırakırsak bu ortamın yok olmasının zeminini de hazırlamış oluruz. (ki buna kendi kendimizle de mücadelemiz dahil)
Squva burada ol ya da olma mücadele azmini kaybetmemeni diliyorum. Tanıdığım neşeli vampir kız olarak kalabilmen için.

Eski Dostun (belki de sen artık öyle görmesen de)
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Kesinlikle Firble ye katılıyorum sen sakın mücadeleden vazgeçme sonra nasıl hayatta kalırsın...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

squva wrote:şimdi ben oyun oynamaktan korkan biri oldum. çünkü oynamaya çalıştığım her oyun oynanmadan kaldığı için hala rp yapabilir miyim bilmiyorum. ve bu hiç hoş değil.

bence sen becerıkızsın cılek gıbı kendı oyununu kendın yaratabılırsın benım bıldıım gruplardan bırın de gercekten cok ıı clc oynayan bı kız var
ve yane bıraz olayın suyuna gıdersen kı o zaten ole yapıo. vaaay burda bı kız varmıs uygun bı argo cvp verırsen kısa surede kabullenılırsın

bence ne buraya geldııne pısman ol ne de frp ıle ılgılndıgıne cunku herkesın frp dekı amacı bu dunyada olamadıgı kısı olmaktır .

saygılarımla
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Walla squva seni bu sitede ilk kez gördüm(ztn çok eski bi geçmişim de yok bu sitede :D ) ama kısaca pes etmene şaşırdım.Firble'nin bikaç msj üstte yazdığı kızla uzaktan yakından bi alakan yok gibi davranıosun. Bu kdr çabuk pes edilir mi ya,nerde gayret nerde azim? :? ?

"Azimle sıçan taşı deler!"(eer solda tırnak içinnde bişi göremezsen sansürlemiş olabilirler :P ) derler,bence topla cesaretini git yeni oyuna başlıycak birinin yanına(yada sen davet et) dalga geçmelerine izin verme, gün gelir aralarına katılırsın.

şimdi diyebilirsin "kim bu adam,tanımıorm etmiyorum ne diye benim sorunlarımla uğraşıo". Ama sen bunu yaşayan tek kız değilsin son da olmayacaksın ztn(vayss be şu lafa bak 8) ).Tabi bu üstte diyebileceğin şeyin cevabı değil ve cevabını istersen o da şu: ııııı....., üf ya inandırıcı bi neden bulamadım ondan "benim acayip meraklı ve sazan(hem de ne sazan)" olduğumla bunu birleştirip mantıklı bişiler kurmaya çalış.

Neyse işte anafikir DENEMEYE DEVAM ET!!! :!: :!: :!: !!!
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

valla genel olarak kızların frp oynamakta zorlandığını kabul ederim samwhill dediği kızla aynı grupta oynuyorum ve açıkcası kız beni şaşırtmıştı ama şunu evet her kız oynayamaz da sen eğer pes edersen o kızlar arasına girmiş olursun zaten bencede devam et öyle olmadığını kanıtla herkese
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya olay genel olarak kişinin kendisinde biter. Eğer kafaya bişeyi yapıcam diye takarsanız onu yapmak için elinizden gelen her türlü çabayı gösterirsiniz..Rezil olmak ya da ne biliyim diğer olaylar sizi etkilemez çünkü bir amaç doğrultusunda ilerlemiş olduğunuzu hatırlarsınız.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

Kİ son 1o mesaj dır anlatılmak ıstenen budur sorun dıer lerının soledıklerınden bısıler cıkartmaktır.ben dıorum kı eger ıstanbulda ıse cryptwind bize oyun oynatabilir yeni bi dm ama umıt vaad edıo...
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

ne alaka ya? kızlarla alakası ne bunun sam? açıkla bana explain pls
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

olum demekten kendımı alamayacagım canım kardesım bız kaybedılmek uzere olan bırını kazandırmaya calısıom nedemek ıstedıımı anlamadın sen benım su oyunu bırakmaya calısan arkadası oyuna davet edıyom cabuk ozur dıle benden...... :mrgreen:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bence daha fazla kasmanın bi alemi yok. Eğer geri dönmek istiyosa döner istemiyosa dönmez. Biz burdan gerekli msj ları verdiğimize inanıyorum. Gerisi ona kalmış...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar bilgi olarak vereyim. Squva zamanında bu sitenin en aktif kullanıcılarından biri idi. Ve kendisinin buradan sıradan nedenlerle ayrılmadığını tahmin ediyorum. Gerçi bunları burada tartışmak ne kadar doğru emin değilim. Sadece şunu söyleyeyim kendisi bir kullanıcı olarak siteye epey bir katkıda bulunmuş bir arkadaş... Eğer gitme kararı aldıysa bu karar tamamen ona aittir. Dönmesi beni sevindirirdi ama dönmemeye karar verdiyse bu da tamamen kendisine ait bir karardır. Ben sadece dönsün ya da dönmesin onun mücadele azmini kaybetmemesi dileğimi yineliyorum. Kendisini özlediğimi ve özleyeceğimi de ekliyorum.
Neyse diyarlardan pek çok kahraman geldi geçti. Ama onları unutulmaması için elimden geleni yapacağım konusunda tanrıma söz verdim. Diyarın efsanesi bu karardan doğdu.. ( Ã?aktırmadan reklam da yaptım : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar squvanın eski bir yazısını gördüm. İçimden buraya atmak geldi ve attım. Böyle bir arkadaşı kaybettiysek belki kendimizi biraz sorgulamalıyız.
squva wrote:Siteyi bulduğum gün oldukça şaşırmıştım ve sevinmiştim. şaşırmamın sebebi sapsarı TÃ?RKÃ?E bir siteyi beklemememden kaynaklanıyordu. Sevincim ise çok daha derindi" Bütün taşları kaldırıp da bulamadığım bir hazineyi bulmuş gibiydim!!! Ve bu bir anda oluvermişti!
Aynı zamanda korktuğumu da itiraf etmem gerek sanırım. Bu daha önce kabul görmememden ileri gelen bir korkuydu.
Ã?oğu zaman anlamsız ya da saçma gelebilecek yazılarım oldu ama hepsi bir yanıt aldı ve bir kabul gördü. İlk andan itibaren beni kendinizden bir parça olarak gördünüz.
Bu sıcak ortamı bir sitede bulabileceğimi hayal bile edemezdim herhalde. Sanırım bu yüzden burası kendimi rahat hissettiğim nadir ortamlardan biri. Ve mutluyum , çünkü artık yalnız değilim. Benim gibi aynı şevki duyan ve başka bir dünyayı hayallerinde kuran insanları buldum. Beni bir parça bile olsa tanıyan insanları buldum. Beni görmeseler bile ve benimle konuşmamış olsalar bile. Ã?ünkü buradaki herkes kendinden bir parçayı bir şekilde bu siteye taşıyor!!!
Ortamın rahatlığı belki , belki de yeni dostluklar ya da kabul görmenin verdiği mutluluk"
Ben artık evimdeyim!!!
Hayatımın her anında bir yeri var bu sitenin. Artık internete bile farkına varmadan bağlanıyorum ve bir de bakmışım karşımda sıcağından bir sarı sayfa!!!
Bana bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkürler!!!
Daha ne diyebilirim ki"
::FRPWORLD.COM::BASKA BIR DUNYA VAR, HEPIMIZIN TEK YUREKTE ATTIGI"
HARBE GİDEN
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

firble eskileri yad eden tek arkadaşım heralde :)

kızlarda frp diyince bi durucaksın abicim
çok psikopat oyuncular var
samwill ve diğerleri lafım size
kızları bugüne kadar bize öcü gibi tanıttınız
ama kızda olsa
frp ci frp cidir...

yani kızlarda sağlam oynuyor uzatmaya gerek yok
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.