Baldur's Gate
Baldur's Gate
Baldur's Gate I ve II oyunlarıı expansion ları ile birlikte nerede bulabilrim bileniniz varsa lütfen yazın
bilgi paylaştıkça artar
ankara da bulunmaktayım
bilgi paylaştıkça artar
ankara da bulunmaktayım
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

Yaw adam züper bişiy yaw çok değişik büyülere sahip bide...karizma zaten fırlamış,oyunda bide body giymiş gibi gözüküyoo onu beğenmedim tek.....necroyunus wrote:Irenicus gibi bir karizmatik adam daha hangi younda var
Adamın özgeçmişi bile bitiriyo adamı
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Böyle dediğime bakmayın harbi karizma bir herif yahu
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
necroyunus
- Kullanıcı

Olsun olsun öyle daha bir karizma olmuşsylvos wrote:Yaw adam züper bişiy yaw çok değişik büyülere sahip bide...karizma zaten fırlamış,oyunda bide body giymiş gibi gözüküyoo onu beğenmedim tek.....necroyunus wrote:Irenicus gibi bir karizmatik adam daha hangi younda var
Adamın özgeçmişi bile bitiriyo adamı
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Böyle dediğime bakmayın harbi karizma bir herif yahu![]()
![]()
diyecek bişiy bulamıyorum yani..
İrenicus u hiç sevmem.
babasını da sevmezdim
.
bana kalırsa oyunda geçen şu demilich daha zorlu bir rakipti irenicus a nazaran.
babasını da sevmezdim
bana kalırsa oyunda geçen şu demilich daha zorlu bir rakipti irenicus a nazaran.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
hitpointi az ondandır...İrenicus çok güçlü bi büyücü ama hitpointide büyüleri kadar güçlü olsa hiçbir sorun kalmazdı

Ama ne olursa olsun hiçbir karakter aeria kadar güçsüz olamaz...Hitpointi her levelde 2 artıyo ve 9. levelden sonra 1 hitpoint arttığı için büyücülerin fazla etkisi olmuyo...

Ama ne olursa olsun hiçbir karakter aeria kadar güçsüz olamaz...Hitpointi her levelde 2 artıyo ve 9. levelden sonra 1 hitpoint arttığı için büyücülerin fazla etkisi olmuyo...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Baldur's Gate kesinlikle oyundan daha öte, bi fenomen, hala bilgisayarda masaüstü FRP zevkini verebilecek bi oyun olmamasına rağmen (benim görüşüm tabi) BG buna en yakın olanı. Kitapları, çizgi romanları da mevcut oyunun çok derin bi altyapısı var, ki internette gezinen ve oyunun hayranı modderlar tarafından yazılan modlar sayesinde oyunu NWN gibi sürekli geliiştirebiliyorsunuz. Yeni NPC'ler, questler, itemler, büyüler vs.. Eğer oyuna hala başlamamış arkadaşlar varsa tavsiyem şudur, Baldur's Gate 'i diğer oyunlarla bir tutmayarak oyunla ilgili ne varsa yükleyip en son ve en geniş haliyle oynamanız. Ancak bu şekilde masaüstünün sunduğu genişliğe bir nebze olsun yaklaşabiliyorsunuz.
Baldur's Gate 1 ve onun expansion pack'i Tales of the Sword Coast'u mutlaka bulup onlarla başlayın ki Baldur's Gate 2 ve onun ek paketi Throne of Bhaal'da eski karakterinizle oynamanın verdiği keyfi yaşayabilin. BG1'in düşük çözünürlükteki grafikleri ve oyun motorundan haz etmeyenler için oyunu BG2 motoruyla oynayabileceğiniz TuTu adında muhteşem bi mod var en azından o mutlaka yüklenmeli. Diğer modlar tamamen sizin keyfinize kalmış, çok fazla mod yüklemek oyunda crashlere sebep olabiliyor ve oyun orjinalliğinden uzaklaşmaya başlıyor.
Oyunla ilgili modlara ulaşabileceğiniz sağlam da bi link verip Baldur's Gate ile geçecek ikinci ömrünüzde sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum
http://modlist.pocketplane.net/
Baldur's Gate 1 ve onun expansion pack'i Tales of the Sword Coast'u mutlaka bulup onlarla başlayın ki Baldur's Gate 2 ve onun ek paketi Throne of Bhaal'da eski karakterinizle oynamanın verdiği keyfi yaşayabilin. BG1'in düşük çözünürlükteki grafikleri ve oyun motorundan haz etmeyenler için oyunu BG2 motoruyla oynayabileceğiniz TuTu adında muhteşem bi mod var en azından o mutlaka yüklenmeli. Diğer modlar tamamen sizin keyfinize kalmış, çok fazla mod yüklemek oyunda crashlere sebep olabiliyor ve oyun orjinalliğinden uzaklaşmaya başlıyor.
Oyunla ilgili modlara ulaşabileceğiniz sağlam da bi link verip Baldur's Gate ile geçecek ikinci ömrünüzde sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum
http://modlist.pocketplane.net/
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Valla ne yalan soliim ilk oynadıgım FRP diyebilirim. Daha sonra masaüstü. Ve sonra Bg ve masaüstü oyunları. Ã?yle oyunlar hatırlıyorum ki masaüstünde oynadıgım BG kadar zevkli deil.
Evet katılıyorum Irenicus karizma.
Bu arada oyundaki en zorlu olarak demilish dediler ama söyle bir sorun war onun zor olmasının tek nedeni adam vuramıyoruz
yanılmıyosam +5 istiyor. Birde zırt pırt imprisonment. Al bi sorcerer. Sende Freedom yap. Bak o zaman nasıl kolay
Bu arada 6 senedir oynadıgım 2 oyundan birisi. Digeride starcraft
Evet katılıyorum Irenicus karizma.
Bu arada oyundaki en zorlu olarak demilish dediler ama söyle bir sorun war onun zor olmasının tek nedeni adam vuramıyoruz
Bu arada 6 senedir oynadıgım 2 oyundan birisi. Digeride starcraft