Savaşçının tercihi (Bütün fighterlara sesle

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Fighter denildimi aklıma kılıçlar gelir ,bu arada kılıç kullanan bi cüce varmıdır merak ettim :)
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Kılıç kullanan cüce ben bilmiyorum ama Gimli'ye versen kesin kullanır :D Gimli'yi bilen bilir :)
Only God can Judge me!
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Hobbit'te Dain cücelerini kullandığı söylenir. Baltalarının yanı sıra üzerlerinde ikişer tane de kalın, kısa kılıç taşırlar.
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Bir monk olarak tabiki yumruklar derim :)
Ama saf bir fighter için "KILINC"
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben bu ankete oy vermedim çünkü şıklar yetersiz kalmış...Ya bence kullanacağım silah yerine göre değişir ve tabii zamanına göre de...Gürzü her yerde kullanamazsın ki! Tamam kılıç belki her yere uygun olabilir ama onun da yetersiz kaldığı durumlar olabilir. Bunların arasından illa seçmek zorunda olduğum bir silah olsaydı onu da kılıç olarak kullanırdım.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

hoca morningstar vaz geçmem abicim :D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

Bir barbarın baltadan baska dostu yoktur diyorum
for !_FRP_!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

EnialiS wrote:Bir barbarın baltadan baska dostu yoktur diyorum
Neden? Ben barbarım ve dostum kılıç..
Only God can Judge me!
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Kılıç son derece iyidir bir fighter için ama dwarf\fightersam bana göre en iyi silah baltadır :D :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Bir paladin olarak kılıçtan şaşmam ben.Ayrıca bence de bir fighter için en iyi silah kılıçtır.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir paladin olarak en iiiyiy sihal uzun ve kalın olan kılıçtı süper abi her ihtimale karşı arkanda kısa bir kılıçta olacak :D tabi.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

logan wrote:bir paladin olarak en iiiyiy sihal uzun ve kalın olan kılıçtı süper abi her ihtimale karşı arkanda kısa bir kılıçta olacak :D tabi.....
abi kalin uzun kilic o oynadiginiz ateri oyunundan etkilenerek sölediin bisey mi :D:D::D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Banada Fighter dendimi şöle güzel kılıclar aklıma gelio:)
No one hears him cry so he turns to evil...
AKPARS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AKPARS »

onurlu bir savaşcının kendisi gibi onurlu bir kılıç ı olması gerektiğine inanıyorum hayatı son bulduğunda yine beraber olucakları bir kılıç.
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

LourdesTr wrote:Kişi öküz gibi güçlü bir fightersa iş zorlanmaz ama elemanımız biraz daha zarifimsi bir şeyse... yani misal Drizzt gibi bir elemansa ve çok güçlü değilse, o zaman sırığın tutulacak kısımlarını ince yaparsınız, uç kısımlarını da sabah yıldızı tarzı yaparsınız.
Yani kast ettiğim şu, sabah yıldızlarını tamamen demirden yapın, sap kısımlarını inceltip uzatın ve birbirine ekleyin. Böylece daha hafif ve daha etkili bir silah yapabilirsiniz.

Eğer riske girmek istiyorsanız tahta da yapabilirsiniz sap kısmını, ama bu, düşmanınızın kılıcıyla sırığı ortadan ikiye bölmesiyle sonuçlanabilir.

Bir başka parlak fikirse sırığın içini tahta yapıp dışını demirle kaplamaktır. Böylece hem darbelere dayanıklı olacak, hemde hafif olacaktır. Bu son derece güzel bir yöntemdir ama demir kısmın kaplama olmasından dolayı sadece kılıç tarzı silahlara dayanır, hızlı savurulan bir balta sırığı çat diye kırabilir.

Ama gözünüzde büyütmeyin, tamamı demir olsa bile bu silah bir çift elli kılıçtan daha ağır değildir. Hatta eğer gümüşten olursa çok iyi olur, alman gümüşü gibi hafif gümüş daha iyi olur. Böylece hem sert hem de hafif bir silahınız olur. Ama yine de dışını çelik veya demir kaplamak daha akıllıca diye düşünüyorum.
Gümüş bir silah çabuk erir bir fireball yediniz mesela büyük ihtimalle silaha çok zarar verir...
Locked