BURSA BURADA YAşIYOR...
-
findor
- Kullanıcı

-
Firble
- Forum Yöneticisi
Yesterfox senin için iki turnuva düzenleriz. O zaman gelir misin ??? Zaten turnuva bahane maksat kaynaşmak. Bak ben İstanbuldan Bursaya Büyük Bursa Bulşuşması için geldim. Turnuva falan olmamasına rağmen.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
YesTERFoX
- Kullanıcı

KAynaşmak sorun deil:DBEn ama her zman keyfime göre gelemiom ki...
Ã?Arşamba ytok yine olmaz bak...BEn hürriyette okuom hem bu ay hiç olmaz okul biraz kasıoo..
.
Ama siz bana bi tarih söleyin ben gelirim..Hafta içi olsun ama...Aman be Akın sende çok yenilmek istion herhalde...:DNEdir bu magic sewdan...
Ã?Arşamba ytok yine olmaz bak...BEn hürriyette okuom hem bu ay hiç olmaz okul biraz kasıoo..
Ama siz bana bi tarih söleyin ben gelirim..Hafta içi olsun ama...Aman be Akın sende çok yenilmek istion herhalde...:DNEdir bu magic sewdan...
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
-
akinnika
- Kullanıcı

-
akinnika
- Kullanıcı

Merakla beklenen sonucu açıklıyorum...
1. Geleneksel Bursa Magic Turnuvası bugün 11 kişilik yoğun katılımla gerçekleşti...
eleme usulü yapılan maçlarda 3'te iki oyun alan kazandı ve tur atladı...
Turnuvanın şampiyonu, finalde İnanç'ın mavi/beyaz destesini hızlı goblinleriyle bitiren Barış olurken; bendeniz de sürpriz bir 3.lük aldım...
Organizasyon için Anıl'a teşekkürler...
1. Geleneksel Bursa Magic Turnuvası bugün 11 kişilik yoğun katılımla gerçekleşti...
eleme usulü yapılan maçlarda 3'te iki oyun alan kazandı ve tur atladı...
Turnuvanın şampiyonu, finalde İnanç'ın mavi/beyaz destesini hızlı goblinleriyle bitiren Barış olurken; bendeniz de sürpriz bir 3.lük aldım...
Organizasyon için Anıl'a teşekkürler...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -