Kurulmaması bence daha iyi çünkü frpeyle pek alakalı bişiy olduğunu söölüyemem :sagsol
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Abi nedir ki bunlar merak ettim. Biraz bilgilendirin. Ama kurulsun. Oyundakiler de sitemizi görsünler. Efendim onlar da faydalansınlar siteden. Herkes faydalansın. Di mi ama??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bence kurulmali nebulada kurulmali frp yle alakasi olan kimse yok bizim sayemizde frp klani isteyen kisilerde nebuladan bize katilir frpworld'ü orda yayariz herkese tanitir ve rp nin tadini cikaririz
Valla nebulada kurulması benim içinde hoş olurduda nebulada acc alımları durduruldu herhalde ondan bir türlü üye olamıom.Eğer acc alımları durdurulmadıysa bana haber verir seniz sevnirim...
Bence kurulmamalı Uo nun vakti geçti artık resmen "Dövüşlü Chat" olarak görüyorlar,hem çoluk çocuk oyunu oldu sadece birkaç serverde nitelikli oyuncu bulmak mümkün.Knight Online ise tam bir karmaşa,bir hack'n slash.Al bunu diabloya çarp.Bence en uygun olan WoW Guildi olur çokta güzel olur,rp serverleride var hem en iyi o olarak gözüküyor.
Freya abi bencede en iyi en mükemmel en güzel wow fakat korsan server falan çıkcakmı çıkmıcakmı sen dion çıkcak diğerleri dio çıkmıcak .Yani bende uo ve kngıht oynamam wow oynarımda dediğim gibi server olayı var aydınlat biziz abi ozman