Ay Kasaba ( Bölüm 2 ) Rp

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"gördüğün gibi almira ve ben istersen sen ve calis ta bize dahil olacaksınız bu yol ilerisinde yaşam yolu ama yol boyunca kimi zaman ölüm yoluna dönüşürse şaşmam dostum kimseye karşı bir olayım yok olmazda bundan sonra amacım ve gideceğim yer belli " der ve calis a dönerek" ne düşünüyorsun ? " der
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

ben varım dostum ama eger bu hayat yolu eger olum yoluna donsurse
olenlerın sız ve ben olmaması ıcın savasacagıma emın olabılırsın sevgılı
fındor ...
calis e doner ve sen ne dersın dostum bu yolda bırlıkte ılerleyıp sadece kendimize ait bir kasaba kurmaya?...
Image
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis
-madem bi ksaba kurucaz bundan çok hoşnut olurum.Palalarına kınına sokar ve tabiiki panterimle benimle.
No one hears him cry so he turns to evil...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

nazikce devam etti calis in ardından chalistry...
-o zaman sevgili findor bize sadece yolu goster dedı gulumseyen bır ses ve yuz ıfadesı ıle ...
ayrıca benı ne zaman yanınızda goremesenız aslında ben o anlarda sıze her zamankınden daha yakınımdır sadece saklanıyorumdur bunuda bılmenız ıyı olur diye dusundum dedı
tekrar elindeki dal parcasını yontmaya baslar elindeki müthiş parlaklıktakı hancerıyle...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor öne geçer ve seslenir
"haydi yola devam o zaman " der ve 2 kaplan 4 kişi yola koyulurlar....
Rp Dışı: Hızlıcana Geçiyorum Bazı kısımları
Yaz kapıya dayanmıştır günler ve haftalar geçmiştir..
Findor ve arkadaşları uzun bir yolculuğun ardından ve zorlu bir yolun ardından sonra istenilen yere ulaşmışlardır....

bu yer önden bakıldığında bir vadiyi andırıyordu...Lakin durum şu idi..
findor un düşündüğü yer in arka tarafı sarp kayalar tarafından kapalı idi arkadan giriş yoktu ön tarafa kasaba kurulacaktı...
etrafta orman yok değildi ama 3-4 saatlik yolda idi avlanmak ve çeşitli işler için elverişli bir orman idi hemen 10 dakikalık bir yolda bir nehir doğuyordu kayaların altından çok uzak bi alanda değildi...
arkadan kimsenin bilmedği bir yol vardı çok dardı ama önemli durumlarda kaçış veya giriş için sadece findor biliyordu...
Findor un aklında bir kasaba planı tam olarak belli olmasada vardı...

Yolda gelirken karşılaştıkları bazı yaratıklar hiç hoşlarına gitmesede onlar buraya 2 haftalık yolda kalmışlardı....
bazen girdikleri ufak çatışmalardayaralanmışlardı ama sonunda iyileşmeyi başarmışlardı...
Yollar onları yormuş olsada amaçlarına doğru yaklaşmak onlara huzur veriyordu sonunda kasaba alanına ulaştılar ve findor
calis samwill ve çilek e dönerek
"uzun bir yol dan geldik işte yerimiz burası kendi dünyamızı burda kurucaz..
yolda calis ve samwill in iyi dost olmaları findor un çok hoşuna gitmişti...
findor da almira ile iyi anlaşıyordu onun gözlerinde kayboluyordu adeta...
kaplanlar da çok iyi dost olmuşlardı kartal sürekli gök yüzünde piyasayı kolluyordu ve tehlikeleri haber veriyordu...
"biraz civara bakınalım " dedi findor ve gezinmeye başladı...

Rp Dışı: tahmini olarak 4 haftalık bir yol geldik arkadaşlar , bulunduğumuz alan pek bilinmiyor ve tehlikeli bir yer değil çok fazla yinede arada sırada insanblar ve yaratıklar buradan geçiyorlar bir zamanlar kervan larında geçtiği bilinmektedir...
Saygı ve sevgilerimle...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Rp Dışı : Bulunduğumuz alanın civarına ekim tarım felan yapılabilir uygundur kanallar açılarak suda çekebiliriz...
bölge kısmen çimenlik yani verimli bir alan.
kasaba nın kurulacak alanın hafif dış tarafına ekim yapılabilir.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor civarda gezinirken kartalından gelen çığlıyı duydu ve etrafına bakındı bir misafirleri vardı ama anladığı kadarı ile tehlike değildi..
findor oturdu ve beklemeye başladı dağlardan gelen yabancıyı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

calis le gercekten iyi anlasmıstı ve gercekten bazen zorlu bazen kolay bır yolculukta zorlu bır kısı sonbahar mevsimi heryer yaprak parcacıkları ıle kaplanmıs ve buda bastıgın yerde ne oldugunu bılmemek zorluyordu gurubu çünkü havada bır tane kartal onlara etrafındakı herseyı aktarıyordu.

-bir kac goblin ve bir kac capulcu orc bır ogre tayfası ıle bır catısmaları olmus yaralananlar olmus gerek findorun sifa gücü gerekse herkesın kendi cabaları ile yaralar kapanmıstı...

findor ilk kez durdu yaklasık dort hafta sonra...

chalistry narin bacaklarını saran siyah elbisesi cal camur icindeydi
-hava aydınlıkken suyun kenarına gidip once kendim yıkanıp sonra da elbiselerimi yıkayacam bu arada cok da iyi yuzerim dostlar dedi nazikce güldü

gitti bi sure sonra yukardan akan suyun çaglayışını duydu
gitti iyice yıkandı peçesi ilk kez cıktı suratından uzun zaman sonra elbiselerini yıkadı ince kumaşlar kısa sürede kurumuştu sonra dolaşmaya cıktı etrafta gercekten kasaba kurmak için idealdi

sonra kendi kasabasını düşündü ama özlemle bu kadar uzun bir sürenin yane bir hayatın geçmesi kolay değil dedi kendi kendine ...
o sırada bitkileri inceleyen findor u gördü ve seslendi
-nasıl umut var mı? burada yaşayabilecek miyiz? dedi hos bir sesle

findor un yanına yaklaşırken yavaşça bir cevap bekliyordu...
Image
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Eddner'in adımları seriydi. Dağın pürüzlü yüzeyinde çok az kişinin ailerleyebileceği kadar rahat yürüyor, bakışlarıyla metrelerce üstünde uçmakta olan dev kartalı izliyordu.

Yarı-elf, heyacanla ellerini ovuşturdu. Eldivenlerine asla çıkmayacak bir boyayla işlenmş olan, altın kartal bile şu anda kovalamakta olduğu bu harika hayvan yanında bir hiç sayılırdı. Yıllar önce kaybettiği ve onun hayatına yön veren kişi olan babası, Delnollion ona yüce kartallardan bahsetmişti defalarca. Ne zaman uçmakta olan bir kartal görseler, hep bu konu açılırdı "Onları görmelisin oğlum."derdi elf korucu "İnanılmaz büyüklükteki varlıkları, muazzam gövdelerini zarifçe havalandırmaları. Herşeyleriyle bir doğa harikalarıdır onlar. Onları görmelisin..."

"Bir tanesini gördüm."dedi yarı-elf şevkle ilerlerken. şu anda baktı iri hayvan, babsının bahsettiği yüce kartallardan ibrimiydi emin değildi. Ama gene de babasının tarifine en çok uyan kartal buydu gördükleri içerisinde.
Ve şimdilik bir yüce kartalı kovaladığına inanmak istiyordu. Gerçek ne olursa olsun.

Derken iri kartalın ince çığlığını duydu. Korucu hayvaların dilinden anlardı. Bu bir uyarıydı. Kendisine değil. Başka birilerine, hayvanın bir dostuna.

Adımları gittikçe yavaşladı. Az önce yukarıya baktığından dolayı göremediği şekilleri görebiliyordu dağın eteklerinde. Ve kartal içlerinden birinin tepesinde daireler çizmeye başlamıştı. Uyarı bu kişiye gitmiş olmalıydı....
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

-nasıl umut var mı? burada yaşayabilecek miyiz? dedi hos bir sesle
dedi samwill findora
findor ona dönerek " evet tabikide kasabayı buraya kurucaz burada yaşayacaz.. şimdi ufak bir işim var biraz yükseğe çıkıcam " dedi ve yürümeye başladı ilerlerken kartaldan gelen işaretleri izliyordu biri hayvanı takip ediyormuş anladığı kadarı ile...
findor tepelere doğru baktığında gelen kişiyi azda olsa kestirdi ve ona doğru sakince ilerlemeye başladı...
yeterince mesafeye girdikten sonra seslendi..
"kimsin yabancı ve kartalımdan ne istiyorsun en önemlisi dostmusun düşmanmı ? "
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

"Kartalım..."bu cümle Eddner'in kafasında yankılandı 'Onun kartalımı?'diye geçirdi içinden. 'Bu mümkün mü?'

"Senin kartalınmı yabancı?"dedi sakin bir sesle "Ã?yle bir hayvana sahip olmak guru verici olmalı."ama aklındaysa başka düşünceler vardı. Bir yüce kartalın kimseye ait olmayı kabul edebileceğine inanası gelmiyordu. 'Belki de tahmin ettiğim kadar yüce bir kartal değildir kim bilir'

Sonra birden aklına karşısındaki yabancını diğer sorusu geldi "Kim olduğunuzu bile bilmiyorum."dedi karşısındaki şahsı tartarak "Dost veya düşman olduğumuzu nerden bilebilirim. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Kimseye bir yabancı olduğu için düşman olmam"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

winterwolf wrote:"Kartalım..."bu cümle Eddner'in kafasında yankılandı 'Onun kartalımı?'diye geçirdi içinden. 'Bu mümkün mü?'

"Senin kartalınmı yabancı?"dedi sakin bir sesle "Ã?yle bir hayvana sahip olmak guru verici olmalı."ama aklındaysa başka düşünceler vardı. Bir yüce kartalın kimseye ait olmayı kabul edebileceğine inanası gelmiyordu. 'Belki de tahmin ettiğim kadar yüce bir kartal değildir kim bilir'

Sonra birden aklına karşısındaki yabancını diğer sorusu geldi "Kim olduğunuzu bile bilmiyorum."dedi karşısındaki şahsı tartarak "Dost veya düşman olduğumuzu nerden bilebilirim. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Kimseye bir yabancı olduğu için düşman olmam"
"kartalım demek yanlış olur onu sahiplenmek imkansızdır ama beraberiz benim hayatımı kurtardı onlarca kez bende onun biz kalp kalbeyiz o kartalla yaşamımın çoğunu beraber benimle geçirdi bir dosattan çok daha yakınız amacım düşmanlık değil dostluktur bu ulu kartal kadar samimi dostluklar ararım bu diyarda kendime o da kartalımda benim gibi kabilesini bırakıp liderliği bırakıp yollara düştü benimle...
Ben çok uzak bir kabileden geliyorum bunu pek kimse bilmez orayı bıraktım başka yere yerleştim yabancı yerler beni kendine bağlayamadı...
kartal da öyle dostum oda lider olduğu kabileyi bıraktı civarın en asil kartalıydı ama her şeyini geride bıraktı sırf benim için bende onun için...
biz birbirimize bağlıyız...
daha başka hayvanlarımda var onlar biraz tehlikelidirler yırtıcı ve ölümcül hayvanlardır onlar şimdi söyleyeyim bende sna göre yabancıyım ama düşman değilim bunu böyle bil dostum " dedi ve arkasından gelen hırrlama sesini duydu kafasını geriye çevirdğinde siyah kaplanını gördü ağır adımlarla onun yanına geliyordu.... ve hırlıyordu...
findor adama dönerek " işte bahsettiğim dostum kusuruna bakma yabancı herkese bu tepkileri verir ama düşmansan daha ağırını vericektir..." dedi ve gülümsedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Eddner kaplana sadece bir an için baktı. Sonra gözlerini yukarıda uçmakta olan iri kartala çevirdi yeniden. Gözlerinde garip bir memnuniyet vardı.

"Onun dostu olan kimseye düşman olmam."demekle yetindi sadece "Alınma druid, panter de güzel ve soylu bir hayvan. Ama onun yanında..."sözlerini bitimedi. Bakışları her şeyi gayet net açıklıyodu.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

gizlice takip etti findor belki koruma amaçlı belki de merak takip etti bu sefer kartala da dikkat ederek daga tırmandı findor sureklı ılerı bakıyor agacların ustunden onu takıp ettı sureklı kafasını kaldırıp bırıne bakıyodu ama beklıyomus gibi değildi tavırları...
sonra birini gördü chalistry az sonra bu kişiyi findor da gördü ve bagırdı kimsin dost mu düşman mı derken bi süre konuştular chalistry şimdilik beklemeyi yeğledi...
sadece dinledi onları yaptıkları yanlış gelsede dinledi ...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"saygımızı hak ediyorsun korucu aramıza hoş geldin " dedi ve ekledi
" beni takip et gidelim bizimle olanlar var " dedi ve yürümeye başladı...
"amacımız aşağı vadide bir yerleşim birimi kurmak buranın tek girişi vardı sende ordan giriş yaptım ama bundan sonra bu kadar kolay olmayacak...
yapılacak olan birim de koruma da olacak girişler itek dışı olanlar engellenecek tir bilgin olsun umarım bize yardımcı olursun " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply