---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

eee benimki nası he heee
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
keskin hatlara sahip bu avatar dan etrafa bir korku ve çirkinlik yay1l1yor esetetik doktoru tan1yorum numaras1n1 vereyim istersen [/img]necroyunus wrote:Benim ki nasıl yahu?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

ciddi anlamda bi kaç ışıktan başka bir şey gözükmüyor kusura bakma yorum yapamam eğer yaparsam uygun olmassylvos wrote:benimkini eleştir bide bakalım
![]()
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
green_eye_of_devil wrote:Eee findor bu beyenirsin işallah senin için değiştirdim büyücülerler benziyomu tam olarak?[/list]
hım avatarın kalem le çizimi gerçekten çom iyi kullanılmış kaptım yani
bu avatar hoşuma gitti benim masaüstündeki sorcerer karakterime benziyor iyidir severim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
hım odaklandım resme iyi bir savaşçı kılıçları elan parlak parlak iyi bakıyorkendine ama çok artis bece bu kadar artisliğe gerk yok gidip ejderha kesicek halin yoktwi wrote:Tekrar yorum istiyorum. Ama bu sefer resme odaklan
Arka arkaya atılan mesajlarınız birleştirilmiştir // Moderatör
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
calis wrote:Findor bi benim avatarı da eleştir bakem
ohooo hoca calis bu işi ciddi anlamda kavradın sen avatarın harbi çok sağlam yorum bence gereksiz olur
ama şunu söyleyeyim karanlığın komutanı olarak sana yakışmıyor
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
pardon hata olmuş eski avatarın bir barbardı kusura bakmaChug_Luck wrote:bende istiyom bi daha
valla bir tank ı andırıyorsun duruşunla adeta player hand book tan alınmış bir görüntü bir cüce fıghter bence güzel bir avatar ama daha orjinal bir şey bulabilirsin bence
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Komutan dostum....Squan wrote:bari bir dost olarak benimde yap...
avatarın gerçekten site sıralamasında ağırlığı ve saygı değerliği ile yer edinen bir avatar olarak geçicektir frp world tarihine değerini bil zaten biliyor ve çok iyi kullanıyorsun helal olsun devam et
Mesajınız birleştirilmiştir // Moderatör
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Eveeet arkadaşlar hep o mu bizi tahlil edecek,biraz da biz onu tahlil edelim.

Evet..şimdi iyice odaklanıyoruz resme.Ã?n planda giyecek eşyası olmadığı için eski çarşafını başına geçiren birini görüyoruz.Yırtık pırtık eski püskü birşey.Birde diğer dikkatimizi çeken kızılcık dalından bozma bir asa.şimdi onu bunu bırakalımda resimdeki renksizliğe bakalım.Bu günlerde findorun içi pek bi sıkkın.Arkasında bi deri bir kemik kalmış saz arkadaşlarıyla dertleşip içini boşaltıyor.Ama şimdi ise ileride sevgilisini görmüş gibi oraya bakıyor.Garip bir avatar yani.
Evet..şimdi iyice odaklanıyoruz resme.Ã?n planda giyecek eşyası olmadığı için eski çarşafını başına geçiren birini görüyoruz.Yırtık pırtık eski püskü birşey.Birde diğer dikkatimizi çeken kızılcık dalından bozma bir asa.şimdi onu bunu bırakalımda resimdeki renksizliğe bakalım.Bu günlerde findorun içi pek bi sıkkın.Arkasında bi deri bir kemik kalmış saz arkadaşlarıyla dertleşip içini boşaltıyor.Ama şimdi ise ileride sevgilisini görmüş gibi oraya bakıyor.Garip bir avatar yani.
Jacta alea est.