Sitede arkadaşların yönelimlerini belirleyebilmeleri için bir test olsa iyi olacağını düşünüyorum. Ortalıkta bu tarz birçok test var ama insan hangisine güveneceğini bilemiyor. Bir kısmının cidden çok saçma sonuçları olabiliyor.
Biz böyle bir test yaptıktan sonra sitedeki yönelimi belli kişilerce de test denebilir. Böylece testi test etmiş de oluruz.
Yönelim Testi
Yönelim Testi
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Wizards'ın sitesinde yönelim testini çok beğendim. Bu konuyu biraz daha araştırdım, bir çok amatör yönelim testi de buldum kayda değer...
Wizards'tan bu yönelim testini kendimize adapte etmek için izin koparabileceğimizden süpheliyim ( hatta mantıklı bir insan olarak umutsuzum
).
Saray'a dileğini ilettim...
Wizards'tan bu yönelim testini kendimize adapte etmek için izin koparabileceğimizden süpheliyim ( hatta mantıklı bir insan olarak umutsuzum
Saray'a dileğini ilettim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power