ya resmne hastalık ya adalar birbirlerin anasına küfrediyor ne bacı kalıyor ne başka bir şey off asosyal oluyoruz neyse bne bırkatım kurtuldum
kısmetse diyerleride bıraksın
Ultima????
Yaw ne bela oyunmuş yaw bu oynu bırakmak sigarayı bırakmak gibi bişiy gibi gözüküyo.Benimde ultimacı arkadaşlar vardı bi ara bana çok oyna dediler ama oynamadım iyikide oynamamışım.O takıntılı oyun bence ateri oyunlarından bile daha saçma...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

oynamadığın ve türkiye'de yaşadığın için böyle düşünüyosun ama ondan daha kapsamlı bir oyun henüz çıkarılmadı. Ayrıca baldur's gate fikrinin nereden çıktığını zannediyorsun sen? d&d'yi pc'ye uyarlayan ilk firma büyük insan lord british'in yani richard garrison'ın firması origin'dir. ultima serinin genel adı neden ultima diyince herkes uo'yu düşünüyo onu da anlamadım... Ha türkiye'de uo oynamak zor. Herkes aç, güç item peşinde. rol yapana lamer diyolar kendilerinin ne olduğunu bilmeden. ya oyunu oynayıp dünyanın isimini bilmeyenler var burada
Nostredamus quaxis de süper hale geldi sayemizde... rp'de hatırı sayılır artış var.. Gerçi zamanında senin de rp yapmadığını düşünüyorum ama heh heh..
Nostredamus quaxis de süper hale geldi sayemizde... rp'de hatırı sayılır artış var.. Gerçi zamanında senin de rp yapmadığını düşünüyorum ama heh heh..
Bu oyun benim hiç oynamadığım oyun ama bilmediğim bir oyun deil....O oynun bana göre çok saçma özellikleri var.Bir tanesi Adam geliyo strengini arttırcak odun kırıyo tuşun arasına bir kağıt sıkıştırıp sabahleyin kalkınca strengin uçtuğunu görüüyo.bu ve bunun gibi özellikleri beni uyuz ediyor.Dikkat edersen her mesajımda BENCE lafını kullanıyorum.Quisatz_Haderah wrote:oynamadığın ve türkiye'de yaşadığın için böyle düşünüyosun ama ondan daha kapsamlı bir oyun henüz çıkarılmadı. Ayrıca baldur's gate fikrinin nereden çıktığını zannediyorsun sen? d&d'yi pc'ye uyarlayan ilk firma büyük insan lord british'in yani richard garrison'ın firması origin'dir. ultima serinin genel adı neden ultima diyince herkes uo'yu düşünüyo onu da anlamadım... Ha türkiye'de uo oynamak zor. Herkes aç, güç item peşinde. rol yapana lamer diyolar kendilerinin ne olduğunu bilmeden. ya oyunu oynayıp dünyanın isimini bilmeyenler var burada![]()
-
Logan
- Kullanıcı

ordaki rpler laydim lordumdan ibaret normalde insanların yapamsı gereken saygıyı rp olarak gösteriyorlar...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF