Diyar Hırsızlarına

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Diyar Hırsızlarına

Post by findor »

Neredesiniz hiç hırsız kalmadımı çıkın piyasaya savaş zmanı geldi güç istiyorsanız burdayız
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hırsızların hükmettiği dönem bambaşka bir dönemdi Logan... Onlar ne karanlığa ne aydınlığa gölgelere aitler . Ancak artık gücü gölgelerde arayan çok az insan kaldı. Herkes aradığını uçlarda bulmaya çalıyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

gölge mi dedi biri ??
Yani biri bana seslendi sanırsam gölgelerdeki güç bir içki kokteyli gibidir önemli olan ışık ve karanlıktaki dengeyi bir tutabilmektir yakında gölgenin gücünü hissedeksiniz...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Umrim ama bu konuda cok fazla isaret goremiyorum. Ozellikle de Golge konusunda en fazla ustalasmis meslegin sahibi olan hirsizlar diyardan cekilmis gozukuyorken.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Sanırım ben hırsız olabilirim evet evet belki olabilirim emin değilim. eğerki böyle bir şeyler olursa mutlka haber verin bende katılırım! ahahahhaha

Sizin deyiminizle gölgelere katılırım.

*soytarının zilleri çınladı heyecanlı heyecanlı*

ben her daim buradayım!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ne yazik ki artik katilacak bir golge kalmadi. insanlar iki uca yigilmis durumdalar.
HARBE GİDEN
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

karanlık ve aydınlık olduğu sürece gölge olmaz mı? herkesin yığılmasından onlara ne! öyle değil mi? ahha...
ne yani gölgelerde kimse olmazsa gölgeler yok mu oluyor? ahahaha!!!!

pek saçma bu...hemde oldukça!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Karanlik ve aydinligin birbirine karismasi lazim golgenin olurmasi icin. Birbirinden arilarak farkli farkli yonlere dagilirlarsa hele birbirleri ile savasirlarsa golge olmaz.
Hem bu gunlerde golge olussa bile artik golgenin ta kendisi olan bir varlik artik yasamiyor. Yasayan tanrilardan golgelerin ozunu kendinde toplamayi secen yok. Golgelerin ogretisinin onlarin gucunu birlestiren oze sahip bir varlik olmadan yeniden guclenmesi cok zor.
Ancak bu bir sekilde saglanacaksa bile bunu ancak hirsizlar yapabilir ... Oysa bu aralar hirsizligi secen hele bir de bu eslegi yaymak isteyen kimse kalmadi diyareda.
HARBE GİDEN
Zaknafein_cak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Zaknafein_cak »

Gölgeler hiçbir zaman yok olmaz, kaybolmaz. Sadece zayıflayabilir!!!
Doğru söylediğin kısımlar var dostum:gölgeler zayıfladı,belki bu aralar hiç gözükmüyor,ama unutmamalısınki en kutlu kişinin bile içinde az da olsa gölge vardır...Ve biz o gölgeleri dışarı çıkarmalıyız....
Ben bir assasin olarak kendimi gölgenin ta kendisi sayarım.
We şu an çok zayıfım ama bu yok olduğum anlamına gelmez.....
GÃ?LGELER ESKİ GÃ?CÃ?NE çocukları hırsızlar ve assasinlerle KAVUşACAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hah! sanki her bir halt için bir tnarıya ihtiyaç varmış gibi konuşuyosun! Tanrılara bu kadar bağlı olmamanı öneririm sana! ahaha....
hem hırsızlar kötüdür, ben sevmem onları ne diye başkasının eşyasını çalarsın pek adice bir şey! bence bütün hırsızlar cezalarını çekmeli
ehehhe ahahah!!!!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Gölgeler her zaman hükmünü sürdü...
Bu hükmün yükseliş devride oldu çöküş devride ancak gölgeler hareketlenmeye yavaş yavaş güç kazanmaya başladı..
Elbet gölgelerdeki asıl gücü fark eden biri buna sahip çıkacaktır..
Diyar Tarihçeleri incelendiğinde hırsızların hükmü çok güzel bir dille anlatılmıştır..
ve bunu yaşayan bilir. Zamanın gölge tanrısı MASK ı saygıyla burda anıyorum...
Lakin belirtiyorum güç kımıldamaya başladı....

Findorus Oğlu Findor
Karanlık Baş Rahibi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Zaknafein_cak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Zaknafein_cak »

Tek vücut olmadan fazla ileri gidilemeyeceğini öğrenmemiz gerek ulu rahip.Herkes kendi hesabına çalışır kendi şanını düşünürse gölgeler yükselmekten çok bölünür....Tabiki kendimizi düşüneceğiz ama gölgeleride yüceltirsek o zaman kendimiz için daha fazla şey yapmış olmazmıyız!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Zaknafein_cak wrote:Tek vücut olmadan fazla ileri gidilemeyeceğini öğrenmemiz gerek ulu rahip.Herkes kendi hesabına çalışır kendi şanını düşünürse gölgeler yükselmekten çok bölünür....Tabiki kendimizi düşüneceğiz ama gölgeleride yüceltirsek o zaman kendimiz için daha fazla şey yapmış olmazmıyız!
Tek vücut olması gereken gölge kullanıcılarıdır...
Amaç bunu sağlayabilmektir...
Destek Olsun yada olması Başlangıç yapıldı bir kere...
Ben gölge ustası değilim lakin gölgelerde yaşadım...
gölgeleri kısmen tanırım....İlerleyen zaman diliminde gerçek gücü gösterecek olan gölgelerdir bu bir gerçektir...
Lakin karanlık onlarıda yutarsa ortak bir güç oluşursa diyecek pek bir söz kalmaz...
Ama gölge zaten karanlıktır kendi özgürlüğünü sağlayacaktır..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Zaknafein_cak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Zaknafein_cak »

Yüce Rahibin bana güven duymamasını anlıyorum.
Ama ben şimdie kadar hep gölgenin hizmetine ve hizmetindekilere çalıştım.Bu kutsal görevde var olma isterim ve bunun içinde herşeyimi feda etmeye hazırım..............Lakin dier katılanları göremiyorm....
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Hoptirik ve sen gözüktünüz şuana kadar...
bakalım neler olacak
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply