Yoksa sen de mi barbarsın
EN ii kit
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

- arsembelin
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

Ohannesburgenburgerarsembelin wrote:barbar kiti ravager bayağı bi güçlüdür. misal 9.level bir karakterim bir roundda 5d6+75 dmg vererek-20 falan atmadan ve sadece yumruklarıyla- bir oyunun bitmesine neden olmuştu. dm'ler bazen kızıyo böyle şeylere.
O ne olm 5d6+75 hasar nedir bunun dezavantajları (varsa)
Bu kit ile ilgili bir yazı var mı bildiğin?
eğer yakın dövüş değil de uzaktan savaşmayı tercih ediyorsanız arcane archer diyorum.Ulan adamın attığı ok kaçanı kovalıyo,köşeyi dönüyo,hatta level atlayınca binanın içine bile girio.Bi de rapid shot özelliği var ki hayvanın arka arkaya beş altı atış yapıo bir roundda.
Yani çık ağaca abicim bas oku kralıyım diyen fighter gelene kadar elek olur.Daha bir çok özelliğini de şimdi hatırlayamadım.
Yani çık ağaca abicim bas oku kralıyım diyen fighter gelene kadar elek olur.Daha bir çok özelliğini de şimdi hatırlayamadım.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Oynadığım karakter olmasından da ötürü, Kensai derim. Sword Sage rules.
Bir silahta geliştirin kendinizi, ardından biraz seviye atlayın, iki tane alın o silahtan elinize, dalın bakalım birine. Bir de kai yaptınız mı...
Long sword diyelim mesela, 1d8 ve 1d8, tabii çift kılıç kullanma konusunda da geliştireceksiniz elemanı, 8. level kensai'i +2 alıyor zaten tüm vuruşlara, birde Kai maksimum yaptı mı Kai süresince 10 damage veren iki kılıç kullanıyorsunuz, weapon focus olayını şusunu busunu da ekleyin, " Noluyo lan?!?! " gibi bir tepki vermeden önce pat pat indirirsiniz. Ha mutlaka hızınızı, insiyatifinizi kullanabilmeniz lazım, çünkü zırh taşıyamaması büyük bir dezavantaj, bu dezavantajı kapatmak için de "ilk önce ben vurucam, hede, hödö! " diye bayağı bir kasmak lazım olabiliyor.
Ben şahsen Kensai'yi "daha fazla ve kolay hasar veren, daha kolay hasar alan " olarak tanımlıyorum, ve bana kalırsa Kensai hızla yok edilmesi gereken hedefler için birebir. Hele bir de bir büyücü dostunuz üzerinize protection from normal missiles, protection from normal weapons tarzı büyüler yapmışsa, tadından yenmez Kensai.
Bir silahta geliştirin kendinizi, ardından biraz seviye atlayın, iki tane alın o silahtan elinize, dalın bakalım birine. Bir de kai yaptınız mı...
Long sword diyelim mesela, 1d8 ve 1d8, tabii çift kılıç kullanma konusunda da geliştireceksiniz elemanı, 8. level kensai'i +2 alıyor zaten tüm vuruşlara, birde Kai maksimum yaptı mı Kai süresince 10 damage veren iki kılıç kullanıyorsunuz, weapon focus olayını şusunu busunu da ekleyin, " Noluyo lan?!?! " gibi bir tepki vermeden önce pat pat indirirsiniz. Ha mutlaka hızınızı, insiyatifinizi kullanabilmeniz lazım, çünkü zırh taşıyamaması büyük bir dezavantaj, bu dezavantajı kapatmak için de "ilk önce ben vurucam, hede, hödö! " diye bayağı bir kasmak lazım olabiliyor.
Ben şahsen Kensai'yi "daha fazla ve kolay hasar veren, daha kolay hasar alan " olarak tanımlıyorum, ve bana kalırsa Kensai hızla yok edilmesi gereken hedefler için birebir. Hele bir de bir büyücü dostunuz üzerinize protection from normal missiles, protection from normal weapons tarzı büyüler yapmışsa, tadından yenmez Kensai.
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
winterwolf
- Kullanıcı

İlk defa benzer bir başlık da Azalin'den duymuş idim. Elflerin, Bladesinger diye bir prestige classları var. Benim acayip hoşuma gidiyor. Gerçi henüz 3rd edition için özelliklerine ulaşma fırsatım olmadı ama, 2nd için okuduğum kadarı çok güssel...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
- arsembelin
- Kullanıcı

ravager 2.nd editiondaki bir barbar kitidir. berserker'a benzer ama farklılıkları vardır. berserker gibi rage'e- özelliklerinin arttığı, dayanıklılığıyla ilgilli bir süre- girer. rage'e girdiği zaman bütün zarlarına +2 alır. ayrıca yumrukları kalıcı d6 hasar verir- normal karakterler geçici d3 verir-. ve ayrıca barbarian's handbook'daki proficiencyler sayesinde de artılar kazanarak böyle dmg'lara ulaşabilirsiniz. Zırh giyemez ama AC'ı level ile birlikte düştüğü için bu pek sıkıntı yaratmaz- 1.level bir ravager'ın rage' girdiği zamanki AC'ı 4 olur-. ayrıca ok gibi uzaktan kullanılan silahları kullanmaz-kullanamaz. bunun dışında da standart barbar avantaj ve dezavantajlarına sahiptir- zıplamak; Hit dice olarak d10 yerine d12 atmak; doğadan uzaklaştığı, medeni yerlerde bulunduğu zaman bir sürü penaltı almak vs vs.- barbarian's handbook'da ravager gibi bir sürü süper şaman ve savaşçı kiti vardır- plains rider, wizard slayer, seer, medicine man, islander gibi-. isteyen olursa haberim olsun yeter.
biz büyüdük ve kirlendi dünya...