BURSA BURADA YAşIYOR...
akinnika abi uludağlıların yaptığı iş değil zaten yüz yüze geldikmi çok laf yicekler benden onlar beklemede kalsın bakam
iyi işte firble ile buluştuk takıldık felan ne olsun iyi oldu
bizde bekliyoz başlığın asıl sahipleri gelsede gitsek die felan
iyi işte firble ile buluştuk takıldık felan ne olsun iyi oldu
bizde bekliyoz başlığın asıl sahipleri gelsede gitsek die felan
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
valla liste veriyorum o zaman bildikerimiz..
findor
akinnika
siatias
quel saruk
auron
yesterfox
feryat
chug luck
ve dahası
abicim hepsini almamız lazım
muhappetin ve oyunların sağlam olması için hep birlikte olmamız gerekir
60 s i beğenmeyenler alternatiflerini sunsunlar
biz başka güzel bir mekan önerdiklerinde sesmi çıkardık len gaza geldim abicim
SEVGİLİ FİRBLE YEDE BİZE OLAN DESTEğİNDEN DOLAYI ÇOK TEşEKKÃ?R EDERİM şAHSIM VE SİZLERİN ADINA SENDE BURSA TAYFASINDANSIN
findor
akinnika
siatias
quel saruk
auron
yesterfox
feryat
chug luck
ve dahası
abicim hepsini almamız lazım
muhappetin ve oyunların sağlam olması için hep birlikte olmamız gerekir
60 s i beğenmeyenler alternatiflerini sunsunlar
biz başka güzel bir mekan önerdiklerinde sesmi çıkardık len gaza geldim abicim
SEVGİLİ FİRBLE YEDE BİZE OLAN DESTEğİNDEN DOLAYI ÇOK TEşEKKÃ?R EDERİM şAHSIM VE SİZLERİN ADINA SENDE BURSA TAYFASINDANSIN
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
findor'un saydıkları yalnızca bu siteye giren arkadaşlar...
siteye girmeyen arkadaşlar da var... neden siteye girmedikleri konusunda herkesin kendine göre sebepleri olabilir... ama emin olun bursa'da frp ile ilgilenenler bu siteyi ziyaret edenlerle sınırlı değil...
siteye girmeyen arkadaşlar da var... neden siteye girmedikleri konusunda herkesin kendine göre sebepleri olabilir... ama emin olun bursa'da frp ile ilgilenenler bu siteyi ziyaret edenlerle sınırlı değil...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
Eee ama görmüyoz ki o insanları ama.. Ayıp deil mi? Girsinler onları da görelim. şimdi ben Bursaya gittiğimde o insanlara nasıl haber vereceğim ?? Di mi ama??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
İyi o zaman ama bi daha geldiğimde gelsinler onlar da.. Ama forumların hoşlarına gitmemesine üzüldüm. Acaba forumdaki ozanlar daha post modern parçalar çalsa hoşlarına gider mi forum : p
HARBE GİDEN
bursa tayfası yine durdu galiba
dileğim şudurki
siteye giren bursalı frp cilerden grup halinde oyun oynayanlar varsa ki var
bunların oyun tarih yer ve saatlerini yazmaları hoş olucaktır
dileğim şudurki
siteye giren bursalı frp cilerden grup halinde oyun oynayanlar varsa ki var
bunların oyun tarih yer ve saatlerini yazmaları hoş olucaktır
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Bursa tayfası reklam arası verdi...
çalışanlar işlerine yoğunlaştı, okuyanlar vizelere boğuldu...
Dileğine şu açıdan katılamıyorum (
) Findor:
Oyun oynanacağı zaman (her ne kadar halka açık mekanlarda da oynasak) oyun oynayanların haricinde fazla bir kalabalık aynı masada olduğunda, çok fazla geyik muhabbet dönüyor. "Biz bi kere oynarkene..." diye başlayan uzun anılar, ki bunlar en azından yine frp ile ilgili, bir de tamamen alakasız konulara dalanlar oluyor. Bu sebeplerden ötürü oyun kopuyor DM kriz geçiriyor vs. vs...
Cümbür cuma buluşma olayı ile oyun olayını tamamen ayrı tutmakta fayda var...
Mevcut oyunlar kendi seyrinde devam edebilir, yeni oyun başlayacaksa buradan duyurulabilir, yeni oyun grupları kurulabilir...
Cümbür cuma oyun oynanacaksa da bu önceden iyi bir şekilde organize edilmelidir (CONvention olayı gibi mesela)...
Cümbür cuma buluşulup geyik yapılacaksa da bu yine buradan organize edilebilir... örneğin, "hadi sinemaya gidelim" veya "bir yerlerde oturup çay içelim sohbet edelim" tarzında buluşmalar olabilir...
bu tabi ki benim kişisel görüşüm... diğer arkadaşlar ne der bilemem...
çalışanlar işlerine yoğunlaştı, okuyanlar vizelere boğuldu...
Dileğine şu açıdan katılamıyorum (
Oyun oynanacağı zaman (her ne kadar halka açık mekanlarda da oynasak) oyun oynayanların haricinde fazla bir kalabalık aynı masada olduğunda, çok fazla geyik muhabbet dönüyor. "Biz bi kere oynarkene..." diye başlayan uzun anılar, ki bunlar en azından yine frp ile ilgili, bir de tamamen alakasız konulara dalanlar oluyor. Bu sebeplerden ötürü oyun kopuyor DM kriz geçiriyor vs. vs...
Cümbür cuma buluşma olayı ile oyun olayını tamamen ayrı tutmakta fayda var...
Mevcut oyunlar kendi seyrinde devam edebilir, yeni oyun başlayacaksa buradan duyurulabilir, yeni oyun grupları kurulabilir...
Cümbür cuma oyun oynanacaksa da bu önceden iyi bir şekilde organize edilmelidir (CONvention olayı gibi mesela)...
Cümbür cuma buluşulup geyik yapılacaksa da bu yine buradan organize edilebilir... örneğin, "hadi sinemaya gidelim" veya "bir yerlerde oturup çay içelim sohbet edelim" tarzında buluşmalar olabilir...
bu tabi ki benim kişisel görüşüm... diğer arkadaşlar ne der bilemem...
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
sanırım yeniden bir buluşma ayarlamanın zamanı geldi.
geçen sefer ki yeni arkadaşlarla tanışma açısından çok iyiydi bazıları yaptıkları işlere,hanlarına veya karanlık altına geri çekildiler fakat bazılarıyla biz yolumuza devam ediyoruz,yeni yoldaşlar herzaman için gruba renk ve dinamiklik katar.
bence 2 hafta içinde bir buluşma organize edelim herkesten fikirlerini bekliyorum (tarih,yer,konu...) siteye giremeyen fakat ulaşabileceğiz frp severlere de haber vermeyi ihmal etmeyin.
benim için uygun zaman hafta içi 18:30 sonrası veya cumartesi 13:00 sonrası yer 60's olabilir
geçen sefer ki yeni arkadaşlarla tanışma açısından çok iyiydi bazıları yaptıkları işlere,hanlarına veya karanlık altına geri çekildiler fakat bazılarıyla biz yolumuza devam ediyoruz,yeni yoldaşlar herzaman için gruba renk ve dinamiklik katar.
bence 2 hafta içinde bir buluşma organize edelim herkesten fikirlerini bekliyorum (tarih,yer,konu...) siteye giremeyen fakat ulaşabileceğiz frp severlere de haber vermeyi ihmal etmeyin.
benim için uygun zaman hafta içi 18:30 sonrası veya cumartesi 13:00 sonrası yer 60's olabilir
hm... evet hiç fena fikir değil... yeni bir buluşma, yeni tanışmalar...
Sanırım üniversiteliler de vizelerin bitmesiyle rahatlayacaklardır ve kendilerini şöyle bir dışarılara atıp deşarj olmak isteyeceklerdir...
kimler geliyor?
Mekan 60's uygundur... alternatif mekan önerisi olanların önerileri değerlendirilebilir... ancak muhalefet olup alternatif sunmayanlar 60's e buyursun gelsin...
Sanırım üniversiteliler de vizelerin bitmesiyle rahatlayacaklardır ve kendilerini şöyle bir dışarılara atıp deşarj olmak isteyeceklerdir...
kimler geliyor?
Mekan 60's uygundur... alternatif mekan önerisi olanların önerileri değerlendirilebilir... ancak muhalefet olup alternatif sunmayanlar 60's e buyursun gelsin...
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
Bu arada 3rd edition kitabı isteyenlerin dikkatine...
Players Handbook,
Dungeon Master Guide ve
Monster Manual
hepsi temiz kullanılmış (yırtık, kopuk, çizik yok...)
60 milyon TL'ye satılıktır... ilgilenenlere duyurulur...
Al Takke Ver Küllah'ta da bir başlık açacağım...
Players Handbook,
Dungeon Master Guide ve
Monster Manual
hepsi temiz kullanılmış (yırtık, kopuk, çizik yok...)
60 milyon TL'ye satılıktır... ilgilenenlere duyurulur...
Al Takke Ver Küllah'ta da bir başlık açacağım...
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
yesterfox eyvah abicim varya bu laflar combatta düşmana sölenmezakinnika wrote:Yesterfox !!! (Magic) Destesine güvenenlere meydan okudun ama sonra bir daha sesin soluğun çıkmadı... hadi ne zaman kapıştırıyoruz destelerimizi ??? şöyle bir ifadeni alayım...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...