G.O.R.A Filminden replikler
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Ahahah benim en sevdigim sahne Cem Yılmazın Lazerden Kaçıp Finish Him haraketini yapmasıydı.(şrak:)Bide Amerikan doları bu bunla sakız mı alıcam haaah ver bana şöle türk parası ahuauha diyaloguna bittim harbiden dünyaya bedeliz 
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
wicked_one
- Kullanıcı

ya aslında en baştaki muhabbette komikti...Yaşlı adam arabaya biner...Yolda giderlerken
Cem:Amca müzik koysam rahatsız olur musun?
Amca:Ne koyacan?Yabancı koyma,ben ne biliim belki küfür falan ediolardır anama...
Cem:Senin anan kaç yaşında?
Amca:90 falan vardır...
Cem:Tamam o zaman merak etme,bu grup yeni senin ananı tanıyo olamazlar...
insanların sinemadaki halini görmeniz lazımdı...herkes biyerleri dövüyordu...Bide yanımdaki herif kız arkadaşına paso filmle ilgili açıklama yapıyordu...Yanımda ayrı bir film konusu vardı sizin anlıcanız...
Cem:Amca müzik koysam rahatsız olur musun?
Amca:Ne koyacan?Yabancı koyma,ben ne biliim belki küfür falan ediolardır anama...
Cem:Senin anan kaç yaşında?
Amca:90 falan vardır...
Cem:Tamam o zaman merak etme,bu grup yeni senin ananı tanıyo olamazlar...
insanların sinemadaki halini görmeniz lazımdı...herkes biyerleri dövüyordu...Bide yanımdaki herif kız arkadaşına paso filmle ilgili açıklama yapıyordu...Yanımda ayrı bir film konusu vardı sizin anlıcanız...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
-
Logan
- Kullanıcı

valşa bende gitim süper ötesi ya ya cem yılmazın lazerden kurtulup havada ki harekti süper bide baştaki amca ile yaptıkları muhabet süper di ya
vala kız arkadaşım film bitiginde hala gülüyordu evine bıraktıgımdada gülüyordu blki hal gülüyordur
:melek
:melek
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
necroyunus
- Kullanıcı

bahsettiğiniz sahnelerin hepsi güzeldi hepsinde çok güldüm. ama özellikle bikaç sahne vardı gülmekten gözümü açamıyordum. ,
hani tam kızı öpecekken bob marley'in gaz kaçırmasının ardından ettikleri muhabbet bölümü vardıya.
-ben yapmadım
-kim yaptı o zaman robot mu yaptı
-belki gaz kaçırmaya programlıdır
bide matrix dalgası olan bir sahne daha vardı. Arif'e programla aikido falan yüklüyorlardıya.
-neler var
-karete, aikido....best of MFÃ?
-Karışık varmı
-Var
-tamam karışık koy
hani tam kızı öpecekken bob marley'in gaz kaçırmasının ardından ettikleri muhabbet bölümü vardıya.
-ben yapmadım
-kim yaptı o zaman robot mu yaptı
-belki gaz kaçırmaya programlıdır
bide matrix dalgası olan bir sahne daha vardı. Arif'e programla aikido falan yüklüyorlardıya.
-neler var
-karete, aikido....best of MFÃ?
-Karışık varmı
-Var
-tamam karışık koy
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="necroyunus"]Dünyalılardan [b][i][u]TİSKİNİYORUM![/u][/i][/b][/quote]
ne oldu yaoksa sen robotmusun
ne oldu yaoksa sen robotmusun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
necroyunus
- Kullanıcı