Diyar Hırsızlarına
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Rahip Findor un karanlık yerine gölgelere yönelişini taktir ediyorum. Her ne kadar benim kalbime hükmeden ışık da olsa.. Bir ozan olarak ışık dışındaki varlıkları da görüp onlardaki bilgeliği de anlayabiliyorum.
Gölge benim için ışıktan sonra geliyor.Sanırım ben Firble olarak kaldıkça da öyle olacak. Ama yine de onun öğretilerinin diyarlarda unutulması da beni üzüyor. Gölgelerin ışığın çekilmek zorunda kaldığı zamanlarda karanlığa ve daha da kötüsü olan yok oluşa karşı direnen en büyük güç olduğunu unutacak değilim. İki dünya arasına olmaları onlara bir esneklik sağlıyor. Ve ışık ve karanlığın tarafında olanların göremediklerini görebilmelerini mümkün hale getiriyor. Elbette bunun bedeli ışığın güzelliğini hiçbir zaman görememeleri.. Eski bir söz vardır Işığı seçenler güzelliği hissedebilmek karanlığı seçenler gücü hissedebilmek gölgeyi seçenlerse hayatta kalabilmek için bu seçimleri yaparlar.
Her ne kadar itiraf etmek acı da gelse... Diyarın hayatta kalması söz konusu olduğunda da bu sözün doğrulandığını gördüm. Işığın hizmetinde birisi olarak yandaşlarımı bu konuda eğitmeye çalışsam da ne kadar başarılı olduğumdan emin değilim. Elbette gölgelerdeki çoğunun hayatı boş bir hayat oluyor. Onların hayatını güzelleştirecek ışığı hiç göremedikleri için. Onların ışıktaki güzelliği görmelerini yürekten diliyorum. O nedenle kendimi bu konuda insanları aydınlatmaya adadım. Bunun diyarlarda öncelikle yapılması gereken şey olduğunu düşündüğüm için. Yine de diyarlarda gölgelerin öğretisini de yayan insanların olmasını isterdim. Eğer bir seçim yapılacaksa ışığın seçilmesini tercih ederim. Boş ve uzun bir yaşamdansa bir anlığına ışığı hissetmeyi tercih ederdim ben. Ama belki iki öğretiyi dinleyen insanlar bir orta yol da bulurlar.
Gölge benim için ışıktan sonra geliyor.Sanırım ben Firble olarak kaldıkça da öyle olacak. Ama yine de onun öğretilerinin diyarlarda unutulması da beni üzüyor. Gölgelerin ışığın çekilmek zorunda kaldığı zamanlarda karanlığa ve daha da kötüsü olan yok oluşa karşı direnen en büyük güç olduğunu unutacak değilim. İki dünya arasına olmaları onlara bir esneklik sağlıyor. Ve ışık ve karanlığın tarafında olanların göremediklerini görebilmelerini mümkün hale getiriyor. Elbette bunun bedeli ışığın güzelliğini hiçbir zaman görememeleri.. Eski bir söz vardır Işığı seçenler güzelliği hissedebilmek karanlığı seçenler gücü hissedebilmek gölgeyi seçenlerse hayatta kalabilmek için bu seçimleri yaparlar.
Her ne kadar itiraf etmek acı da gelse... Diyarın hayatta kalması söz konusu olduğunda da bu sözün doğrulandığını gördüm. Işığın hizmetinde birisi olarak yandaşlarımı bu konuda eğitmeye çalışsam da ne kadar başarılı olduğumdan emin değilim. Elbette gölgelerdeki çoğunun hayatı boş bir hayat oluyor. Onların hayatını güzelleştirecek ışığı hiç göremedikleri için. Onların ışıktaki güzelliği görmelerini yürekten diliyorum. O nedenle kendimi bu konuda insanları aydınlatmaya adadım. Bunun diyarlarda öncelikle yapılması gereken şey olduğunu düşündüğüm için. Yine de diyarlarda gölgelerin öğretisini de yayan insanların olmasını isterdim. Eğer bir seçim yapılacaksa ışığın seçilmesini tercih ederim. Boş ve uzun bir yaşamdansa bir anlığına ışığı hissetmeyi tercih ederdim ben. Ama belki iki öğretiyi dinleyen insanlar bir orta yol da bulurlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bana bak küçük soytarı dilin çok uzadı bilmem farkındamısın kiminle konuştuğunun ????Hükümlü wrote:ay ay ay!!! demek gücün buna yeterdi! zavallı zibidi! senin niyetni göremeyecek kadar kör insanları topla, lakin o kör zibidiler düşmanın gelişinide göremeyecekler! Gölgelerde ve karanlıklarda kalmak sizleri kör etmiş zavalı kardeşlerim! ahahahaha!!!!!
Demek sırtımdan bir hançer yiyeceğim ve beni karanlıklarda demek bir HIRSIZ bekleyecek!
AHahahaha!!!! Hiç güleceğim yoktu...veya aslında vardı evet...ne zaman SENİN gibi zibidileri görsem güleceğim gelir rahip ve senin etrafında toplanan ve senden daha zavallıları...
ahahahaha!!!!!
Yeminer in yeryüzü temsilcisi ile haddini bilde konuş...
küçük dilini kesmekte hiç şüphe etmem saygısızlığını başkalarına sakla !!!
ufaklık gireceğin deliği ara bence gölge seni yutmadan...Sadece zamanini bekleyin. Ayrica herkim ki hirsizlari toplamaya cali$irsa sadece bir ahmaktir gozleri gormeyen,bilmez ki hirsizlar zaten hep birlik icindedir
asabımı bozmayın haddinizi bilin...
kendi çıkarlarımı asla düşünmem çünkü ihtiyacım yoktur!!!Bu yukseli$ golgelerden ba$ka kimseye fayda saglamaz. Onlari toplamaya cali$an siz olsaniz bile onlar ancak kendi efendilerine hizmet ederler
Firble ayrı görüşlerdeyiz ama ben karanlık yolcusuyum sen ışık belkide buluşmamızı sağlayacak olan ortada buluşturacak olan gölgelerdir kimbilebilir...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Belki Findor Gölgelerin öğretisinin yeniden yayılmasını isteyenlere elimden geldiğinc yardımcı olacağımı kinlikle söyleyebilirim. Diyarlardaki güç odaklarının hiçbiri yok olmamalı. Ve her insan kendi kalbinde bulunan yolu seçebilmeli. Ancak ben şu anda tüm kalbimin ve ruhumun ışığı bağlı olduğunu hissediyorum. O yüzden sanırım gölgelere katılmayacağım. Sadece ışığın temsilcisi olarak ışığın da yaşaması için varolması gerektiğine inandığım gölgelerin dirilmesine yardımcı olacağım. Ama daha fazlasını yapamam. En azından Firble olarak kaldığım sürece...
HARBE GİDEN
Sana katılıyorum Işık yolcusu FİRBLE aynı kanılardayız...
imkan şartlar ve zaman neyi gösterir bilinmez ama bende sadece oluşumda bir parça olsun destek olabilirim gerisi gölgelerin işine kalmıl ondan sonrasınabende yardım edemem her şey onların elinde...
Ahhh firble gerçek yolları bulabilmemiz ne güzel değilmi herkes zihnine ve kalbine uygun olanı yaşarsa hayattan zevk ve başka tat lar almayı öğrenecektir...
bana geliyorki en büyük iki zıt örneğiz bu konudaki
Işık seninle karanlıklar ise tüm gizemi ile benimle olsun...
imkan şartlar ve zaman neyi gösterir bilinmez ama bende sadece oluşumda bir parça olsun destek olabilirim gerisi gölgelerin işine kalmıl ondan sonrasınabende yardım edemem her şey onların elinde...
Ahhh firble gerçek yolları bulabilmemiz ne güzel değilmi herkes zihnine ve kalbine uygun olanı yaşarsa hayattan zevk ve başka tat lar almayı öğrenecektir...
bana geliyorki en büyük iki zıt örneğiz bu konudaki
Işık seninle karanlıklar ise tüm gizemi ile benimle olsun...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Sözleriniz bilgece rahip Findor.. Birbirine ters yolları seçmiş olanların bile anlaşabileceğini gösteriyoruz biz insanlara.. Kimsenin seçtiği yoldan dolayı sorgulanmaması gerektiğini. Dilerim bir gün din savaşları biter ve herkes seçtiği yol ne olursa olsun karanlığın ışığın ve gölgelerin diyarın varoluşu için gerekli parçalar olduğunu kavrar.
HARBE GİDEN
Küçük soytarı demek! ahahaha!!!
Bana bak rahip kılıklı hötöröf! ehehehe Ha Yeminer'in temsilcisi olmuşsun ha k.çımın temsilcisi olmuşsun hiç farketmez, aynı tarafa çıkar ikiside. Kime saygı gösterip kime göstermeyeceğimi sana soracak da değilim. E koca adam olduk artık öyle değil mi?
Ahahahaha!!!!
Bana bak rahip kılıklı hötöröf! ehehehe Ha Yeminer'in temsilcisi olmuşsun ha k.çımın temsilcisi olmuşsun hiç farketmez, aynı tarafa çıkar ikiside. Kime saygı gösterip kime göstermeyeceğimi sana soracak da değilim. E koca adam olduk artık öyle değil mi?
Ahahahaha!!!!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Gnom hükümlüye dönerek sordu.. Adınız ne sayın... (gnomun diline soytarı kelimesi gelip gitti) bayım? Bunca kahkaha ve alayın arkasında yoğun bir acı çeken bir ruh gizli gibi idi. Belki o ruhu oradan çekip çıkarabilirim diye düşündü gnom ozan.
HARBE GİDEN
soytarı sadece kafasını dönerek adama bakar. ardından bir iki takla atıp dibine sokuldu gnom'un.
"Neyin peşindesin gnom?" dedi hafifçe tıslarcasına. sonra daha yüksek sesle nerdeyse bağırarak ekledi "Adım Kertenkele Emrahab...tanıştığımıza memnun oldum gnom beyfendi" abartılı bir reverans yaptı parmak uçlarında kalkarak "peki sizin adınız ne gnom efendi?"
"Neyin peşindesin gnom?" dedi hafifçe tıslarcasına. sonra daha yüksek sesle nerdeyse bağırarak ekledi "Adım Kertenkele Emrahab...tanıştığımıza memnun oldum gnom beyfendi" abartılı bir reverans yaptı parmak uçlarında kalkarak "peki sizin adınız ne gnom efendi?"
"Neyin peşindeyim?" dedi gnom kendi kendine ve bir süre bunu düşündü. Sonra Kertenkele Emrahab a döndü.. Bayım bilmiyorum sizde tanıdık bir şey gördüm. Sanki.... Sonra birden yüzü utangaç bir ifadeye büründü. şey adamı söylemedim değil mi? İsmim Firble sadece Firble. Bazıları bana gnom ozan diyo. Ama ben ozan Firbleyi daha çok seviyorum. Ã?oğu insan biz ozanların hırsızlara en yakın mesleğe sahip olduğunu söylerler hakları var.. Biz de onların sahip oldukları algılama yeteneğine sahip olmalıyız değil mi?
Her neyse bayım.. Sanırım çok konuştum. Eğer isterseniz. Eğer... ihtiyacınız varsa size yardım edebilirim. Bana öyle geldi.
Gnom sözlerinin aptalca olduğunu hissediyordu. Emrahabın acısı her ne ise çok derinlerde gibi idi. Sözlerin o kadar derine ulaşacağından şüpheli idi. Ancak belki bir gün diye düşündü belki...
Her neyse bayım.. Sanırım çok konuştum. Eğer isterseniz. Eğer... ihtiyacınız varsa size yardım edebilirim. Bana öyle geldi.
Gnom sözlerinin aptalca olduğunu hissediyordu. Emrahabın acısı her ne ise çok derinlerde gibi idi. Sözlerin o kadar derine ulaşacağından şüpheli idi. Ancak belki bir gün diye düşündü belki...
HARBE GİDEN
Muhappet dışı : abicim seviyeyi fazla düşürdün dikkatine...Hükümlü wrote:Küçük soytarı demek! ahahaha!!!
Ahahahaha!!!!
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Kemerinde duran küçük bir soytarı kafası yerleştirilmiş sopayı çıkartıı ve gnomun burnunun önünde ileri geri salladı...
hafif hafif kıkırdadı adam...
"Senden neden yardım istiyimki gnom ozan? Sen önce kendine yardım et bence...ehehehe." etrafına bakındı "Neyse sizin gibi kaçıklarla bir arada olmak pek bir garip..."
Dedikten sonra ters taklalar atarak oradan uzaklaştı...
'rp' dışı: o muhabbet rp içiydi abi
seviyeyi ben değil, o düşürdü 
hafif hafif kıkırdadı adam...
"Senden neden yardım istiyimki gnom ozan? Sen önce kendine yardım et bence...ehehehe." etrafına bakındı "Neyse sizin gibi kaçıklarla bir arada olmak pek bir garip..."
Dedikten sonra ters taklalar atarak oradan uzaklaştı...
'rp' dışı: o muhabbet rp içiydi abi
Gnom önünde duran adama üzülerek baktı. Siz bilirsiniz bayım dedi. Ama eğer isterseniz... Beni bulabilirsiniz. diye ekledi. Artık ismimi biliyorsunuz.
HARBE GİDEN
ahh firble her neyse geçelim bunları....
hırsızlar bir bir kendilerini göstermeye başladı bize bir kenara çelikmek düşlüyor gibime geldi artık onlar varlıklarını kendileri göstereceklerdir...
hırsızlar bir bir kendilerini göstermeye başladı bize bir kenara çelikmek düşlüyor gibime geldi artık onlar varlıklarını kendileri göstereceklerdir...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...