Ay Kasaba ( Bölüm 2 ) Rp

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor aşağıya doğru inmeye başladığında ağaç kurdu olan samwill i gördü...
o bunu daha öncede yapmıştı çeşitli çatışmalarda
ona seslendi" hadi in aşağıya yeni bir arkadaş var kampa gidiyoruz" dedi ama daha sonra konuşmaları gerekecekti ve samwill bun çok iyi biliyordu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

o da onları gene agaçlar üzerinden bu sefer daha dikkatli takip etti bi sure arkalarında bir yerden indi...
slmlar kasaba kurmadan halkı topluyosun sanırım dostum dedi ve gülümsedi...
Image
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

samwhiil gorulmus olmanın verdigi sıkıntı ve lider olarak vasıflandırılabilecek findora yakalanmanın verdigi sıkıntıyla devam etti
ben sedece sizin için endişeleniyorum biliyorum sana bu tür yerlerde zarar vermek zor ama ben genede yardım maksatlıydı dedi ve hiç iyi anlaşamadıgı kaplanla yanyana yurudu bu sefer
kaplanda belkı yenı gelene dıkkat etmekten ona kızmaya fırsat bulamamıs gibi farketmezlikten geliyordu...
Image
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

"Kasaba???"dedi Eddner dağların eteklerine doğru önünde ilerleyen iki kişiyi takip ederken.
"Burada yerleşik birilerini görmek garip olur doğrusu. Uzun zamandır bu ormanlarda ve dağlarda barınırım. şu dağın arkasına yazın yerleşip kışın buraları terk eden barbarlar dışında neredeyse hiç kimse gelmez burada yaşamaya. Dünyadan kopuk yerlerdir buralar. Sakin huzurlu ama ıssız."
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"evet kasaba" dedi findor
"demek barbarlar hala bu civarlardalar çok önceden duymuştum onları ama burada barındıklarını bilmiyordum halen " dedi ve devam etti
"bu alana dağlardan giriş çok zor yazın belki girebilirler ama kışın kesinlikle bu karlı ve zorlu dağları aşıp vadiye inemezler dostum sıkma canını zaten bir sorun çıkacağını zannetmiyorum " dedi ve düşünceli bir şekilde yürümeye devam etti...

Rp Dışı : Almira ve Calis bu arada sizler kamp alanında bulunuyorsunuz diye farz ediyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

ben bu konuda fazla bılgılı degılım ama eger kı barbarlar burayı yurt bıldılerse bizim için tehlikedir ...

ama eger bende benımsedıtsem burayıki öyle biraz zorlanacaklar buraya gelipte bi şeyler istedikleri zaman peki kalabalık mıdırlar yoksa yo 25-30 kısılık clasıc kabıle hayatı mı yasarlar eger boyleyse kendımızı belkı koruyabılırız?

aslında cok hızlı gittiği mi biliyorum ama söz konusu barbarlar olunca en kötü ihtimali düşünüyorum hep...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"sam " dedi findor
"sakin olmalısın sadece yazın buralara geliyorlar ki gelseler bile işimizolmayacaktır onlarla soğukkanlı olmalısın " dedi ve yürümeye devam etti...
bir süre sonra kasaba alanına indiler ve etrafta gezinen almira ve calisi gördüler..
onlara doğru ilerledi findor ve yanlarına geldiğinde almiraya dönerek
" ee birşeyker bulabildinmi bar i" dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

rp dışı findor rp deki adım chalistry dikkatli pls...

findor chalistry a sakin diyordu ama düşünceli halinden kendinin sakin olmadığı belliydi...
-ben endişeli değilim sadece tedbirli olmaya çalışıyorumumarım yapacagımız bu iste bu tür şeyleri şansa bırakmayız...
Image
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Eddner konuşmaları fazla müdahale etmeksizin dinliyordu. Ancak bazı şeylerin açıklığa kavuşturulması gerektiği açıktı.

"Barbarların mekanları buralar değildir."dedi açıklayıcı bir tonda Chalistry'a "Onlar dağın ötesinde konaklarlar. Ve ne olursa olsun bu sırp yamaçları aşıp kuracağınız kasabaya sorun olamazlar."az önce koşturarak indiği yüksek tepeleri işaret etti...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"aynen dediğim gibi sorun olcaklarını sanmıyorum zten buraya kadar inmek için aşırı bir çaba göstermeleri gerek..
şimdi ortamı hazırlayalım önce gece için kamp kuralım civarı bir kontrol edelim sonra kasaba planını hazırlarız " dedi ve çantasından parşomen cetvel kalem gibi alet edevat çıkardı....
etrafı incelemeye koyuldu ve diğerlerine " hımm uygun bir yere ilk olarak gözcü kulesimi kursak ne yapsak " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

findorun çantalarından artık yapılaşma için gerekli eşyalarını çıkarttıgını gorunce şaşırdı hemen başlıyoruz demek diye geçirdi içinden hade başlayalım o zaman
chalistry da iki omzundaki dikkat çekmeyen urbalarının bir tanesinden bir çekiç çıkardı ...
çadırları dikti hiç konuşmadan çekici çantasına koydu ...
bir ağacın yanına oturup güneşe baktı haftalardır hasret olduğu güneşe
sonrada b.r süre sonra konuştu umutsuzca burada yaşaması gereken insanlar gerekmiyomu bize?...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor arkadaşının yaptığı iki çadırı izledi bunlar basit ama sağlam çadırlardı ikiside 3 er kişilikti...
findor sorusuna cevap verdi..."elbette insanlar gerekiyor ama yapılanmanın sağlanması gerek onlar geliceklerdir kafanı yorma"
düşünmeye başladı ve vadinin girişine doğru bir göz attı sonrada ortada duran ağaçlara ve mırıldanmaya başladı" gözcü kulesiiçin çok iyi ağaçlar onlara ihtiyacımız var ama doğadan alırken vermeyide göze almalıyız " dedi ve çantasından ağaç tohumları çıkardıcebine koydu sonra seslendi " benimle gelecek varmı ilerdeki ağaçları kesmemiz gerekecek ama sadece ihtiyacımız olanı kadarını alıcaz " dedi ve eline baltasını aldı..
"benimle kimler geliyor " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

"ben gelmiyim burda yapılacak işler var onlarla uğraşırım" diye cevap verdi büyücü kız
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor kıza dönerek yaklaştı ve konuşmaya başladı...
"sevgili miria bildiğin gibi uzak arındırılmış bir bölgede kasaba kurmaya karar verdik...
gelmesi gereken malzemeler var onları teminiiçin birimizin şehire gitmesi gerekiyor..
Bu işi sana uygun görmemin sebebi ise biz burda ağır işlerle uğraşırken senin yorulmaman içindir...
Eğer kabul edersen çok sevinirim " dedi ve cebinden bir liste çıkardı..
üstünde malzeme isimleri yazıyordu..
"gaz lambası , patlayıcı , silah vb gibi şeyler" dedi findor ve tabikide en önemlisi olan" insan " dedi şiddetle...
"insanlların buraya gelmesi gerekli miria sana güveniyorum " dedi ve ekledi " sana binek hayvan temin edicem " dedi ve asasını yere değdirdi büyülü sözler söylenmeye başladı...
yerden kara sisler yükselmeye başladı herkes ona bakıyordu..
sislerin içinden bir kişneme sesi duyuldu siyah bir aygır beliriverdi sisler dağıldıktan sonra "işte bu hayvan ile gidebilirsin ama geri dönüşte kendine zaten at ve eşşek almış olursun " dedi ve ardından büyükbir kese çıkardı ve kıza uzattı " içinde 1000 altın var " dedi ve gülümsedi...
yolda korkmana gerek yok drusta sana eşlk edicek (drusta: kartal)
sana iyi yolculuklar "dedi devam etti "sormak istediğinbir şey varmı ? "
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Sormak istediğim bişey yok dedi Miria ve ata binerek yola koyuldu hemen arkasına bakarak dikkatli olun diye bağırdı...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply