PALADIN ROLE PLAY

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Eldarin

Post by Eldarin »

burock a katılıyorum.paladin gücü iyilikten alıyor ama iyilik kimdir ya da needir ki ona lay on hands vs versin?
ayrıca divine olayı da paladin in gücü tanrısından aldığının başka bir kanıtı sayılabilir.hiç bana PHB ya da başka kural kitaplarında yazanları okumayın.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

tamam abicim senin benim yaşıma kadar frp ile ilgilendini örendim dogrusundur büyümsün
saygı duyarım ama benim dediklerimden birinin dogru oldunu duydugun zaman şasırma haaaaa logan demişti de okey abicim :D
saygılar sevgiler
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

güzel kardeşim, bunun yaşlan başlan ne ilgisi var allahaşkına? Benim de forumda insannarı yannış bilgilendirecek şekilde msjlar yazdıım oldu. Soona nooldu? Doorusunu bilenner attı bi msj, ööle diil bööledir diye. Peki ben naaptım? Ben de, ha, ewt bu dooruymuş, ben yannış biliomuşum die düzelttim. Özür diledim, teşekkür ettim. Olay bundan ibaret. Foruma yannış bişiy yazmak dünyanın sonu diil ki. O yüzden bööle, esasında kralını biliom ben, benim deerim öldükten soona annaşılacak edebiyatı yapmayı bırakmanı rica ediyorum.

Bu kadar büyütçek bişiy yok.
War, war never changes...
Eldarin

Post by Eldarin »

ve evet bu işin yaşla bi ilgisi yok tecrübe ve Frp bilgisi diyebilirdik bence.
Bu arada burock nedir abicim senin çektiğin bu paladin tartışmalarından :D (ama beni bilgilendirmiştin harbiden saol valla.).
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bu arda hepinizden özür diliyorum gerçektende araştırdım ve bilenlere sordum paladin gücünü tanrısında alıyormuş

burock özür dilerim abicim étoné
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Eldarin wrote: Bu arada burock nedir abicim senin çektiğin bu paladin tartışmalarından :D (ama beni bilgilendirmiştin harbiden saol valla.).
heh, ewt bu paladin tartışmalarının çouna katıldım ben. güzel muhabbet dönüyo bu konuda çünkü. hem inanç hem de savaşçılık olunca işin içinde dayanamıyom sanırım :wink:
logan wrote:burock özür dilerim abicim
benden özür dilemene lüzum yoktu yaw, neyse :D Paladin aslandır, kaplandır...
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

burock bundan önceki paladin tartışmasında ( hani biz alt-admin kene) birbirimiz yemiştik. ama bu sefer sana katılmadan edemicem.doğru demişsin.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

tamam ya bilmemek degill örenmemke ayıp ne üstüme geliyonuz ki :lazer: q:)
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Complete Paladin's Book'ta böyle bişeye hiç rastlamadım. Paladinin bir tanrısı vardır, güçlerini ondan alır, rahipler tarafından özellikle kimsesiz veya aşırı dinci ailelerden seçilir ve eğitilirler, her tanrıya tapmazlar her tanrıyı bilmeleri de paladine özgü bişey değildir hepsi bilebilir.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Rahipler tarafından filan yetiştirilmezler, kendi içlerindeki iyilikle doğru yolu bulurlar. Dikkat edersen "Kuralcı iyi olmak" var ön gereksinim olarak, "Rahipler tarafından yetiştirilmek" değil... Ã?ünkü rahipler de rahipler tarafından yetiştiriliyor...

Ayrıca paladin aşırı dincidir diye bir olay yok. İntihar bombacıları aşırı dincidir ama paladinlerde böyle bir şart yok. En azından paladin olmadan önce böyle bir şart yok... Sadece dünyadaki kötülükleri yok etmek amacı ile sefere çıkan bir adamın, bir tanrının gözünde (iyi bir tanrının) yükselerek onun verdiği bazı güçleri kullanması ile olur paladinler...

Rahiplerle, ruhbanlarla iyi anlaşsalar da onlar tarafından yetiştirilmeleri şart değil...

Saygılarımla...
Türklider...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Ben zaten rahipler tarafından yetiştirilmelerinin şart olduğunu falan söylemedim, sadece (CB of Paladin'de yazana göre) genellikle rahipler tarafından bulunup tapınakta yetiştirilirler, illa böyle olacak diye bi şart yok özel durumlarda paladin herhangi bi şekilde kendini bu yola adayacak bi ışık bulabilir. Rahipler de bulsa kendi de bulsa sonuçta paladini tanrısı seçer.

Ayrıca intihar bombacıları aşırı dincidir ne demek? Aşırı dincilik terörizm değil fundamentalizmdir terörle alakası yoktur, bu sadece dünyaya empoze edilmeye çalışılan saçma sapan ve müslümanlık karşıtı düşüncedir ki bu ayrı bi konu.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Post Reply