DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

- ADARMİN'İN BEKLENMEYEN Ã?LÃ?MÃ? -

Falcon, Adarmin'in kendisine sorduğu soruya tam cevap vermek üzereydi ki serseri bir okun Adarmin'in tam göğsüne isabet ettiğini gördü. Hemen kafasını okun geldiği yöne doğru çevirdi ama kimseyi göremedi. Olduğu yerde yıkılan Adarmin yerde acıyla kıvranmaktaydı. Grup bir anda onun başına toplanmıştı, herkes yardım etmeye çalışıyordu.. ve Falcon.. Falcon en iyi dostunun; belki de ağabeyinin ölümünü çaresizlik ve şaşkınlık içerisinde seyrediyordu, öleceğini anladığında üzüntünün verdiği sakinlikle Adarmin'e yardımcı olmaya çalışan grup arkadaşlarına usulca "Onu bırakın!" dedi ve yerde sırt üstü yatmakta olan Adarmin'in kafasını bir yastık misali ensesinden kavrayarak biraz olsun rahat etmesini sağladı. Acılı yüz ifadesi ile Adarmin'in gözlerine bakarken "Çok üzgünüm dostum! Beni affet!" dedi. Gözleri yarı açık olan Adarmin de öleceğini artık iyi biliyordu ve kısık sesiyle "Sen bu mel-unların hakkından gelecek güce sahipsin. Bu yüzden mutlu ölüyorum, sağlıcakla kal!" derken zorla gülümsemekteydi ve önce dişlerini kaplayan kan daha sonra bir anda ağzından dışarı fırladı. Yarı açık olan gözleri artık yavaş yavaş kapanıyordu. Ã?nce beyni düşünceden daha sonrada bedeni ruhundan özgür kaldı Adarmin'in.. Kafası yavaşça Falcon'un ellerinden kayıp giderken ölümün beyaz belirtisi yüzünü sarmıştı. Falcon yere kapaklanmış, bir çocuk misali hüngür hüngür ağlamaktaydı..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira ne olduğunu anlamamıştı ve etrafı gözlemliyordu. Herhangi bir ipucu bir ayak izi bulmayı istiyordu. Oldukça kötüydü grubunşuanki psikolojisi bu yüzden mantıklı düşünmek zorundaydı. Özellikle Falcon çok kötü görünüyordu. Ona yardımcı olmalıydılar bunu atlattıktan sonra yapmalılardı ne yapacaklarsa. Özellikle bu halde yola devam edemezlerdi 1-2 gün konaklamaları gerekiyordu çünkü Falcon kendini toparlamalıydı. Bu acıyla yanlış birşey yapabilirdi ya da beklenmeyen bir saldır sırasında yaralanabilirdi. Hala dikkatli bir şekilde süzüyordu etrafını. Kafasını kaldırdı ağaçların dallarına bile baktı.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

karanlığın içinden birden bire birisi çıktı ne bir orc a ne de bir yaratığa benziyordu.Gruba yaklaştıkça kendisinin bir cüce olduğu bellii olmaya başladı...
No one hears him cry so he turns to evil...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Bu büyücü için derin bir hüzün hissetti Hobbit çok nadiren üzülür veya ağlardı ve o nadir günlerden biriydi bugün.Ama çabucak kendini toparladı ve çalıklıklardan kendilerine doğru gelen birşey gördü,Almira'nın kıyafetini çekiştirmeye başladı "Almira garip birşey bize doğru yaklaşıyor" Kaşlarını çatarak kendilerine doğru gelen siluete baktı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira'nın boş anına denk gelmişti ve ne olduğunu anlamadan önce küçük dostu hobbite daha sonra da onun baktığı yöne baktı. Karanlıktan birisi geliyordu. Yabancı biriydi ve tehlike arz edebilirdi. Biraz daha bekledi Almira ve yavaşça ilerledi. Artık yabancı oldukça yaklaşmıştı ve elf, buna daha fazla müsade edemezdi. Nişan alarak; "olduğun yerde kal kimsin ve burda ne arıyorsun" dedi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Acı.. Hüzün.. Adarmin'in ölümü tüm grubu üzüntüye boğmuştu ama bu üzüntüden en çok nasibini alan hiç şüphe yok ki Falcon'du. Yıllarca birlikte yaşadığı dostu ve ağabeyi Adarmin, gözlerinin önünde yok olmup gitmişti. Bu, Falcon için kalp yarasına bedeldi.

Elessar'ın yardımıyla doğruldu Falcon. Elleriyle gözyaşlarını silerken "Ona uygun bir uğurlama töreni yapmalıyım. Sizi, benimle birlikte onu yolcu etmek için kalmanızı isteyemem. Fakat bilmenizi isterim ki O, her zaman iyiye ve iyiliğe hizmet etti." diyordu. Arkadaşlarından kalıp Adarmin'i yolcu etmelerini bekleyip beklemeyeceklerinin cevabını beklerken, gözleri yaklaşmakta olan bir yabancıya ilişti.
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira yavaş yavaş toparlanan gruba baktı kımıldamadan sadece göz ucuyla. Tekrar baktı yabancıya, cevap vermiyordu. Sorusunu bu kez daha sert bir tavırla yöneltti. "Burda ne arıyorsun ve kimsin!?"
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Bir kadın için çok cesur sun leydim.Ben Glimbar warhmmer.Ve burada ne rıosunuz.Ben kendimi tanıttım sıra sizde dedi.Karanlıkların içinen çıktıktan sınra bu yabanıcının bir cüce olduğunu fark ettiler...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Cüceye aval aval baktı bir süre, en azından grup ta kendi boyuna yakın biri vardı bu düşünceyle sırıttı.Bir adım öne çıktı ve konuştu "Bende Rubby hardbottle biz ismini hatırlayamadığım bir köye gidiyoruz" Bi an aceleyle Falcon'a baktı acaba nereye gittiklerini söylemekle doğrumu yapmıştı?herneyse diye omuzsilkti söylemişti artık,hem bu cüceden ne gibi bir zarar gelebilirdiki.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Cüce önünde duran kendi boyundaki kadına baktı
-Memnun oldum.Sizin gibi bir grup böyle tehlikeli topraklarda ne işi var .Her halde yolunuzu kaybettiniz....
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira, Rubby'e biraz kızmıştı patavatsız olduğu için ama artık bir önemi yoktu. Elf, hala tetikteydi "Ben Almira" dedi yine istifini bozmayarak kesin ve net bir ses tonuyla. "Bizim bu topraklarda ne aradığımız seni çok mu ilgilendiriyor? Sen kim olursan ol şu an bizim için bir tehlikesin ve bundan emin olana kadar da öyle kalacaksın" dedi bir çırpıyla. Sonra dayanamayarak " Asıl sen ne arıyorsun? Madem bu kadar tehlikeli bu topraklar yalnız değilsindir herhalde?"
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

-Eğer kötülerin saflarındaysanız ozaman benden korkun.Değil iyilerin koruyucuysanız benim dostlarımsınız.Cüce her ihtimale karşı savaş baltasını elinde tuttu...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira biraz rahatlamıştı bu sözleri duyunca. Biraz gevşedi ama hala emin olamıyordu...tekrar "yalnız mısın" diye sordu...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

-Evet yalnızım sixde baya kalablıksınız.Bu arada o yerde yatan adma ne oldu size falanmı saldırdı.Yoksa o sizin grubunuzdanmıydı.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Cüce'nin bu sorusu üzerine "Evet.. O aramızdan biriydi ve benim en iyi arkadaşımdı." diyerek cevap verdi. Cümlelerini "Eğer yaratık avlamak işine gelirse ve yapacak başka işlerin yoksa aramıza katılabilirsin. Adım Falcon ve arkadaşlarımla birlikte Nuud'a gidiyoruz. Fakat öncelikle yapmam gereken önemli bir işim var" diyerek tamamladı.

Adarmin'in cansız bedenini kolları arasına alarak, yaşlı ağaçların arasından geçen yakınlardaki bir akarsuyun kenarına gitti. "Savaşçının yolculuğu bitmiyor sevgili dostum." derken Falcon'un gözünden son bir damla daha aktı ve cansız bedeni suya buraktı. "Seni böyle terkettiğimi düşünme.. Elbet bir gün.." derken sözler boğazında düğümlendi. Derin sularda Adarmin'in cesedi kaybolmuştu ve Falcon bunun üzerine arkadaşlarının yanına dönmeye karar verdi..
Only God can Judge me!
Post Reply