KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

şimdi rp yi şenlendirecekler ben değil sizlersiniz
quest war
düşman var..
her imkanı sunuyorum..
ayrıca şu anda bir savaşşın eşiğindesiniz ve savaşta ölmeseniz bile ölme ihtimaliniz var
çünkü veba var
ve normal bir veba dağil..
firble ın size kazandırdığı zamanı da çok kötü kullandınız
1 saat oldu 3 gün....
bu zamanı iyi kullansaydınız laylay lom 0 combat 0 çizikle kurtulcaktınız
ve sensei nin şu anda yollamış olduğu adamlarla dövüşecektiniz..( tabii siz sensei nin adam yolladığını bilmiyorsunuz)
gelelim şu anki durumunuza
1 veba yayan adamlar
2 hasta köylüler
3 veba yayan köylüler
4 sensei nin adamları
umarım bi mucize olur da kazanırsınız..ne diim
bunun yanında galad çok az katılımın var msjlarında rp ye dair mantık sonuç ilişkisi henüz yok...
cryptwingd sen de çok solgunsun
green in msjları daha 3 tane olmasına rağmen bi okuyun... mantık sonuç ilişkisini görün, hareketleri yaparkenki düşünce tarzını msjına yansıtışına bi bakın..
ya da horcoel ile firble ın rp sinin inceliğine bakın detaylara bakın....
bi de hazırcevapta yazdıım rp nasıl yapılır başlıına bakın...
quest war
düşman var..
her imkanı sunuyorum..
ayrıca şu anda bir savaşşın eşiğindesiniz ve savaşta ölmeseniz bile ölme ihtimaliniz var
çünkü veba var
ve normal bir veba dağil..
firble ın size kazandırdığı zamanı da çok kötü kullandınız
1 saat oldu 3 gün....
bu zamanı iyi kullansaydınız laylay lom 0 combat 0 çizikle kurtulcaktınız
ve sensei nin şu anda yollamış olduğu adamlarla dövüşecektiniz..( tabii siz sensei nin adam yolladığını bilmiyorsunuz)
gelelim şu anki durumunuza
1 veba yayan adamlar
2 hasta köylüler
3 veba yayan köylüler
4 sensei nin adamları
umarım bi mucize olur da kazanırsınız..ne diim
bunun yanında galad çok az katılımın var msjlarında rp ye dair mantık sonuç ilişkisi henüz yok...
cryptwingd sen de çok solgunsun
green in msjları daha 3 tane olmasına rağmen bi okuyun... mantık sonuç ilişkisini görün, hareketleri yaparkenki düşünce tarzını msjına yansıtışına bi bakın..
ya da horcoel ile firble ın rp sinin inceliğine bakın detaylara bakın....
bi de hazırcevapta yazdıım rp nasıl yapılır başlıına bakın...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Açıkçası Orencim haklısında.Benim gruba katılmaktaki tek amacım bu diyardaki kişileri tanıyıp onları gözlemlemekti.Elimden geldiğince karakterimi yansıtmaya çabalıyorum.Ama zaten etkin bir şey yapmamam gerekir görüşündeyim.birazda böyle bir karakter oynanayayım istedim.Yinede daha dikkatli olurum.Pekala.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Eldarin
Firble nin bize verdiği vakit 1 saat değil 24 saat te olsa bişey değişmezdi.ben kötülüğün saflarıyla yüzleşme fikri attım ortaya,kimse takmadı bile.şimdi kasabaya girmeye çalışıyoz.onu da başaramayacaz bu gidişle.
şimdiye kadar biraz daha lawful yönelimli bi rp yaptım direnişte diğer arkadaşlara uymak için ama bundan sonra asıl allignment im olan chaotic e uygun davranacam.
her an yanınızdan ayrılabilirim.bilmem Tinwe ve Erethan bana katılır mı ama boş muhabbetleri yanlış anlaşılmaları temel alan mesajlar beni oldukça sıktı.
şimdiye kadar biraz daha lawful yönelimli bi rp yaptım direnişte diğer arkadaşlara uymak için ama bundan sonra asıl allignment im olan chaotic e uygun davranacam.
her an yanınızdan ayrılabilirim.bilmem Tinwe ve Erethan bana katılır mı ama boş muhabbetleri yanlış anlaşılmaları temel alan mesajlar beni oldukça sıktı.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Gnomenin verdigi zamanın boşuna kullanıldıgının tam gaz arkasındayım.Yanlız büyülü duvarlar yüzünden kasabayı yaktıgınız taktirde kasabada halen yaşıyor olan insanlarda çıkamayacaktır.Büyüyü kaldırırsanız da o kadar emek ve zaman boşuna gidecek.Yada daha kötüsü senseinin adamları gelip yangını durdurabilir yada veba salmaya devam edilebilir.Loganın önerisi daha mantıklı geldi bana..Zaten kendisi vebadan etkilenmiyor olsa gerek.(Undead).Kendisi bizzat hasta olmayan insanları ayıklayıp bir yerde toplayabilir zarar görmeden sanırım.Ve hala büyücülerimizde güç kaldıysa bir portal daha açılıp bu insanlar kalkanları bozmadan başka bir yere aktarıldıktan sonra geriye kalan kasaba yakılır..Ve portalın etkisi geçmeden portaldan geçilebilir.Böylece kasabayı kalkanlar da yardımıyla sanki içi pislikle dolu yakılacak bir çöp bidonuna çevirebiliriz sanırım.Yani bunlar öneri ama bence bi gözden geçirim derim..
Ve bir grup lideri belirlenmeli.Önemli bir amaç için toplandık sizcede kararları gözden geçirecek bir lidere ihtiyacımız yokmu?Bence var.Yanlız bu kişi en güçlü kişi değilde kafası planlara en çok çalışan birisi olmalı..
Ben oyumu Vilthas'a veriyorum kendisi bizzat Oren sözcüsü ve plan programdan iyi anlıyor.Ve sanırım en çok online olanmızda o.
Görüşleriniz ne arkadaşlar?Sadece bu yazıyı bir okuyup görüşlerime katılıp katılmamanızı belirtmenizi isterim.
Saygılar..
Ve bir grup lideri belirlenmeli.Önemli bir amaç için toplandık sizcede kararları gözden geçirecek bir lidere ihtiyacımız yokmu?Bence var.Yanlız bu kişi en güçlü kişi değilde kafası planlara en çok çalışan birisi olmalı..
Ben oyumu Vilthas'a veriyorum kendisi bizzat Oren sözcüsü ve plan programdan iyi anlıyor.Ve sanırım en çok online olanmızda o.
Görüşleriniz ne arkadaşlar?Sadece bu yazıyı bir okuyup görüşlerime katılıp katılmamanızı belirtmenizi isterim.
Saygılar..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Vallahi arkadaşlar.. Ne diyeyim. Hakkaten zor durumdayız. Çok tartıştınız bence ve epey bir zor durumda kaldık. Kasabanın çevresine basitçe otlar ve ağaçlarla kaplayıp yaksanız bile belki bir saat daha kazanılırdı. Eğer diğer köylerden birilerini çağırsaydınız yapılırdı. Bu arada diğer kasabalara hala haber verilmediğini hatırlatayım.
Neyse ben hala baygınım Lord Oren aksini onaylamadıkça öle kalacağım. Naapalım. Tesellim sadece şu zaman durmamış olsaydı muhtemelen şu anda hastalık diğer kasabalara da yayılmış olacaktı. Kasabanın dışına doğru ilerleyen kalabalığı unutmayın. Ã?ağrı Lord Orenin olduğuna göre onun sözcüsünün lider olması bence de uygun zaten şu anda doğal lider gibi. Ben de sanırım şu anda lordumun yani Zamanın ve Büyünün efendisinin inancını temsil ediyorum. Bence açıkça sen lidersin demeye gerek yok . Aslında lider zamanla sivrilir. şu anda acilen hareket etmek lazım. Tartışmayıp hareket etmek. Elimizden geldiğince tartışmaları bitirip karar vermeye çalışalım. Tartışmayı onkasabayı tehtid eden tehlikeyi yok etmesek de bir süreliğine bize zarar veremeyecek hale getirdiğimizde yaparız.
Neyse ben hala baygınım Lord Oren aksini onaylamadıkça öle kalacağım. Naapalım. Tesellim sadece şu zaman durmamış olsaydı muhtemelen şu anda hastalık diğer kasabalara da yayılmış olacaktı. Kasabanın dışına doğru ilerleyen kalabalığı unutmayın. Ã?ağrı Lord Orenin olduğuna göre onun sözcüsünün lider olması bence de uygun zaten şu anda doğal lider gibi. Ben de sanırım şu anda lordumun yani Zamanın ve Büyünün efendisinin inancını temsil ediyorum. Bence açıkça sen lidersin demeye gerek yok . Aslında lider zamanla sivrilir. şu anda acilen hareket etmek lazım. Tartışmayıp hareket etmek. Elimizden geldiğince tartışmaları bitirip karar vermeye çalışalım. Tartışmayı onkasabayı tehtid eden tehlikeyi yok etmesek de bir süreliğine bize zarar veremeyecek hale getirdiğimizde yaparız.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Karakter yapımları ve karakter kağıdı hazırlanması için benim ile iletişime geçin.
Özel Mesaj, MSN(dilbao@hotmail.com) yada ICQ(35873635) aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz.
Özel Mesaj, MSN(dilbao@hotmail.com) yada ICQ(35873635) aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz.
"Lovefull Evil"
-
Logan
- Kullanıcı

beyler çok saçam karalar aldınık ya kapatık köyü tamam güzel ama kimse cıkmasın diye hastalıga bir çare bulmak için ama sonra yakalım dediniz onada he edim son rp mi okursanız artık bir paladnini bile (undead ) olsada çileden cıkardınız ya hll olsun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Horcoel_Baator"]Gnomenin verdigi zamanın boşuna kullanıldıgının tam gaz arkasındayım.Yanlız büyülü duvarlar yüzünden kasabayı yaktıgınız taktirde kasabada halen yaşıyor olan insanlarda çıkamayacaktır.Büyüyü kaldırırsanız da o kadar emek ve zaman boşuna gidecek.Yada daha kötüsü senseinin adamları gelip yangını durdurabilir yada veba salmaya devam edilebilir.Loganın önerisi daha mantıklı geldi bana..Zaten kendisi vebadan etkilenmiyor olsa gerek.(Undead).Kendisi bizzat hasta olmayan insanları ayıklayıp bir yerde toplayabilir zarar görmeden sanırım.Ve hala büyücülerimizde güç kaldıysa bir portal daha açılıp bu insanlar kalkanları bozmadan başka bir yere aktarıldıktan sonra geriye kalan kasaba yakılır..Ve portalın etkisi geçmeden portaldan geçilebilir.Böylece kasabayı kalkanlar da yardımıyla sanki içi pislikle dolu yakılacak bir çöp bidonuna çevirebiliriz sanırım.Yani bunlar öneri ama bence bi gözden geçirim derim..
adam bak ya beni öne atıyor
hehehe ya bedne emiştim demekten nefret ediyorum ya
bide lider olayına gelince bana uyar bence leader deyilde toplıca alınn kararlar daha yararlı oluyor
mesala köyü yakam kgibi iiyiy bir karar bence :vamp
hata masumlarıda yakalım kendimizide yakalım
neyse beyler kasabada canlı yok yani düzgün insan yok
Saygılar..[/quote]
adam bak ya beni öne atıyor
hehehe ya bedne emiştim demekten nefret ediyorum ya
bide lider olayına gelince bana uyar bence leader deyilde toplıca alınn kararlar daha yararlı oluyor
mesala köyü yakam kgibi iiyiy bir karar bence :vamp
hata masumlarıda yakalım kendimizide yakalım
neyse beyler kasabada canlı yok yani düzgün insan yok
Saygılar..[/quote]
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

kusura bakmayın ard arda msj atıyorum ama yanlış yazmışım üsteki şeyi ortadaki benim yazım
bide online süresine bakılırsn ben günde 48 saat onlinim ama grup leaderi olmak gibi bir istegim yok kimse bir undeadden emir almak istemz dimi ???
bide online süresine bakılırsn ben günde 48 saat onlinim ama grup leaderi olmak gibi bir istegim yok kimse bir undeadden emir almak istemz dimi ???
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Beni yak, kendini yak,
Herşeyi yak.
Bir kıvılcım yeter,
Ben hazırım bak...
İğrençlikle girdiğim yorumumun kusuruna bakmayın da logan'ın "yakın ulen hepsini, beni de yakın kendinizi de" sitemi komik geldi bana
Genele dönecek olursak, oluşan kaostan Hellfire'ın Ã?OOOOOOOOOOOOOOOK memnun olduğuna eminim. Zira her tür kaostan ve karışıklıktan güç çekiyor adam
15 sayfalık RP'de bir yere varılmaması da ilginç bir konu ama daha ikinci RP olduğu için sitede, bu normal karşılanmalı... Daha çoğu kişinin karakterinin oturmadığından dolayı oluyor bunlar... Ama yavaş yavaş yerleştiğini ve Rollerin serileştiğini gözle görülür şekilde izleyebiliyoruz. Bu konuda, Fırtına sel deprem'e göre karakterler daha çabuk oturuyor, bu takdir edilesi bir durum...
Gerçi pek kaosluk bir durum yoktu. Zira, gidilip engellenecek bir karanlık vardı, hedef belliydi, grup belliydi vs. vs. ... Yapılması gereken gidip içeri girmek ve ortamı dağıtmaktı. Resident Evil'ın küçük versiyonundaki swatlar olmanızın planlandığını tahmin ettim ben burada...
Umarım şansınız yaver gider dövüşlerde ve bilmecelerde...
Saygılarımla...
Herşeyi yak.
Bir kıvılcım yeter,
Ben hazırım bak...
İğrençlikle girdiğim yorumumun kusuruna bakmayın da logan'ın "yakın ulen hepsini, beni de yakın kendinizi de" sitemi komik geldi bana
Genele dönecek olursak, oluşan kaostan Hellfire'ın Ã?OOOOOOOOOOOOOOOK memnun olduğuna eminim. Zira her tür kaostan ve karışıklıktan güç çekiyor adam
15 sayfalık RP'de bir yere varılmaması da ilginç bir konu ama daha ikinci RP olduğu için sitede, bu normal karşılanmalı... Daha çoğu kişinin karakterinin oturmadığından dolayı oluyor bunlar... Ama yavaş yavaş yerleştiğini ve Rollerin serileştiğini gözle görülür şekilde izleyebiliyoruz. Bu konuda, Fırtına sel deprem'e göre karakterler daha çabuk oturuyor, bu takdir edilesi bir durum...
Gerçi pek kaosluk bir durum yoktu. Zira, gidilip engellenecek bir karanlık vardı, hedef belliydi, grup belliydi vs. vs. ... Yapılması gereken gidip içeri girmek ve ortamı dağıtmaktı. Resident Evil'ın küçük versiyonundaki swatlar olmanızın planlandığını tahmin ettim ben burada...
Umarım şansınız yaver gider dövüşlerde ve bilmecelerde...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Eldarin