Bende Bursalı Frp sever bir arkadaşım benim için 60's cafe uygundur (zaten bir kere Findorla beraber oyununuzu izlemiştim akkkinika abi.)siz zamanı belirleyin Chug hemen orda.
evet abicim helal olsun hadi göreyim sizi buluşun yaşatın bursayı bakarsını bursa ve kayseri olrka con düzenleriz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
eheheheh... bursa ve kayseri olarak con düzenlemek güzel fikir... con nerede olacak bursa'da mı kayseri'de mi? Yoksa tarafsız bölge arada buluşalım... ankara mı olsun... ???
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
valla böle bir durum ciddi düşünülürse ankarada katılır işin içine dice mama bilinmez
biz zaten kayseri tayfası olarak büyük ihtimalle hep beraber bursaya gelicez o zaman olabilir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Yesterfox,
60's cafe'de Magic turnuvası olacakmış, katılıyormusun?
Formatı nasıl olacak biliyormusun?
Herkes kendi destesiyle mi (Constructed) yoksa Draft mı yapılacak?
- Shadowrun Proverb -
Hadi bakalım ikinci buluşma demek.. Ben katılamıyom.. Hayırlı olsun. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yaw ne zamandır gitmiodum ve oynamıodum...Geçen gün gittim 60 lara bi güzel yendiler bende arkama bakmadan kaçtım..:Dama hani senle oynayabiliriz bir el..zamanı söle sen ben gelirim..
ben genellikle hafta içi akşamları 18:30'dan sonra müsait oluyorum...
Bu salı hariç diğer akşamlardan birinde buluşabiliriz (perşembe veya cuma tercihimdir)...
- Shadowrun Proverb -
en azından haftaya turnuvaya gelsen... katılım çok olacak gibi görünüyor... dün akşam birileriyle karşılaştım... hafta içinde akşamları trade yapmak için geleceğiz turnuvaya hazırlanıyoruz kesin oynayacağız dediler...
- Shadowrun Proverb -