Gelinim olur musun? ...
tamam arkadaşlar şöyle diyelim. Bu programları zekileri izler kültür düzeyini ve zekayı geliştirir bu tür programlar. Herkes izlemelidir. Ayrıca önemli kabiliyetler kazandırır insana. Kültürel düzeyi daha yüksek seviyelere taşımasını da unutmamak gerek değil mi? Herkes izlemeli. İzlemeyenlere izletilmeli.
şimdi nasıl oldu. Arkadaşlar herkes oturup belgesel izlesin demiyoruz ama ben bu programların pek akılıca olduğunu düşünemiyorum. Uyutuyorz yahu. Eskiden ne yaparlarmış insanlar. SAnki hiç evde oturmaları gerekmezmiş gibi. İlla bi programın yararı olması gerekmez bunu da kabul ediyorum ama bunlar saçmalık.
şimdi nasıl oldu. Arkadaşlar herkes oturup belgesel izlesin demiyoruz ama ben bu programların pek akılıca olduğunu düşünemiyorum. Uyutuyorz yahu. Eskiden ne yaparlarmış insanlar. SAnki hiç evde oturmaları gerekmezmiş gibi. İlla bi programın yararı olması gerekmez bunu da kabul ediyorum ama bunlar saçmalık.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

ya 2 gün önce birinde izlemk zorunda kaldım 2 dk sını me 2 kişi sözleniyor annesimi artık kimse kimin annesi ise bagrıyor ''konuşma sus kap çeneni kapa çeneni' ' halbiki kimsse konuşmuyor
heheh
bide 2 aylık tanıdıgn kişiyle nasıl sözlenirsin ya ???
salak saçam şimid ayşe mehmetle cıkarsa fatmada osmana varırsa ayşecik kiminle gerdege girerer
hehe
bu arda benim dedim program ne baş büyücüm ???
heheh
bide 2 aylık tanıdıgn kişiyle nasıl sözlenirsin ya ???
salak saçam şimid ayşe mehmetle cıkarsa fatmada osmana varırsa ayşecik kiminle gerdege girerer
bu arda benim dedim program ne baş büyücüm ???
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

nihahah
onların hepsi ayrlı şeyler 1. si 2. her şeyi ayarlı onların
hiç merak etmeyin
hiç merak etmeyin
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ya babannem gece yarılarına kadar gözünü kırpmadan izliyor ve soruncada "Aslında ben böyle şeyler izlemem!" diyor. Televizyonu kapatmaya kalkıncada "Dur bari sonunu göriyim diyor. Birde durup durup bir Semra mı ne varmış onun yüzünden televizyona tükürüp duruyor. Ne zaman kurtulacağız bunlar gibi programlardan?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
- nonagam
- Kullanıcı

valla bi kaç bölüme şöyle bir baktım ( hepsini izlemeyi midem kaldırmadı ) .... gerizekalı olduğumu sanmıyorum ama bi halt annamadım.... biri bana programın formulunu anlatabilir mi??? belki de ilgisiz olduğumdandır ama annamadım işte..... yahu biri biriyle evleniyor,,,, diğeri bağırıp çağırıyor.... iyi hoş ta gelen oylar neye yarıyor.....
kanald' de tekrar başladıya.... geçen gün ilk bölümünü izledim ( bu tip şeylerin ilk bölümlerinin kaçırmamaya çalışırım , ama hepsini yine midem kaldırmadı , yok gülmekten ).... biri aradı "aha bu benim favori annem" dedi.... favori anne , ne demekse.... sunucu da şimdiden favorisini seçtiği için teşekkür etti.... ne diyim.....
kanald' de tekrar başladıya.... geçen gün ilk bölümünü izledim ( bu tip şeylerin ilk bölümlerinin kaçırmamaya çalışırım , ama hepsini yine midem kaldırmadı , yok gülmekten ).... biri aradı "aha bu benim favori annem" dedi.... favori anne , ne demekse.... sunucu da şimdiden favorisini seçtiği için teşekkür etti.... ne diyim.....