Sitede Sorcerer oynatanlar
-
findor
- Kullanıcı

Sitede Sorcerer oynatanlar
Arkadaşlar bugüne kadar bana denk gelmedi yada görmedim ben neden sorcerer oynatan yok çok zevkli bir sınıftır kendileri ben yakında oynatmaya başlayabilirim eğer olmassa yinede oynatanları görmek isterim
bir sorcerer ın karakter kağıdını göndericem buraya görün bi bakın level 3 te bile nasıl tipler oluyorlar
sorcerer ler büyü kullanıcılarıdır ama onlar wizard lar gibi zekaları ile değil karizma ve büyüleri ile hayatta kalırlar
çok zevkli olmalarının yanında bu aslında biraz daha player e bağlıdır
başlarsa biraz sıkıntı yaşanabiliyor ama sonraki levellerde sorun olmuyor.
bu arada zaten sitemizde karakterler direk 7 level başladığı için hiç sorun olmayacaktır.
karakter kağıdını yakında göndericem..
Ã?ağrı Paçin
bir sorcerer ın karakter kağıdını göndericem buraya görün bi bakın level 3 te bile nasıl tipler oluyorlar
sorcerer ler büyü kullanıcılarıdır ama onlar wizard lar gibi zekaları ile değil karizma ve büyüleri ile hayatta kalırlar
çok zevkli olmalarının yanında bu aslında biraz daha player e bağlıdır
başlarsa biraz sıkıntı yaşanabiliyor ama sonraki levellerde sorun olmuyor.
bu arada zaten sitemizde karakterler direk 7 level başladığı için hiç sorun olmayacaktır.
karakter kağıdını yakında göndericem..
Ã?ağrı Paçin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Fallen
- Seçilmiş Savaşçı
Sorcerer RP'si yapmak kolay değildir, çünkü bu kişiler büyünün gizemini yıllar süren zor çalışmalarla değil, içlerinde hissettikleri güçle çözerler, bu sebeple diğer büyücüler gibi zeki olmaları gerekmez, onların büyü gücü farklı temellere dayanır, bu kendini ne kadar iyi ifade ettikleri ile ölçülür (yani haliyle bu stadlardan CHR ile bağlantılı) kendilerini ifade biçimleride farklı olabilir, şarkı söylemek, Dans etmek, şiir okumak vs. vs....
Eh Findor baştada dediğim gibi Sorcerer RP'si yapmak kolay değildir, ama yaparım diyorsan kolay gelsin derim bende
Eh Findor baştada dediğim gibi Sorcerer RP'si yapmak kolay değildir, ama yaparım diyorsan kolay gelsin derim bende
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
findor
- Kullanıcı

eheh şimdi abicim şöylebir durum var sorcerer larda
nasıl bir sorcerer oynatmak istiyorsun olay ona bakar
misal benim masaüstü karakterim böle dengesiz
zevkine düşkün paşa keyfi süren karizması ile birçok
kapalı kapıyı açan ve biro kadar da çılgın..
misal örnek vereyim normalde 3 level bir sorcerer
bir combat anında arka saflarda yer alır ama ben
oynatıncaolay o olmuyor birhan kavgasında masanın üstünden
tayfaların üstüne atlamıştım tek başıma 5 kişiye
birde han a birbüyücü girmişti biriyle savaşıyordu
adam siyah full plate giymiş bir herif bize
büyücünün nereye gittiğini sordu bende bilmem felan dedi
tabi o arada büyüme başladım bile shield yapıyordum
adam konuştu felan artislik yaptı
ben nah çektim alttan elleri ile boğazımdan tuttu havaya kaldırdı
bende kafasına vurdum dkkatini dağıttım diğerleri öldürdü
level 9 savaşçı çıktı....
herşeysizin elinizde
nasıl bir sorcerer oynatmak istiyorsun olay ona bakar
misal benim masaüstü karakterim böle dengesiz
zevkine düşkün paşa keyfi süren karizması ile birçok
kapalı kapıyı açan ve biro kadar da çılgın..
misal örnek vereyim normalde 3 level bir sorcerer
bir combat anında arka saflarda yer alır ama ben
oynatıncaolay o olmuyor birhan kavgasında masanın üstünden
tayfaların üstüne atlamıştım tek başıma 5 kişiye
birde han a birbüyücü girmişti biriyle savaşıyordu
adam siyah full plate giymiş bir herif bize
büyücünün nereye gittiğini sordu bende bilmem felan dedi
tabi o arada büyüme başladım bile shield yapıyordum
adam konuştu felan artislik yaptı
ben nah çektim alttan elleri ile boğazımdan tuttu havaya kaldırdı
bende kafasına vurdum dkkatini dağıttım diğerleri öldürdü
level 9 savaşçı çıktı....
herşeysizin elinizde
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
mightywolf
- Kullanıcı

Ã?ncelikle Sorcerer Nedemek? sorusunu sorman gerekirdi heralde arkadasım. Sorcerer dedigin lay lay lom yapıp lay lay lom adam oldure bilecek bir karakter degil. olamazda . Sorcerer Thlyrotel'ın da dedigi gibi , buyulerini beynini kullanarak yapan, ve karsı tarafın beynine hukmeden kisilerdir.
Mesela, bakıslarıyla bile karsısındakini hipnotize eden, ancak ona zarar veremiyen kisilerdir.
Ve tabiki RP'si en zor class lardan biridir. Gerci yapan yapar. O ayrı ama bir sorcerer oncelikle gizemli ve dıs dunya ile bagları olmayandır. Duymak istedigini senin zihninden duyar zaten , konusma geregi duymaz.

Mesela, bakıslarıyla bile karsısındakini hipnotize eden, ancak ona zarar veremiyen kisilerdir.
Ve tabiki RP'si en zor class lardan biridir. Gerci yapan yapar. O ayrı ama bir sorcerer oncelikle gizemli ve dıs dunya ile bagları olmayandır. Duymak istedigini senin zihninden duyar zaten , konusma geregi duymaz.
-
Fallen
- Seçilmiş Savaşçı
Sanırım bu konuda bir yanlışın var Mightywolf, senin bahsettiğin karakterler Psion olarak geçiyor, Sorcerer'larda bir bakıma büyücüdür, ama büyü yapma şekilleri farklıdır, örnek;
bir büyücü büyüyü, daha önceden çalıştığı ve ezberlediği büyü sözleriyle ve çeşitli büyü bileşenleriyle yapar, bu hem zor bir çalışma, hemde zeka gerektiren bir iştir..
Sorcerer'lar ise büyüyü tümüyle kendi içlerinde hissederler, bu bir tür iç disiplin saglama durumudur.. bunu sağladıktan sonra kişi kendini bir şekilde ifade eder, daha öncede dediğim gibi bu dans etmek, şarkı söylemek gibi şeyler olabilir.. yani bir Sorcerer büyüsünü şarkı söyleyerek yada dans ederek yapar.. bunun türevleride bu olayda aktiftir
Psionlar ise zihin gücünü kullanan kimselerdir.. Psion olayı tümüyle ayrı bişeydir.. hatta sırf Psionları anlatan ayrı bir kitap vardır..
bir büyücü büyüyü, daha önceden çalıştığı ve ezberlediği büyü sözleriyle ve çeşitli büyü bileşenleriyle yapar, bu hem zor bir çalışma, hemde zeka gerektiren bir iştir..
Sorcerer'lar ise büyüyü tümüyle kendi içlerinde hissederler, bu bir tür iç disiplin saglama durumudur.. bunu sağladıktan sonra kişi kendini bir şekilde ifade eder, daha öncede dediğim gibi bu dans etmek, şarkı söylemek gibi şeyler olabilir.. yani bir Sorcerer büyüsünü şarkı söyleyerek yada dans ederek yapar.. bunun türevleride bu olayda aktiftir
Psionlar ise zihin gücünü kullanan kimselerdir.. Psion olayı tümüyle ayrı bişeydir.. hatta sırf Psionları anlatan ayrı bir kitap vardır..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
findor
- Kullanıcı

şimdi hocam sorcerer lar büyüyü hayatta kalmak için kullanırlar senin dediğin kısmen wizard lara giriyor zekalarını büyleri ile birleştirip yaşamak
sorcerer tabikide lay lay lom yapan adam değildir ama benim geçmişim ona göre yazıldı öyle oynatıyorum çokta zevkli oluyor oynatması zor bir sınıf evet ama beceriyorum gibi...
sorcerer tabikide lay lay lom yapan adam değildir ama benim geçmişim ona göre yazıldı öyle oynatıyorum çokta zevkli oluyor oynatması zor bir sınıf evet ama beceriyorum gibi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Dareth
- Başbüyücü
Sorcerer'ların başlıca niteliği gizemdir.
Bu gerek yerleşmiş fantezi kültüründe gerekse karakterin mantığında böyledir.
Bu nedenle sorcerer bir arayış karakteridir. Renkli bir sorcerer karakter yabancı olduğu bir dünyada kendisi için bir şeyler arayan bir karakterdir.
Ã?oğu sorcererın kökeninde yarı tanrılar , ejderler , iblisler , elementaller , ve benzeri outsiderlar vardır. Bu da sorcererların davranışlarının tam anlamıyla humanoid kalıplarına uyamayacağı anlamına gelir.
Bir yarı-elf ya da bir yarı-ork aşağı yukarı aynı mantıkla yaşar , benzer seçimler yapar (alignment ayrımı dışında). Ama iş bir sorcererı oynamaya gelince humanoid düşünemezsiniz. Sorcererı sorcerer yapan "yabancı" olmasıdır.
İşte bence sorcerer karakter oynamanın asıl zorluğu buradadır. Doğru , kurallar dahilinde iyice yüksek seviyelere gelene kadar pek çok sıkıntı yaşanabilir. Ama asıl sıkıntı bir sorcerer gibi davranamamaktır.
Bir sorcerer neden bar kavgasına katılır? Sadece chaotic olduğu için mi?
Bu sorcerer için bir sebep olamaz bence.
Tabi ki herkes kendi karakterinin sahibidir.
Ama "rol"e gösterilecek özen ortak zevkin garantisidir.
Son olarak , evet sorcerer gerek kurallar gerekse canlandırma bakımından zor bir karakterdir. Ama zaten RP'nin zevki zorlukları aşmak değil mi?
Bu gerek yerleşmiş fantezi kültüründe gerekse karakterin mantığında böyledir.
Bu nedenle sorcerer bir arayış karakteridir. Renkli bir sorcerer karakter yabancı olduğu bir dünyada kendisi için bir şeyler arayan bir karakterdir.
Ã?oğu sorcererın kökeninde yarı tanrılar , ejderler , iblisler , elementaller , ve benzeri outsiderlar vardır. Bu da sorcererların davranışlarının tam anlamıyla humanoid kalıplarına uyamayacağı anlamına gelir.
Bir yarı-elf ya da bir yarı-ork aşağı yukarı aynı mantıkla yaşar , benzer seçimler yapar (alignment ayrımı dışında). Ama iş bir sorcererı oynamaya gelince humanoid düşünemezsiniz. Sorcererı sorcerer yapan "yabancı" olmasıdır.
İşte bence sorcerer karakter oynamanın asıl zorluğu buradadır. Doğru , kurallar dahilinde iyice yüksek seviyelere gelene kadar pek çok sıkıntı yaşanabilir. Ama asıl sıkıntı bir sorcerer gibi davranamamaktır.
Bir sorcerer neden bar kavgasına katılır? Sadece chaotic olduğu için mi?
Bu sorcerer için bir sebep olamaz bence.
Tabi ki herkes kendi karakterinin sahibidir.
Ama "rol"e gösterilecek özen ortak zevkin garantisidir.
Son olarak , evet sorcerer gerek kurallar gerekse canlandırma bakımından zor bir karakterdir. Ama zaten RP'nin zevki zorlukları aşmak değil mi?
lil'grin'brin'
-
mightywolf
- Kullanıcı

Sorcerer D&D deki versiyonu oylemi bilmiyorum, ancak oynadıgım oyunlardan tutun ve okudugum kitaplardan, Sorcerer ların istedilermi her seyi yapmaları mumkun olarak biliyorum. Ozellikle akla hukmeden butun buyulerde SUPER ustalardır. Dediginiz dogru , icinden gelen buyuyu yapar, hatta soyle soyleyim.. " birini gostererek - YAN " demesi o adamın cayır cayır yanmasına sebep ola bilir.. Ben Sorcerer'ı boyle biliyorum.
Buyuzden de Sorcererlar oynanması en zor RP dir, savasci gibi saldırdım hayt huyt sansınız yok, kendinizi oldurmeden buyu yapmayı ogrenmelisiniz.
Herneyse, I love NBA.......
Buyuzden de Sorcererlar oynanması en zor RP dir, savasci gibi saldırdım hayt huyt sansınız yok, kendinizi oldurmeden buyu yapmayı ogrenmelisiniz.
Herneyse, I love NBA.......
-
findor
- Kullanıcı

şimdi arkadaşım sorcerer ler senin dediğin gibi clas lar değillerdir öle yan demesiyle kimse yanmaz bu onun içindeki gücü ne kadar kullanabildiğine bağlıdır veya içinde güç olup olmamasına
misal kimi sorcerer lar vardır benim gibi kökeninden bir güç almazlar sadece bildiğini yapar ve kendini geliştirmeye çalışır
ama daren inde dediği gibi kimi sorcerer ların kim bizim oyuncu tayfamızda 2 sorcerer ız diğer arkadaşım dediğim gibi kimilerini kökeni çeşitli iblis yaratık ejderha vb gibi şeylerden gelir
bizim arkadaşımız ise kökeni cin soyundan geliyor ateşe karşı özel yetenekleri var ama kullanamıyor öğrenmesi için doğduğu yer olan calimsan a gidip sorcere akademisindeki sınavı geçip bu bir ölüm sınavıdır onu geçip gücünü kavraması gerekip kullanmayı öğrenmek durumunda bu da kolay bir şey değildir
sorcerer lar savaşçı değiller arkadaşlar onlar büyüleri ile hayatta kalmayı kavramak durumundalar
kitaplardaki sorcerer lar abartılmış başka bir örnek gerekirse bir elf okçu düşünün o zaman bütün elf okçular orta dünyadaki legolas gibi olurlar yada bütün savaşçılar aragorn kesilirler bu tarz kitap abartılarını oyunlarda maalesef yapamıyorsunuz...
misal kimi sorcerer lar vardır benim gibi kökeninden bir güç almazlar sadece bildiğini yapar ve kendini geliştirmeye çalışır
ama daren inde dediği gibi kimi sorcerer ların kim bizim oyuncu tayfamızda 2 sorcerer ız diğer arkadaşım dediğim gibi kimilerini kökeni çeşitli iblis yaratık ejderha vb gibi şeylerden gelir
bizim arkadaşımız ise kökeni cin soyundan geliyor ateşe karşı özel yetenekleri var ama kullanamıyor öğrenmesi için doğduğu yer olan calimsan a gidip sorcere akademisindeki sınavı geçip bu bir ölüm sınavıdır onu geçip gücünü kavraması gerekip kullanmayı öğrenmek durumunda bu da kolay bir şey değildir
sorcerer lar savaşçı değiller arkadaşlar onlar büyüleri ile hayatta kalmayı kavramak durumundalar
kitaplardaki sorcerer lar abartılmış başka bir örnek gerekirse bir elf okçu düşünün o zaman bütün elf okçular orta dünyadaki legolas gibi olurlar yada bütün savaşçılar aragorn kesilirler bu tarz kitap abartılarını oyunlarda maalesef yapamıyorsunuz...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Dareth
- Başbüyücü
Findor iyi bir noktaya değinmiş.
Sorcererların büyü gücü eğitimle , öz disiplinle gelişir. Ve büyülerini kullanabilmek için bu büyüleri belli ritüellere (hareketlere , şarkı söylemeye , şiir okumaya , veya herhangi bir çeşit fiziksel veya düşünsel eyleme) bağlamaları gerekir. Bağlamaları da yetmez , bunun talimini yaparak geliştirmeleri gerekir. Ã?rnek verecek olursa Magic Missile büyüsünü yeni öğrenmiş (yani Magic Missile kullanmanın yöntemini yeni bulmuş) bir sorcerer en fazla iki magic missile atabilir ve güçleri sınırlı olur. Ama bunu kullanmaya devam edip geliştirdikçe (oyun düzeni içinde seviye kazandıkça) Magic Missile büyüsünü daha iyi kullanmaya başlar.
Sorcererların büyü gücünü Jediların meşhur"Güç"üne benzetebiliriz. Yetenekleri , güçleri vardır , ama bunları kullanabilmek için ciddi ve disiplinli eğitimlerden geçmeleri gerekir.
Bu yüzden öyle adama bakıp "Yan" demekle büyü yapamazlar. Zaten böyle bir şey saçma olurdu. Ã?ünkü henüz nasıl kontrol edeceğini bilmeden ateş yaratmaya çalışan sorcerer ateş yaratabilse bile bunu kontrol edemeyeceğinden bizzat kendisi de kompakt grill ızgara olabilir
Son olarak büyü zaten gerçekliğin kontrollü olarak çarpıtılmasıdır (gerçi bu biraz tartışmalı bir konudur , ama pek çok realmde büyünün başlıca tarifi budur). Buna göre bir noktadan sonra yeteneklerini dikkatini yoğunlaştırdığı noktada ateş yaratabilecek noktaya kadar geliştirince "Yan" deme olayına girebilir. Ama bu çoğu oyun için pratik bir karakter sayılmaz. Ã?ünkü böyle bir karakter uç noktada bir power-play karakter olur , ve power-play karakterlerle dolu bir oyunda bile oyunun tadını kaçırmaya yeter.
Sonuçta , kafamızı çok yormamak lazım. RP dünyasının 30 yıldır içinde olan , ve hatta RP'yi başlatmış insanların deneyimlerine dayanan sistemlerde bir hikmet var olsa gerek. Özgül karakterler hoş olsa da , çoğu zaman kurallara bağlı kalmakta da fayda vardır.
Sorcererların büyü gücü eğitimle , öz disiplinle gelişir. Ve büyülerini kullanabilmek için bu büyüleri belli ritüellere (hareketlere , şarkı söylemeye , şiir okumaya , veya herhangi bir çeşit fiziksel veya düşünsel eyleme) bağlamaları gerekir. Bağlamaları da yetmez , bunun talimini yaparak geliştirmeleri gerekir. Ã?rnek verecek olursa Magic Missile büyüsünü yeni öğrenmiş (yani Magic Missile kullanmanın yöntemini yeni bulmuş) bir sorcerer en fazla iki magic missile atabilir ve güçleri sınırlı olur. Ama bunu kullanmaya devam edip geliştirdikçe (oyun düzeni içinde seviye kazandıkça) Magic Missile büyüsünü daha iyi kullanmaya başlar.
Sorcererların büyü gücünü Jediların meşhur"Güç"üne benzetebiliriz. Yetenekleri , güçleri vardır , ama bunları kullanabilmek için ciddi ve disiplinli eğitimlerden geçmeleri gerekir.
Bu yüzden öyle adama bakıp "Yan" demekle büyü yapamazlar. Zaten böyle bir şey saçma olurdu. Ã?ünkü henüz nasıl kontrol edeceğini bilmeden ateş yaratmaya çalışan sorcerer ateş yaratabilse bile bunu kontrol edemeyeceğinden bizzat kendisi de kompakt grill ızgara olabilir
Son olarak büyü zaten gerçekliğin kontrollü olarak çarpıtılmasıdır (gerçi bu biraz tartışmalı bir konudur , ama pek çok realmde büyünün başlıca tarifi budur). Buna göre bir noktadan sonra yeteneklerini dikkatini yoğunlaştırdığı noktada ateş yaratabilecek noktaya kadar geliştirince "Yan" deme olayına girebilir. Ama bu çoğu oyun için pratik bir karakter sayılmaz. Ã?ünkü böyle bir karakter uç noktada bir power-play karakter olur , ve power-play karakterlerle dolu bir oyunda bile oyunun tadını kaçırmaya yeter.
Sonuçta , kafamızı çok yormamak lazım. RP dünyasının 30 yıldır içinde olan , ve hatta RP'yi başlatmış insanların deneyimlerine dayanan sistemlerde bir hikmet var olsa gerek. Özgül karakterler hoş olsa da , çoğu zaman kurallara bağlı kalmakta da fayda vardır.
lil'grin'brin'
-
winterwolf
- Kullanıcı

Abi bu dediğin Belgaraid serisinin geçtiğ dünyaya has bir özellik (adını şu an için anımsamayadım.) ve David Eddings'in seçimi. D&D ve daha bir çok sistem ve dünyada sihirbazlar tamamen farklı...mightywolf wrote:Dediginiz dogru , icinden gelen buyuyu yapar, hatta soyle soyleyim.. " birini gostererek - YAN " demesi o adamın cayır cayır yanmasına sebep ola bilir.. Ben Sorcerer'ı boyle biliyorum.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
-
findor
- Kullanıcı

şimdi level atladıkça artar tabikide olaylaraambirde şey varDareth wrote:Findor iyi bir noktaya değinmiş.
misal level 3 bir sorcerer makine takılmış gibi magic missile atabiliyor arka arkaya yada bi elinden 2 taneden atailiyor...
çeşitli feat leri aldıkça ses dans gürültü el kol haraketi yapmasınada gerek kalmaycaktır misal ben
silent sipell die bi fat var alıyosun büyü sözü felan gerekmiyor
shcoking graps ( 1d8+3 ) ı masanın altında yada arkda hazırlıyorsun sora basıyorsun adamın beynine
Jedi Knıght ların olayı çok farklı sakın karşılaştırmaya girmeyelim bence içinden çıkazsınız...
çok zevkli bir class tır bence sorcerer ama belirtmek isterim dünkü oyunda sorcerer karakterim bir kazaya kurbn gitti ve öldü maalesef...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Sorcerer konu itibariyle içeriğini tanımladıktan sonra 'gizemli'olduktan sonra onu kendine göre tasarılamak ve yönelime uydurmak oyuncuya kalmıştır sonuçta.İçinde akan kan onu örneğin çok ateşli ve hırslı yapabilir.Olayları duygularıyla ve kanıyla algılar.Psionic farklı da olsa ikisininde ortak yönleri olabileceğinden sanırım karışıyor bu.Ã?ünkü hisli olmak başlıbaşına birşeydir ve karakterde varoldukça kavranışı fevkalede bir kaos olur.Olayları diğer karakterlerden çok daha farklı algılarsın mesela.Zaten önemli olan 'farklı'düşüncelerin ne kadar herşeyi etkilediği ve kimsenin içinde bulunandan dolayı aynı davranışa tabi tutulamayacağıdır.Her karakterde olan şeylerdir zaten bunlar.Tanrılar da buna örnek verilebilir kaos tanrısının dürtüleri onu devamlı birşeyleri yoketmeyi iter ve ilim tanrısı dünyayı önce bomboş bir tahta bizide bu büyük kitaba eklenecek bölümler olarak görür.Bence sınıfdan dolayı karakteri bir düşünceyi benimsediği için hep aynı düz mantıkla düşünmesi olanaksızdır.Bu yüzden herşeyde olduğu gibi sorcerer yaşadığı olaylara göre farklı davranışklar sergiler ama birtakım küçük farklılıklar onu tüm sorcererlardan farklı yapabilir.Bu ve bunun benzeri sebeplerden dolayı magic missile i sorcerer ın ne kadar çok yaptığı hiç mi hiç umurumda değildir.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
yeminer
- Kullanıcı

büyücüler ve sihirbazlar... ikisi de aynı büyüyü yapar.. yani yaptıkları büyüde fark yoktur.. aynı seviyede aynı büyüleri aynı hızla yaparlar ikisi de istediği zaman feat alabilir ve bu feet lerde de aynı şartlarda alır.. sihirbaz da büyücü de magic missle ı aynı şekilde atar...
Teknik olarak farkları büyücülerin scroll lar yoluyla büyü öğrenebilirken sihirbazın öğrenememesi buna karşın sorcerer ın günlük büyü adedinin daha fazla olmasıdır. Haa derseniz gizelidir vs vs... şu bariz farkı unutmayın. büyücüler zeki sihirbazlar karizmatiktir... normal hayatta bu ikisi arasında ne tür farklar oluşabilirse aynı farklar rp de de oluşabilir. Ã?rneğin siyasi bir lider daha çok sihirbaza prof birisi ise büyücüye benzer ama tabiki farklı versiyonlar türetilebilir.. aptal ve karizmatik bilim adamı ve zeki itic siyasetçi yok mu? var..
Teknik olarak farkları büyücülerin scroll lar yoluyla büyü öğrenebilirken sihirbazın öğrenememesi buna karşın sorcerer ın günlük büyü adedinin daha fazla olmasıdır. Haa derseniz gizelidir vs vs... şu bariz farkı unutmayın. büyücüler zeki sihirbazlar karizmatiktir... normal hayatta bu ikisi arasında ne tür farklar oluşabilirse aynı farklar rp de de oluşabilir. Ã?rneğin siyasi bir lider daha çok sihirbaza prof birisi ise büyücüye benzer ama tabiki farklı versiyonlar türetilebilir.. aptal ve karizmatik bilim adamı ve zeki itic siyasetçi yok mu? var..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k