Baldur's Gate 2:shadows of Amn ı bitirenler!!!:!:
Siatias maalesef bende de yok.Açıkçası o oyunun eksikliğini de sen söyleyince farkettim.Fakat planetscape Torment , Icewind Dale serisi ve NWN serisini bulabileceğin yerleri biliyorum eğer ihtiyacın varsa...siatias wrote:asuthay baldur 1 exp.ı tales of the sword coastı oynadın mı? oynadınsa sende var mı? ben bi türlü bulamıyorumda.. serinin tek eksiği..
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
bildiğim kadarıyla tales of the sword coast türkiyede kısa bir süre piyasada kaldı
olan versiyon da sadece ingilizce windowslarda çalışıodu
ben çıktığı zaman bulamamıştım, şimdi arayanlara sabır diliyorum
olan versiyon da sadece ingilizce windowslarda çalışıodu
ben çıktığı zaman bulamamıştım, şimdi arayanlara sabır diliyorum
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Ereshin
- Başbüyücü
bende bitirdim
bende bitirdim ve şahidim drizzt ölüyo......... ben öldürmedim ama abim ve kardeşim öldürdü bende sırf drizzte saygıdan öldürmedim yani büyük adam nede olsa memlekete faydalı 
Hastası olduğum tek oyundur.
Benim hilesiz bir monk karakter vardı Shadows of Amn'dan sonra Throne of Bhaalı bitirmiştim o karakterle sonra tekrar Shadows of Amn'a gönderdim aynı karakteri.Lvl40 monk.AC - 20 falan Thac0 ise - 18lerde dolaşıyor.Tek başıma renegade takılıyordum.Drizzt ve saz ekibinide tek başıma döve döve öldürmüştüm.Hold friends hede hödö diye konuşurken drizzt direkt kombata atlamayı sağlıyan diyaloğa bastım herife giriştim Allahına Kitabına.Esamesi okunmadı.Yaptım Smite'ı Regis Wulfgar Cattibrie Guen Drizzt falan havalarda uçuştu zavallılar.
Benim hilesiz bir monk karakter vardı Shadows of Amn'dan sonra Throne of Bhaalı bitirmiştim o karakterle sonra tekrar Shadows of Amn'a gönderdim aynı karakteri.Lvl40 monk.AC - 20 falan Thac0 ise - 18lerde dolaşıyor.Tek başıma renegade takılıyordum.Drizzt ve saz ekibinide tek başıma döve döve öldürmüştüm.Hold friends hede hödö diye konuşurken drizzt direkt kombata atlamayı sağlıyan diyaloğa bastım herife giriştim Allahına Kitabına.Esamesi okunmadı.Yaptım Smite'ı Regis Wulfgar Cattibrie Guen Drizzt falan havalarda uçuştu zavallılar.
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

baldur's gate II senaryosu bakımından hakkatten çok başarılı. pek çok diyaloğu aazım açık okumuşluum vardır. Özellikle bizim kötü adam olarak tabir ettiimiz kişiler, olaylara getirdikleri bakış açılarıynan gerçekten saygımı kazanmışlardı. Başka bi seçeneim olsa, onnarı öldürmek istemezdim.
Bununnan beraber, ekspenşın olan throne of bhaal, oyunun kendisi kadar ii bi konuya sahip diil bence. herkes bhaalspawn olunca, işin büyüsü kaçmış bence.
bu arada, tales of sword coast'ı ben de yüksel kırtasiyeden almıştım ama, ingilizce windows ısrarı nedeniynen oynamak nasip olmadı. Soona hem BG1'i hem de ekspenşınını AZALIN'e verdim oynasın die, o da askere gitti.
Kendisine burdan kucak dolusu küfürlerimi yolluyorum.
Hayırlı tezkereler olsun...
Bununnan beraber, ekspenşın olan throne of bhaal, oyunun kendisi kadar ii bi konuya sahip diil bence. herkes bhaalspawn olunca, işin büyüsü kaçmış bence.
bu arada, tales of sword coast'ı ben de yüksel kırtasiyeden almıştım ama, ingilizce windows ısrarı nedeniynen oynamak nasip olmadı. Soona hem BG1'i hem de ekspenşınını AZALIN'e verdim oynasın die, o da askere gitti.
Kendisine burdan kucak dolusu küfürlerimi yolluyorum.
War, war never changes...
-
necroyunus
- Kullanıcı

7.nci sınıfken almıştık arkadşla baldur 1'i... frp ye de yeni başlamışız ...ingilizce de Bi yere kadar..oyun ozmn a göre o kadar ayrıntılı ve okdar genişti ki..hödööö şeklinde ekrana bakıp ulam şindi ne halt yiycez dioduk..biri bitiremedik(aslında ben oynamadım ama arkadaşım bi yerde takılmış)1 de drizzt' gördüm biyerde ama kesmedik..zaten kesemezdik:D..2 yi de ben baya oyandım ama hep bi tersilik çıktı bi bitiremedim(FORMAT,OKUL VS)..hatta drizzti de görmedim..nerde görüoz bi karşılaştıriim...bi de1'DE kestim 2 de geldi sen beni kestin dedi diosunuzz...gene mi raise dead çekmişler driztte?:D Sıkıysa elminster'a dalın
Thorn of bhaal'i de bitİrdim...evet ışığı gören spawn olmuş...handa oturup içki içen eleman bile spawn..Diğer serilerdeki hava yok ama zaten final kısmı..kısa hemen bitiverio...
Baldur serisi zamanına göre bi şaheserdir(hala da öledir bizler için)...Efsanedir...henüz onun gibi bi rpg yapılamadı ne ice wind nede never winter..şimdi gitçem vampire bloodlines alcam bakalım o nasıl...

Baldur serisi zamanına göre bi şaheserdir(hala da öledir bizler için)...Efsanedir...henüz onun gibi bi rpg yapılamadı ne ice wind nede never winter..şimdi gitçem vampire bloodlines alcam bakalım o nasıl...
- Amras-Ancalimon
- Kullanıcı

Ben Oyunu Bitirdim Bu ara Arkadasın Biri baldurs 1 exp i sormus oda vardı tozlanmiş raflara bakem ben bu ara oyunda şöle bug var arkadaslar hatırlamıyorum Ama 2 de statları 18 acıp cha 3 verin bi sopa buluyonuz her vurdugunda dispel + permanant charism degiştiryodu ben bi iki vurdum bi baktı charisma randomize degişti charisma 22 oldu shaka gibi bi dahada staffı elime almadım heroic 22 charismayla vendor alışverisi bi başka....
bide bir exp normalmiydi hatırlamıyorum ama oyun sonunda galibe exp
Tüm statları 25 yapan bi gorev var direk kafadan cort die Demi-God giriyon 2 ye Benim char Lawful Good Necroydu Nasıl oldu derseniz 1 de ole bi secim var..... 2 de Jan Jansen + Minc den olusan 3 kişilik bi gurpla oyunu bitirdim... Minc Boo Sentinel sword birleştrirn yanınada jan jansonu koyun Bakın Noluyoo Manyaq Olan Minc sentinel swordun gazına gelio Jan janson Boo yu calmaya calısıo Minc kızıyo arada Instan Death die bi atack yapıo mesela tek vurus critic adam ölüyoo damage yazmıoo....
Bide Daystarla Mage questini yaparken deamonlarla kapısırken SUNRAY büyüsü Bug a geldi 14000 damage vurup alayını sildi direk cok yasa minc falan yaptımm yane anlayacagınız hayatımda oynadıgım en guzel oyun Bg 1 and exp 2 and exp planescape torment bi kac tane daha frp oyunu elimde mevcut ulasmak isteyenler foruma yazsın Ankaradaki ve istanbuldak arkadaslar ulasılır ankara daha ii olur ama istte de postalarım

bide bir exp normalmiydi hatırlamıyorum ama oyun sonunda galibe exp
Tüm statları 25 yapan bi gorev var direk kafadan cort die Demi-God giriyon 2 ye Benim char Lawful Good Necroydu Nasıl oldu derseniz 1 de ole bi secim var..... 2 de Jan Jansen + Minc den olusan 3 kişilik bi gurpla oyunu bitirdim... Minc Boo Sentinel sword birleştrirn yanınada jan jansonu koyun Bakın Noluyoo Manyaq Olan Minc sentinel swordun gazına gelio Jan janson Boo yu calmaya calısıo Minc kızıyo arada Instan Death die bi atack yapıo mesela tek vurus critic adam ölüyoo damage yazmıoo....
Bide Daystarla Mage questini yaparken deamonlarla kapısırken SUNRAY büyüsü Bug a geldi 14000 damage vurup alayını sildi direk cok yasa minc falan yaptımm yane anlayacagınız hayatımda oynadıgım en guzel oyun Bg 1 and exp 2 and exp planescape torment bi kac tane daha frp oyunu elimde mevcut ulasmak isteyenler foruma yazsın Ankaradaki ve istanbuldak arkadaslar ulasılır ankara daha ii olur ama istte de postalarım
minsc klas herif ya bi sefer de Edwinle üzerine büyü yapıyordum artık rmormuydu neydi, herif gaza geldi senin gibi pis köpekten büyü istemem diye, sonra da kavga ettiler öldürdü ehehe konuşmaları da bitiryo beni karakterlerin tabii özellikle de Minsc in ..
We are all heroes, you and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere, recoice!
We are all heroes, you and Boo and I... Hamsters and rangers everywhere, recoice!
Eh geçte olsa bende bu oyunu bitirmeyi başardım
..
Ama tekrar oynamayı düşünüyorum çünkü nasıl olduysa underdark kısmında tüm artifact parçaları kayboldu Bag of holding'in içine koyduğum halde:( ..Neyse sonra efem İrenicus'u cehennemin dibine gönderdim resimdeki gibi
..

Bu arada Minsc nasıl Edwin'i öldürdü anlamadım
..
Bana göre Edwin oyundaki en güçlü büyücülerden biri ve power word stun ve da power word fear v.s v.s büyülerle Minsc'i tırstırabilir ya da durdurabilirdi..(Ã?ünkü Minsc'in her tür büyüye save atamama özelliği var!)
Oyunda lv 18 ranger bide utanmadan horror gibi 2. seviye dandik bir büyüye de save atamadı ya!yazıklar olsun sana demiştim
..
Ama bir sorun var ki oyunda 2950000 xp'yi geçemiyorsun
..Bunun için sorcererim 9. seviye büyü alamadı o benim içime oturdu
..
Bu arada 1400 damage ne yaa!!!
Benim thiefim en fazla backsaple 150 dmg geçirmişti bi wampiric miste.. 
Ama tekrar oynamayı düşünüyorum çünkü nasıl olduysa underdark kısmında tüm artifact parçaları kayboldu Bag of holding'in içine koyduğum halde:( ..Neyse sonra efem İrenicus'u cehennemin dibine gönderdim resimdeki gibi

Bu arada Minsc nasıl Edwin'i öldürdü anlamadım
Bana göre Edwin oyundaki en güçlü büyücülerden biri ve power word stun ve da power word fear v.s v.s büyülerle Minsc'i tırstırabilir ya da durdurabilirdi..(Ã?ünkü Minsc'in her tür büyüye save atamama özelliği var!)
Oyunda lv 18 ranger bide utanmadan horror gibi 2. seviye dandik bir büyüye de save atamadı ya!yazıklar olsun sana demiştim
Ama bir sorun var ki oyunda 2950000 xp'yi geçemiyorsun
Bu arada 1400 damage ne yaa!!!
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!