Ay Kasaba ( Bölüm 2 ) Rp
o sırada chalistry cesedi gommekle meşguldu tek başına zor oluyodu ayrıca adam yapılıydıda...
-pufffff diye kendi kendine mırıldandı keşke bende gommeseydim...
adamı gommustu ama başına bır mezar tası dıkmeyi unutmuştu kahretsin bu yol agzıymıs neyse dedi ve kampa döndü bu ne kalabalıktı miria henüz dönmemişti fakat bayaa bir kişi toplanmıştı kimseyle konuşmadan çadırına gitti
baktı içeri kimse yoktu yattı....
adamı gommustu ama başına bır mezar tası dıkmeyi unutmuştu kahretsin bu yol agzıymıs neyse dedi ve kampa döndü bu ne kalabalıktı miria henüz dönmemişti fakat bayaa bir kişi toplanmıştı kimseyle konuşmadan çadırına gitti
"niyetimiz kötülük değildir kamp alanımıza izinsiz ve gizlice yaklaşınca mecburek kendimizi savunmak durumunda kaldık bir daha böle bir şeyi yaparsan öldürmek zorunda kalabiliriz saldırgan yada vahşi değiliz merak etme amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz şuanda bizim kamp alanımızdasınız ona göre eşyalarınız bende iyileşince ve niyetinizi anlayınca geri verilecektir uygun görülürse " dedi ve devam etti.findorin wrote:Findorin etrafı bulanık olarak görüyordu ve eşyalarının yanında olmadığını farketti.2 tane adamın yanında olduğunu farkettti.olanları hiç hatırlamıyordu.en son kafasına birisi tarafından darbe yemişti.''Niyetiniz nedir?siz kimsiniz?''diye sordu yabancılara kendine gelmeye çalışırken...
"sende kimsin ve neler yapıyorsun benim adım findor buraya kasaba kurmaya geldik bizimle kalıcakmısın gidicekmisin ? " dedi
findor calis in gisdişini izledi ve içinden geçirdi " ahh şu gençler" dedi ve yeni gelen cüceye baktı...
demişti cüce indor söze girdi.Chug Calis e minnetini bildirdi ama calis'in bu telaşını anlayamamıştı. Sonra etrafına baktı ve ateşin etrafındakilere göz gezdirdi."Uzaklardan gelen gezgin bir cüceyim hepinize selam olsun"dedi.
"hewy chug dostum calis l geldiğine göre düşman değilsin aramıza hoş geldin ben FİNdor ve bunlarda arkadaşlarım senin gibi bir çoğu burada yeni sen neamaçla gezersin duyduğun gibi amacımız bir kasaba kurmak burada sen biimlrmisin " dedi ve gülümsedi.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
chalistry ninm kampa gelişini izledi yüzünde ekşi bir tablo vardı ama anlatmadığı için ne olduğunu bilemezdi...SamWhiil wrote:o sırada chalistry cesedi gommekle meşguldu tek başına zor oluyodu ayrıca adam yapılıydıda...
findor bağırdı" haydi herkes buraya ateş başına gelsin de muhappet edip tanışalım" dedi bu arada kaplanlardan birini karanlığa karıtığını fark etti.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Calis ormanın içindeyken arkasından birini geldiğini hissetti daha demin kınlarında duran palaları artık gelen e doğru yöneldi.Fakat calis palalarını kınına geri soktu çünkü gelen kendi kaplaınıydı.
Senmiyidin.gelmen iyi oldu hadi gelde almira yı bulalım...
Senmiyidin.gelmen iyi oldu hadi gelde almira yı bulalım...
No one hears him cry so he turns to evil...
Calis ve kaplanı uzun süren aramalarından sonra kamp alanıan geri döndü.Arama sonucunda ne almirayı nede ona ait bir iz bulamadılar.Calis ateşin etrafına oturdu.Birden içini ürperten soğuk bir rüzgar esti
-Ne oluyor bana böle die kendi kendine sordu.Calis çok huzursuzdu.Almirayı hala bulamamıştı...
-Ne oluyor bana böle die kendi kendine sordu.Calis çok huzursuzdu.Almirayı hala bulamamıştı...
"iyi o zaman cüce otr şuraya da konuşalım " dedi findor ona bakarak...Chug_Luck wrote:Chug sonunda böyle iyi karşılandığına memnun olmuştu.Findora "Saol bende bir gezginim diyardan diyara gezerim.şimdilik yolum burasıdır."dedi.
o arada gelen calis i fark etti ve seslendi
"gel buraya calis konuşalım neyin var böle aptalca geziniyorsun " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Calis önünde ateş te pişen geyik etinde bi parça aldı ve afiyetle miğdesine indirdi.Yanında duran yeni cüce dostuna
-Eee anlat bakalım cüce dostum seni buralar getiren nedir.
Aslında calisin bu soruyu sormasının nedeni yüzündeki endişe ifadesini silmek istemesiydi...
-Eee anlat bakalım cüce dostum seni buralar getiren nedir.
Aslında calisin bu soruyu sormasının nedeni yüzündeki endişe ifadesini silmek istemesiydi...
chalistry findorun sesini duydu biras yorgundu adamı gömmüştü ama yanlış yere gömmüştü yol üstüne morali biraz buna bozuktu ama kalabalığın verdigi güvensizlik hissiydi aslında yüzündeki çadırından çıktı...
"geliyorum yemek varmı?" o sırada ateşin üstündeki geyiği gördü ve karnının ne kadar aç oldugunu hatırladı...
ateşin yanına gitti hekesin(calis findor vekaplanlar hariç) şaşkın bakışları içinde geyikten büyük bir parça alıp tabagına koydu.peçesini açmadı bile
"içerde yerim" dedi gülümseyerek...
sonra cüceye baktı "burada bir tane cüce bile var benim shurikenlerimde cüce yapımı bizim kasabada da cüceler vardı dmirciydiler bana bunları yapmışlardı iki tane baba ve ogul"
"hem işleri yapcak adamlar da güçlü duvarcı ustamızda artık cüce olur"
ama şu gözcü kulelerinide bir kesemedik derken koyu ve samimi bir muhabbet kuruldu...
chalistry ilerleyen vakitlerde bir devi andıran half orc a bakarak sen nerdesin şu dağların arkasınaki kabileden mi eger oradansan buraya ugrarlar mı sık sık...
rp dısı- findor sen bunu rp dısı olarak belirt felan bişiler yap rp ye devam edelim
"geliyorum yemek varmı?" o sırada ateşin üstündeki geyiği gördü ve karnının ne kadar aç oldugunu hatırladı...
ateşin yanına gitti hekesin(calis findor vekaplanlar hariç) şaşkın bakışları içinde geyikten büyük bir parça alıp tabagına koydu.peçesini açmadı bile
"içerde yerim" dedi gülümseyerek...
sonra cüceye baktı "burada bir tane cüce bile var benim shurikenlerimde cüce yapımı bizim kasabada da cüceler vardı dmirciydiler bana bunları yapmışlardı iki tane baba ve ogul"
"hem işleri yapcak adamlar da güçlü duvarcı ustamızda artık cüce olur"
ama şu gözcü kulelerinide bir kesemedik derken koyu ve samimi bir muhabbet kuruldu...
chalistry ilerleyen vakitlerde bir devi andıran half orc a bakarak sen nerdesin şu dağların arkasınaki kabileden mi eger oradansan buraya ugrarlar mı sık sık...
rp dısı- findor sen bunu rp dısı olarak belirt felan bişiler yap rp ye devam edelim
Findorin aldığı yanıt karşısında şaştı.Bu ıssız topraklarda bir kasaba kurulması onun için garipti...''adım findorin ben bir gezginim belirli kaldığım bir yer yoktur ve kimseye bir zararım dokunmaz.''dedi ve kendisine sorulan son soruyu düşündü.bu çok ani bir soruydu ama onunda baştan beri böyle bir isteği vardı.sürekli tek başına yaşamaktan sıkılmıştı.İçinden gelen bir ses burada huzuru bulacağını söylüyordu.Ve sonra''son sorunuza gelince sizinle kalıcam.''dedi...
------------------
RACE:HUMAN
CLASS:WİZARD
------------------
RACE:HUMAN
CLASS:WİZARD
------------------