Diyar Hırsızlarına
Ahh sevgili nıght seni buralarda görmek ne güzel...
unuttun sanmıştık buraları...
uğramaz olmuştun bu işler seni bekliyor hade bakam usta sensin...
biz sadece oluşumun bir parçası olabiliriz
unuttun sanmıştık buraları...
uğramaz olmuştun bu işler seni bekliyor hade bakam usta sensin...
biz sadece oluşumun bir parçası olabiliriz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Ahh küçüğüm...
ben dediğim gibi destekçiyim ve sizinleyim ama hırsız değilim gelenler yeterli olucaktır ama kalabalık olmasınada gerek yok...
yanlız başına sen bile başlayabilirsin ve çok büyüki bir destekçide gelicektir sana ismini veririm sonra gizliden ( yanlış anlamayın o destekçibir gölge ustası )
görelim seni ışık bir çok şeyi dağıttı ben neden karanlıktayım sanıyorsun ?
ben dediğim gibi destekçiyim ve sizinleyim ama hırsız değilim gelenler yeterli olucaktır ama kalabalık olmasınada gerek yok...
yanlız başına sen bile başlayabilirsin ve çok büyüki bir destekçide gelicektir sana ismini veririm sonra gizliden ( yanlış anlamayın o destekçibir gölge ustası )
görelim seni ışık bir çok şeyi dağıttı ben neden karanlıktayım sanıyorsun ?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Last edited by Dragonfire on Tue Nov 23, 2004 7:06 pm, edited 1 time in total.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
bi kere forumda başta hırsızlar demişsiniz. bir hırsız (istisnalar dışında) gölgelerden çıkmaz. birinin hırsız olup olmadığını bilemezsiniz. ben sadece söz söylemek için gölgelerden çıktım ama hiç bir hırsız çıkmaz. ayrıca hırsız olacağım deyip de hırsız olamazsınız anca çırak olarak başlarsanız işe... o zaman da gölgelere girmek zorunda kalırsınız. cesaretiniz varsa girin ama hiç bir hırsız size iyi veya kötü davranmaz. hırsızlar dürüst değildirler. kendinizi riske atacaksanız gölgelere dalın ama bence hiç bir hırsıza güvenmeyin. buralarda yeniyim ama bu tecrübesiz olduğum anlamına gelmez. eskiden başka bir adla sizi izliyordum. şimdi yeni adımla somut bir halde sizin aranızda yaşıyorum... (güzel oldu son cümle
)
hırsızlık bir sanattır. hırsız is sanatçı. nasıl ki bir ressam her resmini güzel yapınca başarılı oluyorsa, hırsız da her işini iyi yaparsa başarılı olur... tek fark ise hırsızın yaptıkl