BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ
Genç adam Karanlık Komutanın sesindeki hiddeti hissetmişti..
"Acaba fazla mı ileri gittim" diye düşündü.. tek istediği birkaç kişi ile birlikte 10 kasabada olan olayları araştırmaktı..
" Lordum, hiddetlendiğinizi görüyorum.. kesinlikle size ya da yetkilerinize karşı bir hareketim yok.. Ben sadece kendim için çalışıyorum ve Lordum Yeminer'in de dediği gibi güç arzuluyorum... Gücün burada kalıp bulunabileceğini düşünseydim buradan dışarı bir adım bile atmazdım tabiki ama burada bulunabilecek şeyi ben zaten buldum.. en büyük ödülü yani Yeminer'in ruhundan bir parçayı içimde taşıyrum "
Genç adam saygılı fakat yılmaz bir şekilde komutana bakıyordu..
"Acaba fazla mı ileri gittim" diye düşündü.. tek istediği birkaç kişi ile birlikte 10 kasabada olan olayları araştırmaktı..
" Lordum, hiddetlendiğinizi görüyorum.. kesinlikle size ya da yetkilerinize karşı bir hareketim yok.. Ben sadece kendim için çalışıyorum ve Lordum Yeminer'in de dediği gibi güç arzuluyorum... Gücün burada kalıp bulunabileceğini düşünseydim buradan dışarı bir adım bile atmazdım tabiki ama burada bulunabilecek şeyi ben zaten buldum.. en büyük ödülü yani Yeminer'in ruhundan bir parçayı içimde taşıyrum "
Genç adam saygılı fakat yılmaz bir şekilde komutana bakıyordu..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Sensei bulunduğ taht odasında , seri bir şekilde ayağa kalktı , yaptığı planları artık uygulama zamanı gelmişti. Yanındakiler onun bu sinirli karlkışı karşısında , onun etrafından uzaklaştılar. Sensei yavaşça taht odasından çıkıp büyük hole doğru ilerledi.Hole çıkan kapıyı şiddetli bir şekilde açtı.Kapı kulbu hızlı açılışla yanındaki siyah mermere sertçe çarptı. Kapının kolları mermer üzerinde büyük izler bıraktı.
Holde bekleyenler karanlıkla içiçe olmuş sadece alev alev parlayan yeşil gözleri olan sensei ye baktılar. Ona hayretle ve şaşkınlıkla bakıyorlardı. Sensei orada durmuş ona boş boş bakanların yanına doğru ilerledi. Yanlarından geçerken damarlarındaki kanın daha da hızlı aktığını hissediyorlardı.
Sensei herbirinin gözlerine dikkatlice baktı. Sonra başını yere eğdi. Vücudu kasıldı, yumruklarını sıktı ve aniden kafasını kaldırdı. Gözleri o kadar parlıyordu ki holde bir ışık süzmesi olarak görünüyordu. Karanlığı bile delen sert bir sesle...
-- Burada boş boş beklemek , ve hiç bir şey yapmamak aranızda tartışmak...
Sinirli bakışları hepsinin ruhunu delip geçiyordu...
--Bize karşı olanlar beklemiyor, bundan haberiniz varmı!!!!!
Sesi tüm holde bir çığlık gib yayılmıştı.
--Bekleyenler,size söylüyorum. On kasabaya gideceksiniz. Planları hazırladım, düşman orada faaliyetlerine başlamış durumda. Bir an önce oraya doğru hareket edeceksiniz.Göreviniz tarafımdan hepinize özel olarak bildirilecektir. şİİİİMMMMMDDDDDDİİİİİİİ!!!!!!
--Hazırlıklarınıza başlayın yarın yola çıkacaksınız!!!!
Sensei konuşurken herkes ona bakıyor. Sensei'nin sesi tüm holda yankılanıyordu. Artık kötülüğün gücünü gösterme vakti gelmişti.
Holde bekleyenler karanlıkla içiçe olmuş sadece alev alev parlayan yeşil gözleri olan sensei ye baktılar. Ona hayretle ve şaşkınlıkla bakıyorlardı. Sensei orada durmuş ona boş boş bakanların yanına doğru ilerledi. Yanlarından geçerken damarlarındaki kanın daha da hızlı aktığını hissediyorlardı.
Sensei herbirinin gözlerine dikkatlice baktı. Sonra başını yere eğdi. Vücudu kasıldı, yumruklarını sıktı ve aniden kafasını kaldırdı. Gözleri o kadar parlıyordu ki holde bir ışık süzmesi olarak görünüyordu. Karanlığı bile delen sert bir sesle...
-- Burada boş boş beklemek , ve hiç bir şey yapmamak aranızda tartışmak...
Sinirli bakışları hepsinin ruhunu delip geçiyordu...
--Bize karşı olanlar beklemiyor, bundan haberiniz varmı!!!!!
Sesi tüm holde bir çığlık gib yayılmıştı.
--Bekleyenler,size söylüyorum. On kasabaya gideceksiniz. Planları hazırladım, düşman orada faaliyetlerine başlamış durumda. Bir an önce oraya doğru hareket edeceksiniz.Göreviniz tarafımdan hepinize özel olarak bildirilecektir. şİİİİMMMMMDDDDDDİİİİİİİ!!!!!!
--Hazırlıklarınıza başlayın yarın yola çıkacaksınız!!!!
Sensei konuşurken herkes ona bakıyor. Sensei'nin sesi tüm holda yankılanıyordu. Artık kötülüğün gücünü gösterme vakti gelmişti.
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Calis uzun zamandan beri görmediği sensei ii sonunda görebilmişti.
-Karanlık yawaş yawaş yayılmaya başlıcak.Ve en sonunda bu diyarı etkisi altına lıcak.Hazırlanın karanlığın inananları.Yarın yola çıkıyoruz.Eksik malzemesi olan beni karargahta bulsun dedi.Ve karargaha doğru yola çıktı....
-Karanlık yawaş yawaş yayılmaya başlıcak.Ve en sonunda bu diyarı etkisi altına lıcak.Hazırlanın karanlığın inananları.Yarın yola çıkıyoruz.Eksik malzemesi olan beni karargahta bulsun dedi.Ve karargaha doğru yola çıktı....
No one hears him cry so he turns to evil...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Amras en başından beri çocuğun yanındaydı ve kararlı gözlerini ona dikerek "İzin verirsen ölümde ve yaşamda omuz omuza çarpışmak istiyorum.Hem bir büyücü işinize yarayabilir
" dedi...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

Genç adam seçilmiş olanın da kendisinin yanında olduğunu gördü... Evet şimdi gerçekten de desteklendiğini biliyordu. Demekki yanılmamıştı.. Yeminer güç peşinde koşanların yanındaydı ve o da bu yoldan sapmayacaktı.. Gözleri zevkle parlıyordu ve yüzüne aklından geçenlerin bir yansıması, mutlu ama kurnaz bir gülümseme yerleşmişti...
"Hemen yola çıkalım yandaşlarım, 10 kasabada neler döndüğünü merak ediyorum" dedi ve daha önceden karargahtan getirip hazırladığı kara atının yanına doğru gitti.. yanına aldığı şeyler kılıcı kalın giysisi ve de rahat bir elibisesiydi.. ayrıca atına depoladığı 5-6 günlük yiyecek ve yanında taşımayı adet edindiği kaması vardı..
not: rp ye başlayabilmek için hazırlık rp sini atlıyoruz.. herkes hazırdır.. yola çıkıyoruz.. son rp leriniz yapın
"Hemen yola çıkalım yandaşlarım, 10 kasabada neler döndüğünü merak ediyorum" dedi ve daha önceden karargahtan getirip hazırladığı kara atının yanına doğru gitti.. yanına aldığı şeyler kılıcı kalın giysisi ve de rahat bir elibisesiydi.. ayrıca atına depoladığı 5-6 günlük yiyecek ve yanında taşımayı adet edindiği kaması vardı..
not: rp ye başlayabilmek için hazırlık rp sini atlıyoruz.. herkes hazırdır.. yola çıkıyoruz.. son rp leriniz yapın
güç amacın, k
güç amacın, k
RP DISI - OH BE SONUNDA...
sam de karargahtan bir at temin etti ve bütün eşyalarını ona yükledi calis in de geldiğini görmek içini rahatlatsada sensei yi görmek moralini bozmuştu.Atına binmeden önce tapınmak için tapınagın yeminere yalvarılan bölümüne gitti ve bildiği birkaç büyüde ona yardım etmesi için yalvardı.sonra atına bindi biraz huysuz kapkara bir attı bindi ve beklemeye başladı diğerlerini atın üstünde hala bu dalgalı hayata alışmaya çalışıyordu...
sam de karargahtan bir at temin etti ve bütün eşyalarını ona yükledi calis in de geldiğini görmek içini rahatlatsada sensei yi görmek moralini bozmuştu.Atına binmeden önce tapınmak için tapınagın yeminere yalvarılan bölümüne gitti ve bildiği birkaç büyüde ona yardım etmesi için yalvardı.sonra atına bindi biraz huysuz kapkara bir attı bindi ve beklemeye başladı diğerlerini atın üstünde hala bu dalgalı hayata alışmaya çalışıyordu...
Calis atına binmeden önce yeminer in sunağının önünde eğildi ve yeminere kısa bir dua etti.
-Yüce tanrım bu yolculukta yanımda karanlığı ve gücü eksik etme.Eksik etme ki bu diyardaki karanlığı sonsuz laştırayım.Ölümüm halinde nacizane vücüdum sana bir armağan olarak kabul et.Tanrım bana yol göstersin.
Calis daha sonra eğildiği yerden kaktı ve atına bindi.Ã?nünde uzun tehlikeli bir yolculuk vardı...
-Yüce tanrım bu yolculukta yanımda karanlığı ve gücü eksik etme.Eksik etme ki bu diyardaki karanlığı sonsuz laştırayım.Ölümüm halinde nacizane vücüdum sana bir armağan olarak kabul et.Tanrım bana yol göstersin.
Calis daha sonra eğildiği yerden kaktı ve atına bindi.Ã?nünde uzun tehlikeli bir yolculuk vardı...
No one hears him cry so he turns to evil...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Amras yeminer'e dua etti ve yanında olmasını,onun gücüne güç katmasını istedi.Sonra babasından kalma güçlü ve büyülü asasını ve heavy crossbow'unu alıp atını hazırladı...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
BİLGİ : oyunlarda dm belirtmediği taktirde büyülü silah bulunduramıyorsunuz.Amras__Fefalas wrote:Amras yeminer'e dua etti ve yanında olmasını,onun gücüne güç katmasını istedi.Sonra babasından kalma güçlü ve büyülü asasını ve heavy crossbow'unu alıp atını hazırladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Genç adam son bir kez daha gelenlere baktı... Kapkara atların üzerinde heybetle duruyorlardı, kılıcına kendisine güç vermesi için bir kez daha dokundu.
"Güç için " dedi içinden ve kara atını mahmuzladı, gidecekleri yol belliydi.. Buradan iki gün mesafedeki 10 kasaba (tabi bir engelle karşılaşmazlarsa)
Atı genç adamın sözünü dinledi ve hafif bir tırısa kalktı, ilk adımı atmıştı, diyarda gücünün doruğa ulaşacağı zamanlarda yaklaşacaktı ama bunlar şimdilik hayaldi..
Gurup genç adamı takip etti.. Sorun yaratmak istemiyorlardı, olabildiğince çabuk bir şekilde 10 kasabaya varmalıydılar.
"Güç için " dedi içinden ve kara atını mahmuzladı, gidecekleri yol belliydi.. Buradan iki gün mesafedeki 10 kasaba (tabi bir engelle karşılaşmazlarsa)
Atı genç adamın sözünü dinledi ve hafif bir tırısa kalktı, ilk adımı atmıştı, diyarda gücünün doruğa ulaşacağı zamanlarda yaklaşacaktı ama bunlar şimdilik hayaldi..
Gurup genç adamı takip etti.. Sorun yaratmak istemiyorlardı, olabildiğince çabuk bir şekilde 10 kasabaya varmalıydılar.
güç amacın, k
güç amacın, k
Gurup 5 saat aralıksız ilerledikten sonra bir hana rastladılar.. Orta halli bir yerdi.. İki katlı hanın etrafı çitlerle çevrilmişti ve kapıda iki nöbetçi vardı. Böyle ara bir yerde bulunan hanlarda bu tür güvenlik önlemleri normaldi ve belki de daha da fazla nöbetçi vardı..
güç amacın, k
güç amacın, k