Hanımız Kullanımınıza Açılmıştı
"orta diye bir şey yoktur sadece seçimi ni yapmamış kişi vardır ya da çıkarları iin bekleyen" der büyücü sinsi sesinde artık bir katılaşma oluşmaya başlamıştır. ben senin neolduğunu biliyorum gibisinden bakar karşıdakine ve ekler
"ama her zaman onlara saygı duyarım" der ve tekrar eski yerine doğru yürümeye başlar.
"ama her zaman onlara saygı duyarım" der ve tekrar eski yerine doğru yürümeye başlar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
(buldozer konusunda yemineri kınarım) Orta yol yani nötrlüğün yolu evren yaratıldığında yaratılmıştır. Senin böyle bir bilgiyi bilecek kadar bilge olmanı beklemiorm zaten büyücü. tanrılar bile dengeyi korumakla yükümlüdürler, bu yüzden iyi ve kötü birlikte dir bu diyarlarda.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Savaşın amacı Tanrıların divine diyarda insanlar hakkındaki olumsuz düşüncesini bir nebze de olsa etkilemek.
Tanrılar insanı yarattı. İnsan ona bir süre saygı duydu ama sonra kimin onu yarattığını unuttu. Tanrılar bu küstahlık ve umursamazlık karşısında öfkelendi. Tanrılar dünyadan yüz çevirdi ve insanlığı sonsuza dek terk etti. Yol göstericisi olmayan insan kendi yokoluşuna yol açtı. Tanrılar herşeyi yeniden yok edip baştan yarattı. İnsan bir daha varolmadı.
*-Scroll of Skuldan-*
BU kahinle örtüşen bir çok kaynak daha var ve ben Chosen of Tempus gelecekteki yıkımı kendi gözlerimle gördüm. İnsanlığı bu kadere terk edemem.
İşte biz Tanrıların dünyadan yüz çevirmesini ertelemeye çalışıyoruz. İnsanlık sonsuz yokoluşa mahkum edilmeden önce Tanrıları hala insanlık için umudun varolduğuna inandırmanın tek yolu bu savaşın sonucunda kurulacak olan adil ve Teokratik düzendir...
Tanrılar insanı yarattı. İnsan ona bir süre saygı duydu ama sonra kimin onu yarattığını unuttu. Tanrılar bu küstahlık ve umursamazlık karşısında öfkelendi. Tanrılar dünyadan yüz çevirdi ve insanlığı sonsuza dek terk etti. Yol göstericisi olmayan insan kendi yokoluşuna yol açtı. Tanrılar herşeyi yeniden yok edip baştan yarattı. İnsan bir daha varolmadı.
*-Scroll of Skuldan-*
BU kahinle örtüşen bir çok kaynak daha var ve ben Chosen of Tempus gelecekteki yıkımı kendi gözlerimle gördüm. İnsanlığı bu kadere terk edemem.
İşte biz Tanrıların dünyadan yüz çevirmesini ertelemeye çalışıyoruz. İnsanlık sonsuz yokoluşa mahkum edilmeden önce Tanrıları hala insanlık için umudun varolduğuna inandırmanın tek yolu bu savaşın sonucunda kurulacak olan adil ve Teokratik düzendir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bunu insanlara hatırlatmak Tanrıların görevi değilmiydi Raistlin?Tanrıların yapamadığının cazesını niye ölmümlüler ödemek zorundadır?SAygıyı taze tutamamışsa Tanrılar bu onların sorunu değil mi?Yoksa Tanrılar insanoğlunun nefsine yenik mi düştü?Raistlin wrote:Tanrılar insanı yarattı. İnsan ona bir süre saygı duydu ama sonra kimin onu yarattığını unuttu.
Burada nefsine yenik düşen insanoğlu oldu...quel-shin wrote:Bunu insanlara hatırlatmak Tanrıların görevi değilmiydi Raistlin?Tanrıların yapamadığının cazesını niye ölmümlüler ödemek zorundadır?SAygıyı taze tutamamışsa Tanrılar bu onların sorunu değil mi?Yoksa Tanrılar insanoğlunun nefsine yenik mi düştü?Raistlin wrote:Tanrılar insanı yarattı. İnsan ona bir süre saygı duydu ama sonra kimin onu yarattığını unuttu.
Tanrılar onlara kendilerini hatırlatacak bir "dünya" verdiler insanların ölümsüz ruhlarına ama unutkan insan ah unutkan insan...
That which doesn't kill you, makes you stronger