Sitedeki degi$im,forumlar ve Hizli Mesaj
Sitedeki degi$im,forumlar ve Hizli Mesaj
Sitemizde hepimizin gorebilecegi uzere ufak tefek degi$iklikler olmu$ durumda.Hemen kisaca aciklayayim;
- Artik forumlar sayfanin tamamini kapliyor.Soldaki linkler ve menuler kapatildi.
- Forumlarda dola$irken hizli mesaj atabilmek ve alabilmek icin,forum logosunun altindaki "Hizli Mesaj" linkine tiklamalisiniz.Acilan pencereden mesaj atabilir ve pencere acik durdugu surece mesaj alabilirsiniz.Ayrica acilan pencere kapatilmadigi surece,siteden ciksaniz bile mesajla$maya devam edebilirsiniz.
- Forumlardaki linkleri ve en ustteki Ana Sayfa linkini goremeyen arkada$lar CTRL+F5 tu$larina basarak sayfayi yeniden yuklesinler.Eger bu da bir cozum olmadiysa lutfen benimle irtibata gecin.
- Yeni resim galerisi acildi.Resimleri gormek icin tekrar uye olmaya ihtiyaciniz yok fakat resimlere yorum yazmak icin uye olmalisiniz.Uye olmak herhangi bir mail adresi veya aktivasyon gerektirmemektedir.Kullanici adinizi ve $ifrenizi belirledikten sonra hemen giri$ yapabilirsiniz.
Saygilarimla,
spirit.
- Artik forumlar sayfanin tamamini kapliyor.Soldaki linkler ve menuler kapatildi.
- Forumlarda dola$irken hizli mesaj atabilmek ve alabilmek icin,forum logosunun altindaki "Hizli Mesaj" linkine tiklamalisiniz.Acilan pencereden mesaj atabilir ve pencere acik durdugu surece mesaj alabilirsiniz.Ayrica acilan pencere kapatilmadigi surece,siteden ciksaniz bile mesajla$maya devam edebilirsiniz.
- Forumlardaki linkleri ve en ustteki Ana Sayfa linkini goremeyen arkada$lar CTRL+F5 tu$larina basarak sayfayi yeniden yuklesinler.Eger bu da bir cozum olmadiysa lutfen benimle irtibata gecin.
- Yeni resim galerisi acildi.Resimleri gormek icin tekrar uye olmaya ihtiyaciniz yok fakat resimlere yorum yazmak icin uye olmalisiniz.Uye olmak herhangi bir mail adresi veya aktivasyon gerektirmemektedir.Kullanici adinizi ve $ifrenizi belirledikten sonra hemen giri$ yapabilirsiniz.
Saygilarimla,
spirit.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Logan
- Kullanıcı

ererinize sağlık yeni coderimiz
artı eskisi bence dah iydi sadce bir yorum yanlış anlamayın aramıza hoş geldiniz
artı eskisi bence dah iydi sadce bir yorum yanlış anlamayın aramıza hoş geldiniz
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ama sonuçta bir emek var ortada başlarılarfindor wrote:ben beğenmedim sitenin bu haloiin açıkçası uğraştırıyor tema lar gitmişl felan ohooooo
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı